Partyflock
 
Nieuws · maart 2010
De maand april staat voor Doe//rak weer geheel in het teken van dj talenten. Na de succesvolle edities vorige maand op Kranck in Dock 154 en de kick-off in sfeervolle lounge bar Club Lust heeft Doe//rak Events nog een leuk stel dj’s en artiesten in petto. Vorige maand mochten jullie naast de vaste krachten van Kaskrakers ook genieten van Randy Delmore en de complete Slapfunk organisatie: Samuel Deep, Firdjel Medar en Dooby Brothers. Deze maand een originele en frisse samenstelling van bekende en minder bekende namen. Komt ie:
Superrauw @ Klinch
dinsdag 30 maart 2010
Superrauw is een almachtige allegaar van topariesten. In de Max: Shout Out Out Out Out (live), GOOSE (live), Uffie (live), Green Velvet en Harvard Bass. In de Oude Zaal: Tom Trago, M.E.N. (live),Aeroplane en Rory Phillips. Resident-dj, host en muziekmagiër Joost van Bellen is beide nachten van de partij om de boel in goede banen te leiden en er voor te zorgen dat alle registers open gaan; oren, ogen en hopelijk de monden, want er is geboekt zoals men eerder niet durfde op Rauw.
Tot de laatste houtsplinter ging het dak eraf, op zaterdag 26 december 2009 in de Utrechtse club Poema RAW. En dat kon ook niet anders, want de omstandigheden waren ideaal: tweede Kerstdag, zaterdagavond, en een internationale all star line-up om zelfs na het overvloedigste kerstmaal je feestende vingers bij af te likken. Solarize Agency weet wel hoe het een feestje bouwen moet! En dat is nou precies wat de organisatie wederom van plan is.
Wie houd er nou niet van een groots georganiseerde champagne party met een intieme sfeer? De eerste editie van het nieuwe seizoen in Hilversum van Soigné zal worden gehouden op vrijdag 2 April 2010 in Club Rex te Hilversum. Precies drie jaar lang was Soigné in Musk, Hilversum de avond van ’t Gooi. Drie jaar lang zat Musk tijdens Soigné gevuld met fashionable, house loving, champagne drinking people."
“Like a true nature's child, we were born, born to be wild, we can climb so high, I never wanna die”

A.s. vrijdag is het zover. Een nieuw Harder Styles event genaamd Born 2B Wild in Hollywood Music Hall Rotterdam. Op de eerste editie het duo D-Block & S-te-Fan twee grootheden in de hardstyle scene. Hun ijzersterke producties worden door alle bekende hardstyle DJs gedraaid. Tot op de dag van vandaag brengen ze hardstyle op hun manier; ruig en hard.
Lockdown daagt iedereen uit
maandag 29 maart 2010
Met grote belangstelling is er gereageerd op de aankondiging van het spectaculaire hardcore evenement “Lockdown”. Zaterdag 10 april zal The The Sand op zijn grondvesten trillen. Het barpersoneel is al van extra oordoppen voorzien en de fundering is nog maar eens goed nagekeken. Wanneer het geweld losbarst in “The battle for freedom” geldt slechts het recht van de sterkste. Lockdown! Een meedogenloze strijd tussen Nederlands grootste hardcore criminelen.
Op vrijdag 2 april 2010 begint je weekend met een reisje terug in de tijd, terug naar de periode waarin House nog wars was van muzikale grenzen en hokjes die pas jaren later getekend zouden worden. Multigroove neemt je mee naar de jaren ’88-’94, waarin feest nog gewoon feest was. En feest, dat gaat het tijdens Old Amsterdam zeker worden.
Masquerade
maandag 29 maart 2010
Stel je eens voor: Via de rode loper kom je binnen in wat misschien wel het mooiste historische grachtenpand van onze hoofdstad is. Je krijgt een glas champagne in je hand en je zet jouw masker op. In meerdere zalen draaien de beste dj's van dit moment (met o.a. Gregor Salto). Deze top line-up zorgt ervoor dat jij en 700 andere gasten een topnacht gaan beleven! Dit kan je verwachten van Masquerade op zaterdag 10 april in de Odeon. Zorg dat je erbij bent en koop je ticket op www.partygeneration.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A16345.
Op 17 april keert Manual voor het eerst dit jaar terug naar De Karavaan in Scheveningen voor de eerste van meerdere Manual at the beach feesten. Vorig jaar haalden ze een indrukwekkende lijst van Nederlandse top DJ's naar het strand waaronder Warren Fellow, Terry Toner, Eelke Kleijn, Dennis Ruyer, Darko Esser, Estroe, Applescal, Sandeep, Nuno dos Santos, Invite en vele anderen!
Barcelona heeft Messi, Buenos Aires heeft Maradona, Den Haag heeft Maxima, maar Rotterdam heeft Hernán Cattáneo. Op vrijdag 28 mei presenteert Sound Architecture in de Rotterdamse Watt een drie uur durende show van de ongekroonde progressive en tech-house koning: Hernán Cattáneo. De in Londen woonachtige Argentijn staat sinds jaar en dag te boek als absolute buitencategorie onder de DJ’s en is hooguit twee tot drie keer per jaar in ons land te bewonderen.
Jumpa is back
zaterdag 27 maart 2010
Jumpa is back. Het concept Jumpa wordt gezien als de grondlegger van de Asian party’s in Nederland. Dit succesvolle concept zorgde altijd voor uitverkochte zalen, en gaf de bezoeker precies wat er van een feest verlangd werd. Na een zonnige vakantie van maar liefst 10 jaar worden de krachten van vroeger met de expertise van tegenwoordig gebundeld en Jumpa 2010 is geboren.
A High Quality Midnight Cruise
vrijdag 26 maart 2010
Het is moeilijk om de juiste woorden te vinden wanneer je terugkijkt naar de vierde editie van GrotesQue afgelopen zaterdag. Hoewel de subtitel ‘Experience The Higher Level’ een aardig vooruitzicht beloofde was het resultaat misschien nog wel mooier. Wat een geweldig feest weer..
De line-up voor Dance Valley, één van de grootste dance festivals van Europa, is bekend. Dance Valley staat bekend om haar brede programmering en rijke dance historie en ook dit jaar heeft organisator UDC flink uitgepakt. Wereldberoemde DJ's staan naast opkomende talenten en vertrouwde dance stromingen worden gemixed met de nieuwste trends op dance gebied. De imposante line-up wordt vandaag gepubliceerd op www.dancevalley.com?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A16389, de geheel vernieuwde site van het festival.
Gisteren was in Hilversum de spetterende releaseparty van Quintino's nieuwe single en mix-cd ClubBangers! Wie er niet bij is geweest heeft wat gemist! Van begin tot eind ging het los, publiek springen, dj's enthousiast en tot de laatste minuut was de dansvloer vol! Omdat het een feest was voor genodigden kon niet iedereen er bij zijn, maar wees niet getreurd!
Bijkomende naam Back to the 90's
woensdag 24 maart 2010
De 3de editie van Back to the 90s, op paaszaterdag 3 april in het Sportpaleis Antwerpen, stevent af op een nieuwe uitverkochte editie. Met RUN-D.M.C., Snap!, Captain Hollywood, Whigfield en Corona oogt de affiche, op z’n minst gezegd, al enorm indrukwekkend. Maar daar komt nog één naam bij….
Catwalk Residents Special's spreken inmiddels wel voor zich: 100% pure house & techno met Catwalk's lieftallige residents. Al viermaal stond de voormalige voetgangerstunnel aan de Weena, beter bekend als Catwalk, op zijn kop tijdens de resident avonden. Na de dikke edities van Joey Daniel (300MPH), Sandeep (Dik) en Hertz & Vibes (Diepgang), is het dit keer de beurt aan grazioso Taras van de Voorde om zich 6 uur lang aan zijn fans over te geven, voor wat in het vak wordt genoemd “een freakn’ losgeslagen nacht party’en!”
Hey! Queensnight
dinsdag 23 maart 2010
Koninginnenacht dit jaar betekent wederom techno, tech-house en house in de Watt, en dat allemaal ter ere van onze majesteit! Het is misschien nog redelijk ver weg, maar iedereen kijkt toch al weer uit naar de aankomende zomer. Festivals, strandfeestjes en barbecueën in het park. Voor velen begint de zomer echter al eind april, Koninginnedag en natuurlijk Koninginnenacht! Na een spetterende techno avond op Koninginnenacht ‘09 in de Watt met Hey! Queensnight 2010 niks onder te doen voor het spektakel van vorig jaar.
Schagen, Uithoorn, Drachten, Delfzijl, Stadskanaal, Helden, IJsselstein, Uitgeest, Purmerend en nu is het dus de hoogste tijd om de Nederlandse hoofdstad Amsterdam aan te doen voor Latino Grooves, de 2 year anniversay editie. Veel vragen via internet wisten party organisator B-Bass Dance Events te bereiken: ‘Wanneer komen jullie nou eens in Amsterdam?' It’s about that time right now!
De snelle beslissers onder ons maken dankbaar gebruik van de early birds actie met een bedrag van € 23,50 voor Land of Confusion. De verkoop loopt hard, en eerlijk is eerlijk, daar is de organisatie best een beetje trots op! Wil je ook gebruiken maken van het voordeel dat de early bird actie je biedt? Wacht dan niet te lang, nog één weekje en dan start de reguliere voorverkoop van € 29,50 voor Land of Confusion. Het is uiteraard ook mogelijk om op de dag zelf een kaartje aan de deur te verschaffen voor € 40,00
Knock Out! Ultimate Battles
maandag 22 maart 2010
Aanstaande zaterdag organiseert b2s het evenement Knock Out ‘Ultime Battles’ in de SilverDome Zoetermeer. Hierbij het programma en alle informatie die je als bezoeker dient te weten.
Bunnies & eggs… so let’s go nuts!
Club Eindelijk Weer wordt de speeltuin van paashazen en bunnies! Levensgrote eieren en sensuele decoratie en natuurlijk de mooie partypeople! Dress like a sexy bunny en win een fotoshoot in de studio van Inclusivo, sealed with a kiss in the DJ booth!
Het komt er langzaam maar zeker weer aan: de strandfeesten! Zon, zee, strand, drankjes en veel, heel veel feesten op alle strandlocaties over heel Nederland. Het was een bitterkoude winter, iedereen snakt weer naar jas-uit, slippers, zonnebrand en zand tussen je tenen.
Na de succesvolle eerste editie bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal werd beloofd dat dit concept terug zou komen. Aan die belofte houd de organisatie zich.....en hoe!
Hoog bezoek op Clink in de Flexbar
donderdag 18 maart 2010
Op vrijdag 19 maart heeft Amsterdam de eer om maar liefst vijf internationale artiesten in de DJ booth van de intieme Flexbar te mogen ontvangen. Tony Rohr, Alexi Delano, Camea, Tim Xavier en Francisco Allendes landen deze dag allemaal op Schiphol om samen een onvergetelijk feestje in de Flexbar neer te zetten.
Click
donderdag 18 maart 2010
Techno tot in iedere vezel van haar betekenis. Op zaterdag 10 april zet Click onverminderd koersvast weer een dijk van een editie neer in de hoofdstedelijke WesterUnie. Na steevast uitverkochte edities met zo goed als alle groten der industrie achter de decks zullen nu Joris Voorn, Remy, Anton Pieëte, Wouter de Moor en Philip Young het Click gevoel tot ongekende hoogten doen stijgen. Een euforische editie, waar de voeten stevig op de vloer en de handen onafgebroken in de lucht zullen zijn.
Bij de naam Trentemøller gaan de nekharen van menig clubganger overeind staan. Reden genoeg voor P60 om deze grote naam naar Amstelveen te halen. Op 27 maart brengt Trentemøller zijn platen & cd’s mee voor een exclusieve DJ-set in het poppodium. De veelgevraagde Deense DJ stuurt deze avond zijn herkenbare en typische Trentemoller geluid door de speakers.
Het Nederlandse label Flamingo Recordings heeft zichzelf in een korte periode zeer sterk op de internationale kaart gezet met uitmuntende producties van oa de oprichters van flamingo recordings Funkerman en Fedde le Grand. En als logisch gevolg op een onuitputtelijke stroom van ijzersterke producties werd Flamingo Nights in het leven geroepen.
Voor diegenen die de website www.obsession-outdoor.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A16276 al zo nu en dan in de gaten houden is het al duidelijk: het aftellen is begonnen! Op zaterdag 5 juni 2010 vindt het Obsession outdoor festival voor het vijfde jaar plaats in Bovenkarspel. De 5 jaren daarvoor werd Obsession nog indoor gehouden waardoor het concept Obsession dit jaar haar 10-jarig bestaan viert. In dit nieuwsbericht zal de line-up van de vier verschillende podia worden onthuld!
Marco V Live
dinsdag 16 maart 2010
Na 26 september 2009 was het voor de bezoekers, Club Noa en Marco V zelf overduidelijk dat er een herhaling moest komen van deze In Charge avond. De combinatie van de nummer 1 club Nederland en één van Nederlands beste DJ’s was er één om in te lijsten.
Voor het vijfjarig bestaan gaat Super Sunday geweldig uitpakken. Een lineup die al de topnamen van de Nederlandse housescene samenbrengt. Een event waarbij muziek, visuals, aankleding en ultieme partyvibe samenkomen, voor de five year celebration. Zondag 4 april zal Super Sunday haar liefde voor de house vieren in de vorm van een groot overweldigend event.
Catwalk Residents Special
zondag 14 maart 2010
De Catwalk Residents Special spreken inmiddels wel voor zich: 100% pure house & techno met Catwalk's lieftallige residents. Al viermaal stond de voormalige voetgangerstunnel aan de wee-na, beter bekend als Catwalk, op zijn kop tijdens de resident avonden. Na de dikke edities van Joey Daniel (300MPH), Sandeep (Dik) en Hertz & Vibes (Diepgang), is het dit keer de beurt aan grazioso Taras van de Voorde om zich 6 uur lang aan zijn fans over te geven, voor wat in het vak wordt genoemd “een freakn’ losgeslagen nacht party’en!”
15 Years of Metalheadz
zaterdag 13 maart 2010
Drum & bass label Metalheadz bestaat alweer 15 jaar! Het baanbrekende label heeft sinds de begindagen van drum & bass grootse namen als Goldie, Ancy C, Ed Rush & Optical voortgebracht. Na jubileumfeesten in onder zo’n beetje alle wereldsteden is het ook in onze eigen Maasstad hoog tijd voor een knallende viering ter ere van Metalheadz, gepresenteerd door het Classified team.
Minx exclusive
vrijdag 12 maart 2010
De eerste Valentine editie was een regelrecht succes en voor de eerste keer ook nog supergezellig! De nieuwe exclusieve hotspot in Amsterdam kan nu al niet meer stuk. DJ Miss Wendy, Alex Motu & Yo Hans hebben bij deze al de toon gezet voor een nieuw bruisend Amsterdam, met ouderwetse, nieuwerwetse, internationale en exclusieve gezelligheid.
Na een geslaagde en verrassende vorige aflevering van Kits Zonder Blog in januari, met gasten Steven de Peven en Mike Mago (die verklaarde veelal zijn muziek te produceren aan de hand van de titeltrack van Inspector Gadget) is het donderdag 18 maart weer tijd voor twee verse gasten die het achterste van hun muzikale tong laten zien in Up.
The Boulevard
vrijdag 12 maart 2010
Are you ready for Miami beach? Do you wanna feel the summer vibe? We do!!! 5 december was de laatste editie van The Boulevard. Na vele mailtjes, krabbels en aanvragen op andere manieren komen wij terug op zondag 11 april in club Vroeger te Bloemendaal. Dus verruil je Uggs en winterjas voor een sexy zomeroutfitje en show your moves! The Boulevard begon met een eerste editie in het Amsterdam Fashion Center.
Hardcore Resistance
dinsdag 9 maart 2010
Op 13 maart 2010 zal de P3 Purmerend weer de thuishaven zijn voor een knallende editie van Hardcore Resistance!
De afgelopen maanden heeft de organisatie zijn uiterste best gedaan om wederom een line-up neer te zetten die Purmerend en omgeving zal doen schudden op zijn grondvesten. Iedereen houdt zijn adem in wanneer het verzet zich na lange tijd weer op de voorgrond beweegt. De laatste voorbereidingen worden getroffen, de verzetshelden maken zich klaar en het vinyl wordt geslepen.
Audio Active XXL
maandag 8 maart 2010
Aanstaande vrijdag zal voor het eerst een speciale extra large editie van Audio Active in de grote zaal van het Paard plaatsvinden. Dit wordt een nieuwe baanbrekende avond in Den Haag waar vele verschillende stijlen muziek elkaar zullen ontmoeten. Van breakend tot ‘simpel’ beuken: hokjesloos feesten.
Ter promotie van het F*cked Up event op zaterdag 27 maart in The The Power Zone te Amsterdam hebben B-Bass residents Glenn B & D-Guan een lekkere mixtape in elkaar geflanst die je gratis kan downloaden. De mixtape bevat lekker tracks van onder andere Ruben Vitalis, Miss Wendy, Glenn B en D-Guan!
Saturday Factory - Maart
zaterdag 6 maart 2010
Na de start van Saturday Factory in januari weten wekelijks vele house en technofreaks de Sugar Factory te vinden. En dat is niet zo gek met een strakke en originele programmering waarbij een uitgekiende mix van beruchte underground artiesten als Kreon & Lemos, bekende jocks als Timo Maas en techno helden als Alex Under elkaar afwisselen.
Ongeveer 25 jaar geleden begon de invloed van housemuziek voelbaar te worden in de hedendaagse muziek.
Organisator Unomodo presenteert vanaf vrijdag 12 maart op wekelijkse basis Juke box in Amsterdam! Beleef elke vrijdagavond pure 80’s & 90’s muziek in een van de mooiste clubs van de hoofdstad, gelegen op een steenworp afstand van het gezelligste plein van Amsterdam.
Voor het eerst in de geschiedenis komt de vetste houseparty van Nederland, Sexy Mother Fucker, op 27 maart naar club Matrixx. Na een zeer succesvol 2009 voor SMF, afgesloten met een dubbelspetterende NYE wordt het weer hoog tijd om de beste clubs van Nederland te laten ‘spinnen’ zoals alleen het poesje van Sexy Mother Fucker dit kan. Matrixx, eén van de mooiste en succesvolste clubs van Nederland, heeft de eer om eerste editie van Sexy Mother Fucker in 2010 te openen! Miiiiaaaaaaauwwwww!!
Een traditie wordt voortgezet. Ook in 2010, het jaar waarin de Rodenburg in Beesd, haar 25 jarig bestaan zal vieren, neemt ook G.O.D je even mee terug in de tijd. House en haar geschiedenis, ondertussen kun je misschien zelfs wel spreken van een geloofsovertuiging.
Soundgarden time table en updates
donderdag 4 maart 2010
Eindhoven is klaar voor Soundgarden! Het industriële Klokgebouw is voor de gelegenheid getransformeerd tot chique nachtclub. In volgorde van opkomst verschijnen zaterdag 6 maart van tien uur 's avonds tot zeven uur 's ochtends achter de draaitafels in de Main Area: Bjorn Wolf, Quintino, Shermanology, Erick E, Tocadisco en Hardwell; allen dj-grootheden van formaat. En dan is er ook nog een Lounge Area, waar o.a. Audioknights een live optreden verzorgt. Alle kluisjes zijn voorzien van cadeautjes (van dikke hoofdprijzen tot kleine sfeermakers) en de kaartverkoop is op stoom.
Latin Fiësta brengt de liefde voor de opzwepende latin/house & dancemuziek, het ultieme zomerse strandgevoel en fashionable sexy partypeople samen in een Caribisch omgetoverde Waerdse Tempel. De lente begint om 00.00 uur in een prachtig gedecoreerde tropische tempel en dat vier je uiteraard met feestelijke en smaakvolle cocktails aan het Strand van Luna in Heerhugowaard.
Op zich is carnaval in al zijn banaalheid leuk bedacht, alleen die datum is niet zo slim gekozen. Geef toe, dit jaar was het gewoon rillen en ook de gemoedelijke, zuidelijke losbandigheid was dit keer ver te zoeken. Het motto was klappertanden en handen in de zakken, want anders vroren je vingers eraf. Enkele optimisten waren nog wel als houtblok of lamp verkleed, maar ook dat was tevergeefs.
Battle of the Sexes
woensdag 3 maart 2010
Gevecht tussen man en vrouw, al eeuwen lang is de mensheid bezig met dat gevecht wie is de sterkste, welk geslacht overtroefd de ander.
Twee superorganisaties komen samen Nachtboetiek & White Night (Little Sins) op 24 april Full Moon. Wie droomt er niet eens van die onbereikbaar verre landen met de mooiste exotische feesten. Feesten op het strand tot diep in de tropische nacht onder een volle maan met de lekkerste muziek. Hier in ons koude kikkerlandje zul je het niet snel vinden, maar twee van Nederlands meest bekende party-organisaties hebben daar iets op gevonden! Samen halen zij de wereldberoemde en unieke oosterse Full Moon Party naar Amsterdam.
Superstars
dinsdag 2 maart 2010
Heb je je altijd al willen voelen en gedragen als een superster? Houd je van aandacht, camera’s, glamerous party’s en luxe drankjes? Dan is de The Power Zone op zaterdag 13 maart de locatie om jou de perfecte avond te laten bezorgen.
Na het geweldige jubileum van Pandemonium keert Cyndium op 24 april in een verrassende gedaante terug in de gruwelijke underground locatie de Amsterdam Studio's!
31 maart 2010
Dj talent uit Utrecht ook in april aan de bak
30 maart 2010
Superrauw @ Klinch
Streamlined stoomt door op vrijdag 28 mei 2010
29 maart 2010
Soigné opent nieuw en vooral rockend seizoen in Hilversum
Born 2B Wild met D-Block & S-te-Fan in HMH
Lockdown daagt iedereen uit
Trailer en timetable Old Amsterdam
Masquerade
28 maart 2010
Manual at the beach haalt Solomun en Man Zonder Schaduw naar Scheveningen
Sound Architecture haalt Hernan Cattaneo naar Rotterdam
27 maart 2010
Jumpa is back
26 maart 2010
A High Quality Midnight Cruise
UDC maakt line-up Dance Valley 2010 bekend
25 maart 2010
Total Tainment Events verovert het Gooi met een verrassend concept
24 maart 2010
Bijkomende naam Back to the 90's
23 maart 2010
Attentie: Taras van de Voorde rockt de tunnel
Hey! Queensnight
Latino Grooves two year anniversary
22 maart 2010
Land of Confusion early birds actie is een succes
Knock Out! Ultimate Battles
4 April paaseditie van Sunday after 3 in Almere
20 maart 2010
Opening Strandseizoen 2010 met tweeënhalf uur set Remy
19 maart 2010
De eerste (indoor)beachparty is al over tien dagen
18 maart 2010
Hoog bezoek op Clink in de Flexbar
Click
Trentemøller voor eenmalig optreden naar P60
17 maart 2010
Fedde le Grand presents Flamingo nights
16 maart 2010
Obsession Outdoor Festival maakt volledige line-up bekend
Marco V Live
15 maart 2010
Trailer Super Sunday five year anniversary bash
14 maart 2010
Catwalk Residents Special
13 maart 2010
15 Years of Metalheadz
12 maart 2010
Minx exclusive
Kits Zonder Blog, Lustige Lola’s B-day Edition in het Club-Up-Huis
The Boulevard
9 maart 2010
Hardcore Resistance
8 maart 2010
Audio Active XXL
Gratis en voor niks de Fucked Up mixtape
6 maart 2010
Saturday Factory - Maart
House top 1000 aller tijden op Fresh FM
5 maart 2010
Jukebox every friday at Club Home
Poesje Sexy Mother Fucker laat Matrixx spinnen
Good Old Days op vier april in de Rodenburg in Beesd
4 maart 2010
Soundgarden time table en updates
De lente begint warm en zwoel met Latiñ Fiësta in de Waerdse Tempel
3 maart 2010
Ex Porn Star Het Grote Verkleedfeest
Battle of the Sexes
2 maart 2010
Exotisch, wereldberoemd en nu in Nederland; Full Moon
Superstars
Cyndium quality chronicles in de Amsterdam Studio`s