Partyflock
 
Nieuws · mei 2010
Neophyte Live and Loud
maandag 31 mei 2010
Met nog een aantal dagen te gaan is het aftellen naar zaterdag 5 juni dan toch echt begonnen. Dit is namelijk de dag dat Neophyte and friends de meest beruchte locatie van Duitsland zullen bestormen voor het hardste, vetste, ruigste en beste solo-concept van jaar.
Na de uitzinnige clubeditie van Koninginnenacht (met Juan Sanchez en Slam) vervolgt Welcome to the Future op zaterdag 12 juni de aanloop naar het festival met een volgend feest in Studio 80. Opnieuw staat een van de artiesten die ook op 7 augustus in het Het Twiske aantreden centraal. Ditmaal is dat de Deense producer Martinez, een van de grote troeven van het Duitse Moon Harbour-label, die de afgelopen jaren al een hele reeks clubhits op zijn naam zette, waaronder ‘Thought Patterns', ‘Solaris' en ‘Day by day'.
Enzyme Invasion gaat deze zomer groots en uniek. Niet alleen zal dit spektakel groots worden opgezet, het zal het eerste Enzyme outdoor evenement gaan worden. Het mooi gelegen Stadspark in Groningen, dat een capaciteit voor duizenden bezoekers biedt, zal toneel zijn voor dit unieke evenement.
Nu de zomer bijna in zicht is, krijgen we zin om alvast een voorproefje te nemen op zon, zee en strand. Wat is er mooier dan dit te doen in ons eigen kikkerlandje in Club Monza? Niet alleen de heetste deejays laten ze naar Utrecht komen, ook zal Twisted Stereo de Miami-beleving geheel uitwerken in de decoratie en entertainment.
Het aftellen is voor veel mensen al begonnen. Aankomende vrijdag keert de Argentijnse dj icoon Hernán Cattáneo terug in Rotterdam om zijn trouwe fans te trakteren op een wonderschone muzikale reis. Door de jaren heen schieten superlatieven te kort om aan te geven hoe bijzonder een optreden van ‘El Maestro' is. Word hiermee de lat niet erg hoog gelegd?
Als voorproefje voor een lange hete zomer komt de Matrixx op 12 juni met een nieuwe editie van Exxellent: Summer Brasil. Hoe kun je het warme weer beter verwelkomen dan met de ritmische beats van Sunnery James & Ryan Marciano, Ricky Rivaro, Marc Benjamin en Brian Loui John! Zij worden begeleid door MC Gee en Andrei Russo live op de percussie. Dat staat garant voor een hete nacht!
De laatste kaarten voor Emporium Festival op de Berendonck in Wijchen/Nijmegen gaan op dit moment de verkoop in. Dit betekent dat Emporium net als alle voorgaande edities weer helemaal uitverkocht raakt. Haal of bestel dus snel je kaarten, want er is geen deurverkoop op 29 mei.
Vol sentiment keert de gloednieuwe Crystal Venue samen met Veronica terug naar de jaren 80 en 90! Op zaterdag 19 juni zal om 21:00 uur het spektakel beginnen! Behalve Veronica haalt de Crystal Venue een exclusief optreden van de Vengaboys naar Culemborg. Ook Def Rhymz zal de zaal laten “Schudden”. Een swingende jaren 80 en 90 medley zal verzorgd worden door X-factor-live-show kandidaten Rev 'n Ross. Rick van Velthuysen en Erwin Peters zullen aanwezig zijn namens Veronica en hebben beloofd hun beste platen van huis mee te nemen.
This is Amsterdam
vrijdag 21 mei 2010
AIR is nog maar net een paar weken open en er zijn al twee succesvolle edities van 'This is' achter de rug. Op vrijdag 4 juni is het weer tijd voor een nieuwe This Is en voor deze editie zal Sander Kleinenberg zelf weer zijn plek achter de DVJ's in nemen.
Aankomend weekend wordt de uitstorting van de Heilige Geest herdacht, de opwekking, kortweg het is Pinksteren. Heden ten dagen betekend dit voor de meeste mensen dat je de maandag aan je eigen opwekking mag werken, want het is immers een officiële vrije dag.
The Hague Terror Squad heeft besloten om je te helpen met je opwekking en dat al op zondag 23 mei te laten starten: om 22:00 kan je los gaan op breaks & beats op Audio Active XXL.
Het is bijna zover, we hebben er al een beetje aan mogen proeven…. de eerste echte zomerdag hebben we al ervaren. Lekker op de strandstoel met je voeten in het zand en een koud drankje binnen handbereik. Genietend van de vrolijke mensen om je heen. De warme stralen van de zon hebben je lichaam al gestreeld...Maar op 27 juni begint jouw fantastische zomer van 2010 pas echt!
Na diverse uitverkochte edities in Rotterdam, Rockanje en Utrecht strijkt het populaire gemaskerde concept neer in Scheveningen. Zaterdag 29 mei is het tijd voor "Mascarada on the Beach", en deze keer komt het concept met de volgende artiesten met veel kwaliteit naar Brunotti Beach House aan het mooiste strand van Scheveningen: Ricky Rivaro, Daniel Bovie & Roy Rox, Chris Rox, Jasper Clash, Marc MacRowland & MC Haits.
Line-up Dancetour Breda bekend
donderdag 20 mei 2010
Zondag 23 mei (1ste Pinksterdag) staat het Chasséveld in Breda voor de zevende keer in het teken van Dancetour. Van 13.00 uur tot 22.00 uur draaien de DJ's Don Diablo, Sander Kleinenberg, Sunnery James & Ryan Marciano, R3HAB en Hardwell. Daarnaast mag ook de winnaar van de Dancetour DJ Knock Out een half uur draaien. Toegang voor Dancetour is helemaal gratis.
Super Sunday Pinkster special
donderdag 20 mei 2010
Zondag 23 mei zal Super Sunday weer de oldschool vibe in Monza Utrecht laten herleven. Deze Pinksterzondag belooft een groot housespektakel te worden met dé pioniers van de Nederlandse housescene. Zorg dat je erbij bent en geniet van het event dat je de beste sfeer, ambiance en de ultieme partyvibe bezorgt.
I love Los back to basic
donderdag 20 mei 2010
Na enkele speciale thema's en uitschieters gaat evenementenbureau Soulmax
weer 'back to basic'.
Op zaterdag 29 mei komt F*ckers keihard terug met ‘a brand new edition' in Outland Rotterdam. Deze avond staat geheel in het teken van zon, zee en strand. Kortom, F*ckers neemt je alvast mee op vakantie. Zet jezelf schrap voor een avond waarin alle zintuigen muzikaal geprikkeld zullen worden. F*ckers pakt uit met een veel belovende line-up, het nodige entertainment, decoraties en special effects!
Nog maar heel even en dan is er weer een lang Pinkster weekend. In 2009 was Pinksterzondag één van de warmste dagen van het jaar. Vele duizenden mensen trokken naar het strand om te genieten van zon, zee, strand en de eerste strandfeesten. Ook dit jaar zijn de weervoorspellingen tijdens de Pinksteren weer erg gunstig, 19 tot 23 graden. Met het oog op het leukste Pinkster beach festivals “Wet Dreams” zal dit wederom voor velen een reden zijn om er weer op uit te trekken naar het Zandvoortse strand. Aangezien de earlybird en vipkaarten voor dit festival al weken geleden uitverkocht waren, de verwachtingen hooggespannen.
Nog maar heel even en dan barst in de Rodenburg een megafeest los! Een feest met alles erop en eraan. Drie verschillende zalen met topdjs en -entertainment. Alle ingrediënten om jou een verzadigd gevoel te geven. En daar doet de organisatie nog een schepje bovenop....
Latin Lovers voelt zich helemaal thuis op de laatste zaterdag in Club Vie. De vorige editie was er met de Opening Summer Season 2010 een primeur in Rotterdam en met een uitverkocht huis kijkt Latin Lovers nu alweer uit naar de volgende editie aan de bruisende Maasboulevard! Deze zal plaatsvinden in hartje lente namelijk op zaterdag 29 mei. Palmbomen, vlinders, papegaaien, rondslingerende apen, fluitjes, sambas, trommels en nog meer Braziliaans geweld, het komt allemaal voorbij!
Weekend Warriors episode 3
zondag 16 mei 2010
Op vrijdag 21 mei vormt Studio 80 wederom het strijdtoneel voor Weekend Warriors, dat voor haar derde editie flink wat muzikaal geweld heeft samengebracht. Na de overweldigende vorige editie met buitenlandse gasten Soundstream en Kyle Hall is het deze keer de beurt aan twee Duitse artiesten om het internationale front te vormen.
Bassrulers Outdoor
zaterdag 15 mei 2010
De vierde editie van Bassrulers Outdoor komt steeds dichterbij en de voorbereidingen zijn dan ook in volle gang. Na de uitverkochte editie van afgelopen jaar is dit jaar gekozen voor een uitbreiding van het terrein met een 3e area. Vanuit dit buitenpodium komen de retro en early rave beats je de gehele dag tegemoet.
Mascarada
vrijdag 14 mei 2010
Voor de derde keer strijkt het populaire gemaskerde concept neer in deMonza. Zaterdag 22 mei is het tijd voor "Mascarada ", het gezelligste house feest vol pracht en praal en de beste house muziek met dit keer in de line-up: Sunnery James & Ryan Marciano, Baggi Begovic, Chris Rox b2b Jasper Clash, Marc MacRowland & MC Haits
Streamlined stoomt door
vrijdag 14 mei 2010
Mocht je het fantastische nieuws nog niet hebben vernomen of zit je nog in de twijfelmodus betreffende dit superfeest… dan volgt hier een ernstige aanmaning! Solarize Agency bouwt op vrijdag 28 mei 2010 opnieuw een onvergetelijke trance party in de Utrechtse club Poema RAW. Met een all star line-up waar de spetters van af vliegen!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 12 mei 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Dwayne Carter, beter bekend als hip-hop superstar Lil Wayne, zit momenteel één jaar lang achter de tralies in de Rikers Island jail in New York. Dit wegens een klein akkefietje met de politie. In zijn tourbus werd namelijk een geladen pistool gevonden. Deze tegenslag heeft hem er echter niet van weerhouden om een briljante nieuwe plaat uit te brengen samen met de Nederlandse DJ Irwan, één van de beste eclectic DJ's/Producers van Europa!
Amsterdam is dit jaar de eerste regio die vakantie krijg; op 11 juni om precies te zijn. Thuisbasis Studio 80 wordt omgebouwd tot een heuse savanne waar iedereen mee kan op een avontuurlijke muzikale safari. Op 19 juni sleept We are E eigenhandig Hawaï een paar duizend kilometer in westelijk richting naar deze o zo mooie stad achter de duinen. Loops heeft alvast de handdoeken bij het zwembad gelegd en ook Gideon Bouwens en Eva Maria zijn aanwezig op deze zomerse nacht in het Haagsche.
De wereld is in paniek... Wereldleiders doen hun best de waarheid te verhullen met een zogenaamde financiële crisis, verijdelde aanslagen en vooraf bepaalde verkiezingen. Dit alles om je af te leiden van de ware dreiging: The 5th Epidemic. De epidemie zal op zaterdag 3 juli 2010 uitbreken en de enige veilige plek is het all night outdoor festival Ground Zero!
Feel good, do good
dinsdag 11 mei 2010
Monkey Business, de “feel good, do good” apen stichting, organiseert opnieuw een fantastische editie van Save me at the beach. Op zaterdag 5 juni vindt dit succesvolle benefietevenement plaats bij Woodstock 69 aan het Bloemendaalse strand. Door naar dit feest te komen draag je op een leuke manier bij aan het voortbestaan van de orang-oetan, de opbrengsten van Save me komen namelijk ten goede aan projecten ter bescherming van deze bedreigde mensaap. Het is vijf voor twaalf voor de orang, dus hij heeft onze inzet hard nodig!
Zaterdag 15 mei lanceert Twig haar bookingsagency met een showcase in Club Poema RAW te Utrecht. De programmering van deze avond bestaat uit een deel van het Twig-roster met artiesten uit vier verschillende landen. Twig Bookings is opgericht uit liefde voor de muziek en behartigt de belangen van veertien artiesten uit binnen- en buitenland. Met deze eerste editie van de Twig Bookings Showcase krijgen de volgende artiesten een plekje op het podium om hun staaltje draaikunsten te vertonen:
Format in AIR
maandag 10 mei 2010
Het nieuwe Format van AIR stelt Juan Sanchez aan als muzikaal formateur. Voor deze maandelijks terugkerende happening nodigt Juan vrienden en overzeese collegae uit. Slechts twee weken nadat AIR haar deuren opent is de eer wederzijds wanneer SIS, oftewel Burak Sar, de poster voor de kick-off siert. SIS was snel overgehaald want voor een professional is evident dat een club van deze omvang die ontworpen is om te feesten, uniek is voor deze tijd, stad en land.
Aanstaande zaterdag zal de officiële kick-off van de meesterlijke In Search of Sunrise tour plaatsvinden. Gecombineerd met de huisstijl van GrotesQue staat ‘danceminded' Nederland weer een lumineus spektakel te wachten. Het zal in deze scene bijna niemand zijn ontgaan, Richard Durand heeft het stokje van grootmeester Tiësto overgenomen en staat voor de taak het prestigieuze concept een volwaardig vervolg te geven. Eén ding staat vast: de combinatie tussen een zeer gedreven Richard Durand en de immer professionele organisatie in handen van PT Events levert een prachtig affiche op.
Rekord3r Himmelfahrt
zaterdag 8 mei 2010
Hemelvaartsnacht op woensdag 12 mei wordt ook dit jaar weer geclaimt door Rekorder 'Himmelfahrt' in de WesterUnie in Amsterdam. Na het uitverkochte succes van vorig jaar claimt Rekorder ook dit jaar je vrije Hemelvaartsdag. Met dat gegeven zal onder andere de Spaanse technogrootheid Alex Under samen met Nederlandse dj's en live-acts een extra lange editie een feit maken (tot 06:00 uur in de ochtend!).
Hardcore loves Porn
zaterdag 8 mei 2010
Vrijdag 14 mei is het weer zover! Dan zal de tweede editie van Hardcore loves Porn worden gehouden in discotheek Topzz in Tilburg. Het is dan ook een dikke line up! Deze editie is dan speciaal gericht op The Italian Styles!
8Bahn Sucker Rave
zaterdag 8 mei 2010
Na een wervelende marathon afgelopen Koninginnenacht en Koninginnedag heeft 8Bahn Arnhem en verre omstreken laten zien waar het voor staat. Mede dankzij jullie heeft Arnhem kunnen genieten van twee fantastische dagen, zowel buiten in de achtertuin van Musis Sacrum alsmede binnen in muziektempel Luxor Live.
Op zondag 23 mei presenteert Radio Decibel “Ministry of Beats” op het strand van Hoek van Holland. Het populaire programma van Radio Decibel van presentator Edwin Diergaarde komt voor 1 keer de studio uit om naar het strand van Hoek van Holland te gaan.
De opening van het zomer hoogseizoen gaat gepaard met de opening van een nieuw concept op 5 juni in de Whoosah Beachclub op het strand van Scheveningen. ‘We Are All Connected' is een technofeest waar de beleving van het samen delen voorop staat. Welke andere locatie is in de zomer beter geschikt voor zo'n samenzijn dan de Whoosah Beachclub in Scheveningen. De dakpanelen scheuren open en het zand stuift op, Warren Fellow zorgt voor een avond vol feestgedruis en roept iedere liefhebber op om dit samen te beleven.
Zaterdag 15 mei gaat het in het Het Kasteel te Alphen aan den Rijn eindelijk gebeuren. Na een jaar lang wachten is het tijd voor het vervolg op het succesverhaal van Frea-X. Voor de Tekno & Frenchcore liefhebber is dit een feest wat je echt niet wil missen. De organisatie achter Frea-X, zelf ook compleet in de ban van deze Franse breaks en beats, legt met trots zijn steentje bij aan de Frenchcore scene in Nederland. Met 7 steengoede acts, waarvan 6 internationaal en twee primeurs in Nederland, brengen X-Beats en Drop! muziek waar je U tegen zegt.
Op 4 juni heeft Harders Plaza alweer de derde editie van haar nieuwe hardstyleconcept in de planning staan. Voor deze spectaculaire derde editie van Restylerz heeft Harders Plaza het weer voor elkaar gekregen om twee topartiesten naar Harderwijk te halen. Het gaat hier over niemand minder dan Zatox uit Italië en Neerlands trots Frontliner. Deze topartiesten zullen Harders Plaza he-le-maal op zijn kop zijn met hun welbekende sound en nieuwste tracks!
There's some whores in da house, there's some whores in da house! Nog een paar nachten en dan is het tijd voor een geheel nieuw 'vrouwvriendelijk' concept in Zalinaz: Whores in da house met onder andere Francois, The Darkraver, Paul Elstak, Ruthless, Rob & MC Joe en Na-Goyah vs. s'Aphira. Come check this out op zaterdag 8 mei in Zalinaz in Etten-Leur!
Nightmare Outdoor
donderdag 6 mei 2010
Nog maar twee dagen te gaan en … het gaat los in het bos! De weersvooruitzichten worden met de dag beter, Freddy heeft natuurlijk zo zijn connecties in the afterworld… 30% kans op regen en minimaal een graadje of 15, dat zijn omstandigheden waar we met z'n allen blij om worden!
Aanstaande zaterdag is het alweer zover! Dansen met je 3D bril op die je gratis bij binnenkomst krijgt. De helden van de toekomst aangevoerd door een ‘oude rot' in het vak komen naar Nijmegen om ondersteund door ware 3D beelden het dak eraf te knallen. XXelrator Future Mayhem belooft weer een superdikke editie te worden van een van de populairste hardstyle-events van Nederland.
Leuk! festival
donderdag 6 mei 2010
Velen hebben er zin in, een enkeling ziet het festival liever niet gebeuren. Een rechtszaak werd zelfs aangespannen, maar de rechter besloot zonder twijfel: Leuk! Festival gaat door! Want wat is er nu mis met een leuk tweedaags festival waar alles tot in de puntjes verzorgd is. De organisatie kan aan alle voorwaarden voldoen, want dat zijn ook de voorwaarden voor een goed festival: genoeg parkeerruimte, geen verstoring van de openbare orde en de natuurlijke omgeving.
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Twee weken geleden bracht Source Festival al de hoofdacts Moderat & Pfadfinderei, Koze, Theo Parrish, Robert Hood, Conquest vs Silkie, Joris Voorn, Matias Aguayo met band, Superpitcher en Lawrence naar buiten. Deze veelzijdigheid wordt verder doorgevoerd met het bekendmaken van de gehele muzikale programmering, waaronder Ada, Marcel Fengler, Nuno dos Santos, Melon en Legowelt. Source Festival vindt plaats op een nieuwe locatie, de Nedereindse Plas en wordt gehouden op twee dagen, 10 en 11 juli 2010.
Lentekriebels
dinsdag 4 mei 2010
Hoewel moeder natuur het nog niet helemaal doorheeft is de lente toch echt begonnen. Daarom zet je komende zaterdag 8 mei de bloemetjes buiten met een supervette editie van Lentekriebels. Vanaf 21:00 uur kun je in Central Studios weer volop losgaan. Verdeeld over twee area`s kun je genieten van de allerbeste house en techno.
This Is Great Stuff
dinsdag 4 mei 2010
Met vele succesvolle edities in locaties als Paradiso, Melkweg en Panama is Sander Kleinenberg's 'This Is' één van Nederlands meest populaire clubnachten. De nieuwe Amsterdamse club AIR heeft inmiddels 'This Is' ingelijfd als één van de vaste avonden en zal daarom iedere eerste vrijdag van de maand de invulling van de club aan 'This Is' over te laten. 'This Is', een clubnacht die ook in steden als Moscow (Discoteque), Miami (Shine), Londen (Matter & Ministry Of Sound) en Los Angeles (Avalon & Music Box) veel populariteit geniet, heeft met AIR een nieuwe residentie gevonden van wereldklasse.
Emporium Festival update
maandag 3 mei 2010
Nog maar vier weken en dan barst het festivalgeweld los op de Berendonck in Wijchen bij Nijmegen. Zaterdag 29 mei van 12.00 tot 00.00 uur: Emporium - The Dark Ages. Met dit tussentijdse bericht ben je weer helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen rond Emporium Festival. Begint het bij jou ook al zo te kriebelen?
Timetable 3for1 bekend
maandag 3 mei 2010
De Maassilo in Rotterdam pakt zaterdag 8 mei wel heel hard uit! Sneakerz Muzik, Twisted Stereo en Girls love DJ's, drie grote landelijke party-organisaties werken samen aan één groot feest dat zal plaats vinden op 8 mei in de Maassilo Rotterdam.
Koop je kaart snel op 3for1.nl.
Was de line-up al wel bekend, nu kun je de timetable in je broekzak steken! Plan daarom nu jouw ideale festivaldag met jouw favoriete dj's langs de dance-area's van Fusion of Dance. Fusion of Dance belooft sowieso naast het muzikaal geweld van de dj's een verrassend een groots festival te worden. Want ook het festivalterrein wordt uitgebreid en krijgt een grotere opzet.
Bloomingdale XXL
zaterdag 1 mei 2010
De Grand Opening editie van XXL heeft Bloemendaal in de maartmaand keihard op de kaart gezet. Ook de meest recente editie van Bloomingdale XXL met Dennis Ferrer bewees dat dit ijzersterke concept de zomer van 2010 tot een onvergetelijke niveau blijft tillen. Zichzelf maandelijks overtreffend, is Bloomingdale er klaar voor en garandeert ook de mei-editie een spetterende XXL programmering!
31 mei 2010
Neophyte Live and Loud
Martinez presenteert 'The Paradigm Shift' op Welcome to the Future in Studio 80
28 mei 2010
3nzym3 inv4sion virus spreading
27 mei 2010
Morgen Twisted Stereo met Hardwell, Bassjackers, Vato Gonzalez & Tjen
25 mei 2010
Rotterdam maakt zich op voor wederzien met superstar Hernan Cattaneo
21 mei 2010
Een voorproefje van de zomer: Exxellent Summer Brasil
Emporium Festival laatste kaarten
80's en 90's met Veronica in Crystal Venue Culemborg
This is Amsterdam
De laatste info over Audio Active XXL op Pinksterzondag
Salinas on Tour komt met group experience aktie
20 mei 2010
Mascarada komt 29 mei naar het strand van Scheveningen
Line-up Dancetour Breda bekend
Super Sunday Pinkster special
I love Los back to basic
19 mei 2010
F*ckers is back in Outland Rotterdam
18 mei 2010
Timetable Pinkster beach festival op Bloemendaal bekend
Speciale actie Erotic Pinkster Vibe aanstaande zaterdag
Latin Lovers voelt zich thuis op de laaste zaterdag
16 mei 2010
Weekend Warriors episode 3
15 mei 2010
Bassrulers Outdoor
14 mei 2010
Mascarada
Streamlined stoomt door
12 mei 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Nederlandse DJ Irwan maakt track met Amerikaanse rapper Lil Wayne
We Are E presenteert line-up en artwork zomeredities Welcome to the Family
11 mei 2010
Ground Zero VIP Package en andere vette prijzen
Feel good, do good
Twig Bookings Showcase met internationale line up
10 mei 2010
Format in AIR
Lancering In Search Of Sunrise tour
8 mei 2010
Rekord3r Himmelfahrt
Hardcore loves Porn
8Bahn Sucker Rave
Radio Decibel verovert het strand van Hoek van Holland
7 mei 2010
Warren Fellow brengt ons samen op het strand
Laatste info voor Frenchcore spektakel Frea-X
Zatox & Frontliner op nieuwe editie Restylerz
Timetable Whores in da house
6 mei 2010
Nightmare Outdoor
Timetable XXlerator Future Mayhem 3D
Leuk! festival
5 mei 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Source Festival maakt volledig muzikaal programma bekend
4 mei 2010
Lentekriebels
This Is Great Stuff
3 mei 2010
Emporium Festival update
Timetable 3for1 bekend
Timetable en plattegrond Fusion of Dance Festival bekend
1 mei 2010
Bloomingdale XXL