Partyflock
 
Nieuws · december 2010
15 januari staat N201 in Aalsmeer in het teken van een gloednieuwe editie van Hardnoize. Het wordt weer gas erop en vlammen met regionale DJ's Jor-D, Rosko en Thosba en als headliner Brennan Heart.
Het jaar 2011 begint goed in Dordrecht met op vrijdag 28 januari het feest: Dordrecht loves Houseclassics, wat wordt gehouden in de mooie en sfeervolle locatie; Dolhuis te Dordrecht. Deze eerste editie van Dordrecht loves Houseclassics staat geheel in het teken van de verjaardag van één van de beste master of ceremony's van Nederland, namelijk MC Da TMC! De tickets voor dit unieke Houseclassics feest kosten 10 euro (ex. fee) in de voorverkoop.
Mascarada
dinsdag 28 december 2010
Mascarada keert weer terug naar Club Monza in Utrecht. Op zaterdag 22 januari 2011 komt dit unieke gemaskerde concept uit Rotterdam weer deze exclusieve locatie tussen de Utrechtse grachten op stelten zetten. Al eerder zorgde Mascarada voor top feesten in bijzondere locaties zoals het Prinsestheater, Winkel van Sinkel, op het strand bij Brunotti & View en zelfs in de Franse Alpen van Val Thorens. Sinds een jaar is Mascarada op speciale gelegenheden te gast in Club Monza en heerst er een hele vibe om het feest.
Latin Lovers
maandag 27 december 2010
Op zaterdag 15 Januari vliegt Latin Lovers vliegensvlug terug naar Club Monza. Het concept dat iedere derde zaterdag van de maand de zon laat schijnen in Utrecht. De Toppers in line-up verrassen de bezoekers keer op keer. Ook deze maand zullen er weer toppers achter de DJ booth plaats nemen.
In het laatste weekend van januari is de meester-kok Karotte terug in het land voor een elektronische kookdemonstratie in marathonvorm. Karotte's traditionele technodiner bestaat uit drie gangen, die in drie verschillende steden tijdens twee hete nachten en een dito ochtend worden opgediend. Het dinerweekend gaat vrijdag 28 januari van start...
Gelukkig nieuwjaar. De organisatie van Passie wenst jullie allemaal veel geluk, gezondheid en veel liefde toe. Om het jaar goed te beginnen organiseren "TheRealWorldEvent" de eerste dag van dit nieuwe jaar, zaterdag 1 januari 2011, een spetterend feest. Passie zal namelijk een speciale –XL- editie organiseren in de Maassilo te Rotterdam.
Default meets Dynamic Reflection
zondag 26 december 2010
September 2010 vond de eerste editie plaats van Default, een nieuw no-nonsense techno concept in Utrecht. Na een aantal succesvol verlopen edities keert Default op 5 maart 2011 terug in de Utrechtse binnenstad en wel in Dock 154 aan de Oudegracht.
Win vette Nightmare prijzen
vrijdag 24 december 2010
Met Nightmare ‘Create the Future' nog in het achterhoofd is de organisatie op het moment druk bezig met de voorbereidingen van de aankomende editie, 23 april 2011 in Ahoy Rotterdam. Er werden vorige keer al vette prijzen weggegeven, dit keer gaat het Nightmare team een stapje verder! Als je je aanmeldt voor My Nightmare maak je elke twee weken kans op vette prijzen en voordeeltjes.
Go!
donderdag 23 december 2010
Anno vrijdag 5 november 2010 is de nieuwe organisatie GO! gestart met feesten te geven in Club Seven met, lekker duidelijk, Go! feesten. Go! is voor en door echte house liefhebbers en dat is te merken aan de Line-up.
New Year’s edition Fucking Bastards
donderdag 23 december 2010
Op een oudejaarsavond is het naast gezelligheid en plezier met elkaar beleven erg belangrijk dat er goed geknald wordt. Bij Crystal Venue nemen ze dit erg serieus! 31 December zal Fucking Bastards in het teken staan van heel veel gezelligheid en heel erg hard geluid! Deze spetterende Nieuwjaarseditie zal je verwachtingen van een gezellige oudejaarsavond dubbel en dwars overtreffen. Naast de nieuwjaarsshow om middernacht zijn de beste artiesten uit de scene geboekt om deze avond tot een onvergetelijke Oud & Nieuw te maken.
Mega Christmas disco outburst
dinsdag 21 december 2010
Jarenlang had Club Stalker een vaste traditie op kerstavond: The Original warehouse party. Soms is het echter tijd om oude tradities te vervangen voor nieuwe tradities. Daarom is vorig jaar besloten om het over een andere boeg te gooien, zo is Mega Disco Christmas Outburst ontstaan.
Het landschap kleurt wit, de kerstversiering knippert in de straten, de kerstbomen zijn allemaal opgetuigd en de mensen komen allemaal in de kerstsfeer. Met nog een paar dagen te gaan tot de kerstdagen maakt Confusion Events zich ook weer op voor de jaarlijkse editie van het hardste kerstfeest, Pokke Kerst Herrie. De line-up mag er niet om liegen, het gaat wederom een gigantisch knalfeest worden.
Voor de derde keer deze maand strijkt Jeroen ‘Secret Cinema' Verheij neer met zijn All Night tour om het binnenkort te verschijnen album ‘Minerals' te introduceren bij het publiek. Deze keer doet hij dat in Studio 80 te Amsterdam. De eerdere edities in Simplon Groningen en Catwalk Rotterdam waren op zn zachtst gezegd behoorlijk dik. Nu is het de beurt aan de hoofdstad om te laten zien wat ze in huis hebben! In de grote zaal doet Verheij van elf tot vijf zijn ding, de tweede zaal is van Peter Horrevorts en Vân Anh. Tickets zijn verkrijgbaar op www.gemsessions.nl/tickets?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A18646. Er zullen nog een aantal kaarten aan de deur te krijgen zijn.
Laatste info Super Sunday X-Mas Bash
maandag 20 december 2010
Aanstaande zondag is het dan zover: tweede kersdag 2010! Ook dit jaar weer belooft het een uitzinnig feest te worden. Alle topnamen van de Nederlandse house-scene komen samen op de x-mas bash in de Central Studios te Utrecht. Het wordt een event waarbij muziek, visuals, aankleding en de ultieme partyvibe samenkomen, om te zorgen voor het ideale Super Sunday Kerstgevoel.
All you want for Christmas is this! Brutaal en verleidelijk.
Fusion of Sound Tour
zondag 19 december 2010
Op kerstavond naar de kerk, een vervroegd kerstdiner of met een rustig avondje je welverdiende kerstvakantie inzetten? Dat kan. Of niet natuurlijk! Want na het grandioos succes van 'Q-dance presents Fusion Records' van afgelopen oktober is hét hardstyle label van Nederland weer terug met een eigen evenement op kerstavond. Vrijdag 24 december in de Time Out te Gemert is het tijd voor de Fusion of Sound Tour!
Billy the Klit Solo
zaterdag 18 december 2010
Op zaterdag 5 februari is het weer tijd voor een avond die totaal in het teken zal staan van de enige echte Haagse koning achter de draaitafels: Billy the Klit! Dit gaat een nacht worden die je als echte Hagenees niet mag missen.
Disco3000
donderdag 16 december 2010
Interr-Ference aka I-F is er eentje die je nooit zal betrappen op commerciële uitspattingen. Al meer dan twintig jaar is de man uit Den Haag bezig met electronische muziek, met zijn favoriete genres italo en disco voorop. Labels, producties en een tweede radiostation zijn allemaal zaken die I-F zoal van de straat houden.
15 januari 2010, een kolkende en uitverkochte Melkweg was klaar voor een reis terug in de tijd. Drum&Bass icoon LTJ Bukem bracht zijn Logical Progression karavaan voor het eerst in 15 jaar naar de Melkweg in Amsterdam. Voor de fans van het eerste uur een heuse 'trip down memory lane', voor jongeren een wijze geschiedenisles. Dat smaakte naar meer voor LTJ Bukem, een vervolg moest komen.
Na de zeer geslaagde, bijzonder gezellige en vooral erg Kerstige X-Mas Sparkling Edition in 2009 zullen jullie er dit jaar in het weekend voor Kerst wederom aan moeten geloven: Decisions brengt je dan de vijfde editie vijfde editie van dit ondertussen vermaarde feest!
Nog maar zeventien dagen en het dak gaat er weer af op de Hemkade 48! Altijd met Nieuwjaar gebeurt hier iets bijzonders. Een megafeest voor iedereen die van echt feesten houdt! Dertien uur lang genieten van heerlijke muziek, mooie mensen en de beste vibe! 'Nothing beats the real thing' en zo is dat alweer zes jaar achter elkaar. Na zes mooie jaren weten de mensen nu wel waar ze moeten zijn op 1 januari.
Vijf jaar Studio 80
dinsdag 14 december 2010
Welkom in de wondere wereld van 1001 nacht. Waar dromen werkelijkheid worden en uit Aladin's lamp de spirit of housemusic tevoorschijn dwarrelde en leven blies in een zwarte doos aan het Amsterdamse Rembrandtplein. Deze maand overschreed Studio 80 de magische grens van duizend feesten – een historisch feit dat natuurlijk gevierd moet worden. En dat doen ze met dit speciale 1001 nacht-feest op Tweede Kerstdag - zondag 26 december.
Core sickness
dinsdag 14 december 2010
Core sickness is alleen al om één reden voor iedere soort hardcore liefhebber interessant. Het evenement is namelijk geheel gratis en dat maakt het natuurlijk helemaal de moeite waard! Alle hardcore freaks kunnen op vrijdagavond 21 januari 2011 in club Broadway helemaal los gaan en dat in het van vroeger al zo beruchte Erp!
House the '90s
zaterdag 11 december 2010
Aanstaande vrijdag is het zover. dan laat het Forze DJ Team in een vier uur durend optreden zien waarom zij na al die jaren nog volle zalen trekken. Paul Elstak, Lars en Panic laten in een exclusieve happy hardcore, early rave en oldschoolset de liefhebbers aan hun trekken komen in de nummer één club van Nederland, Club Noa.
Audio Active zaterdag 8 januari
vrijdag 10 december 2010
8 Januari aanstaande staat een nieuwe editie van Audio Active in het grote zaal van Paard gepland. Na vele verzoeken heeft de organisatie besloten om het concept naar de zaterdag te verplaatsen.
Zo, jullie waren al goed wakker! De duizend exclusieve early bird tickets voor Daydream Festival waren in een droomtijd alweer uitverkocht. Iedereen die een early bird ticket heeft kunnen bemachtigen is zaterdag 16 april 2011 Early Bird VIP op Daydream Festival. De actie is nu uiteraard gestopt, de officiële voorverkoop is inmiddels van start gegaan.
Exxellent
donderdag 9 december 2010
Vanaf komende zaterdag waait er een frisse wind door Exxellent in de Matrixx. Een bestaand succesvol concept in een nieuw jasje. In een tropische jungle nemen de DJ's je mee op een muzikale tocht die niet alleen bij house blijft.
Op vrijdag 21 januari 2011 zal het concept Turning Point plaatsvinden in Pand 3 te Deventer. Dit dance-evenement is gratis te bezoeken en zal van 20:00 tot 01:00 plaatsvinden. Turning Point is een concept van dance-organisatie Moon Star Events, waarbij nieuw en opkomend talent wel de kansen krijgt om hun kunsten te vertonen.
Back in the days
donderdag 9 december 2010
We go Back in the days in club Rain op zaterdag 11 december met wel een heel speciaal thema namelijk Yo! MTV Raps. Deze allereerste TV Hip-Hop show liep van 1988 tot 1995 en is cruciaal geweest voor de verspreiding van hiphop! Gepresenteerd door legends: Ed Lover, Doctor DRE & FAB 5 Freddy was het een wereldwijd succes en alle grote der aarden kwamen hier dan ook optreden denk aan: Run DMC, Rakim, Jazzy Jeff, Eric B, Naughty by Nature, MC Hammer en nog veel meer om op te noemen. Back in the days gaat deze muziek allemaal laten draaien door de beste classics DJ's die Nederland rijk is.
Afterhours.fm, de grootste online trance & progressive radio, presenteert voor de vierde maal op rij ‘s werelds grootste online trance & progressive evenement: End of Year Countdown 2010.
Aanstaande zaterdag is het de hoogste tijd voor een ‘feeeessie' met niemand minder dan The Darkraver in het Patronaat. En met een vier uur durende solo van ‘his royal darkness' staat zo'n avond uiteraard garant voor gekmakend spektakel achter de draaitafels en alleen de dikste hardstyle, jump, early hardcore en classics uit de speakers.
Pieken op kerst in Utrecht
dinsdag 7 december 2010
2de kerstdag staat in het teken van het label Moon Harbour Recordings in de Winkel van Sinkel tijdens L'Etikerst. Luna City Express vertegenwoordigt Moon Harbour Recordings wat heel 2010 haar 10 jarige bestaan gevierd heeft. L'Etikerst wordt daarom de aller laatste Moon Harbour 10 year anniversy showcase.
Super Sunday
dinsdag 7 december 2010
Al een aantal jaar viert Super Sunday 2e Kerstdag in een uitverkochte Central Studios in Utrecht. Ook dit jaar weer belooft het een uitzinnig feest te worden. Super Sunday X-Mas Bash komt namelijk met een nog grotere line-up dan die van het jaar ervoor.
Terwijl FCA-Music een mooie planning met een interessante Early Bird actie klaar had staan voor Rockit Open Air en Free Your Mind Festival, gooide het nieuwe kabinet roet in het eten met de verhoging van de BTW. Om bezoekers en organisatie nu te laten profiteren van de huidige situatie, start de verkoop van de Early Bird kaarten voor beide festivals extra vroeg dit jaar.
Goed nieuws! Zet alvast een dikke cirkel in je agenda om zaterdag 11 december want Defected in the house komt terug naar Panama. Na de laatste stijf uitverkochte editie van Defected in Panama kan iedereen nog eenmaal dit jaar genieten van deze geweldige avond! Als main headliner wordt dit keer Sandy Rivera ingevlogen om een drie uur durende set te geven.
Traffic at klinch
zaterdag 4 december 2010
De wintermaanden worden bij klinch getrotseerd op de dansvloer. Vrijdag 17 december haalt Traffic uit met een killer van een line-up. Zware techno voert vanavond de boventoon, met Johannes Heil, Mauro Picotto, Bart Skils en Lauhaus in de hoofdrol.
Quest4Trance
zaterdag 4 december 2010
Nog enkele weken en dan barst de Quest4Trance Xmas edition in alle hevigheid los. Alle voorbereidingen zijn in volle gang. Dj's zijn bezig met het verzamelen van de beste tracks en alle zeilen worden bijgezet om de Lexion om te toveren tot een waar feestpaleis. Alles, maar dan ook álles wordt uit de kast getrokken voor dit feest van het jaar.
Het sneeuwt, het is koud en de oliebollenkraampjes loeien als een malle. Kortom, het einde van het jaar is in zicht. Speciaal voor de laatste feestmaand van het jaar heeft club Poema RAW weer een programmering van jewelste klaar staan. Niemand minder dan Warren Fellow, Darko Esser, Sandrien, Pumpjacks, Rino Cerrone, Joseph Capriati, Paul Boex, Kevin Arnemann, Speedy J, Gary Beck, Joey Daniel, Michel de Hey, Ramon Tapia, Wouter de Moor, Remy en Bas Struik zullen optredens verzorgen waar feestgangers het goed warm van gaan krijgen.
8Bahn pakt digitale revolutie op
vrijdag 3 december 2010
Met een gloednieuwe eerste editie van het 8Bahn seizoen 2010-2011 zet 8Bahn een stap in de al eerder aangekondigde reeks van specials. 4 december aanstaande zal in teken staan van de digitale revolutie.
Zaterdag 5 februari 2011 word er een paar jaar terug gegaan in de tijd. In Zalinaz te Etten-Leur kan je dan namelijk een nacht lang los gaan op een dikke editie van: Alles naar de Klote! BKJN Events Events en NRG Events presenteren hiermee de reünie van het succesvolle allerlaatste feest van Amigo's in Dordrecht.
Timetable Fusion of Dance Indoor
vrijdag 3 december 2010
De organisatie van het grootste dance-event van Noordoost-Nederland en omstreken meldt dat de kaartverkoop van Fusion of Dance Indoor enorm goed gaat, nu zelfs ‘richting uitverkocht'. Getrokken door de krachtige line-up, een bijzondere locatie en de goede reputatie van het feest, toont het publiek massaal vertrouwen in een knallend begin van de kerstvakantie op 18 december in de IJsselhallen.
Oldschool Gangsters vs Turbulence
vrijdag 3 december 2010
Na een waanzinnig uitverkochte editie, laatste keer in Vlaardingen, van het concept Oldschool Gangsters, hebben de Oldschool Gangsters een nieuwe locatie gevonden. In Sport- en leisurecentrum Polderpoort heeft de organisatie een waardige gastheer gevonden voor deze nieuwe editie of beter gezegd vernieuwende editie en welke tevens genoeg ruimte biedt voor iedereen om flink uit z'n dak te gaan.
Op 1 januari wordt de WesterUnie omgetoverd tot een echte Jordanese huiskamer gevuld met een en al gekkigheid. Na een mooie afsluiting van het jaar 2010 luiden de organisaties Rotzooii & Plak het nieuwe jaar in met het ultieme Sjonnie en Anita verkleed festijn de xxl editie. Het wordt een megagezellige Amsterdamse fuif waarbij ordinair en gek bovenaan staan. Dus trek je meest foute kleding aan, zet die Haagsche mat op, gooi er nog wat goud tegen aan en vier samen met de volgende vette artiesten van 16:00- 05:00 het jaar 2011.
Grotesque zet 2011 weer hoog in
donderdag 2 december 2010
PT Events zet zaterdag 1 januari weer hoog in! Hoewel Nederland een aantal leuke nieuwjaarsfeestjes heeft is het voor GrotesQue nooit té hoog gegrepen om zich te gaan mengen in het aanbod. Op de tiende verdieping van de Maassilo bevindt zich wellicht de meest indrukwekkende club van Nederland om het nieuwe jaar in te gaan. Dat is niet Uit de Hoogte, maar zo is men in ieder geval op de hoogte!
Latin Lovers
donderdag 2 december 2010
Een unieke happening in Rotterdam tijdens de meest besproken dag (en vooral nacht) van het jaar. Club Vie presenteert met heel veel trots de allereerste Latin Lovers! Vrijdag 31 december is de laatste dag van 2010 en op welke manier kun je deze nou het beste afsluiten? Precies...gewoon met Latin Lovers in Club Vie!
De eerste sneeuw is reeds gevallen dus een waar sneeuwgevecht kan niet uitblijven! Op zaterdag 18 december is de Crystal Venue klaar voor 'The Snowfight'! De succesvolle Rosso reeks krijgt een vervolg met een ware back2back-editie op 18 december.
Een combinatie van erotiek, sfeer en gezelligheid op een geweldige locatie! Een tweede kerstdag zal zelden zo warm worden, want samen met Slaves for Passion zal JDV Events een lekker feest neerzetten. Twee organisaties die de handen in elkaar steken, met elk een eigen identiteit en doelgroep. Dat wordt dus opnieuw een gezellig feest in Condor City, waar veel vaste KOTB-gangers met plezier op terugkijken.
Extrema reserveert gedeelte kaarten
woensdag 1 december 2010
Extrema komt de bezoeker aan beide kanten tegemoet in de voorverkoop van de festivals. De evenementenorganisator reserveert namelijk kaarten voor de mensen die de ticketverkoop iets te vroeg vinden in deze dure decembermaand. Op deze manier wil Extrema iedereen een eerlijke kans op een festivalticket geven.
Op haar eerste editie beleefde Daydream Festival een droomdebuut. De eerste editie verkocht direct uit en het festival maakt nu serieuze kans op een Europese Festival award. Het is als een ware dagdroom die op 16 april 2011 een vervolg krijgt. Vroege vogels hebben kans hier extra voordelig bij aanwezig te zijn. Per direct zijn een gelimiteerd aantal zeer exclusieve early bird tickets verkrijgbaar. Zorg dat je er op tijd bij bent!
Hardcore Community
woensdag 1 december 2010
Wederom zijn alle handen ineen geslagen om een hardcorefeest neer te zetten waar originaliteit voorop staat. Alle vormen van hardcore worden hier aan het licht gebracht. Je zult vele platen voorbij zien komen die je in tijden niet meer hebt gehoord.
28 december 2010
Vlammen op Hardnoize in N201 Aalsmeer
Dordrecht loves Houseclassics in Dolhuis te Dordrecht
Mascarada
27 december 2010
Latin Lovers
Karotte presenteert een driegangendiner
Passie trapt 2011 af met een XL editie in de Maassilo
26 december 2010
Default meets Dynamic Reflection
24 december 2010
Win vette Nightmare prijzen
23 december 2010
Go!
New Year’s edition Fucking Bastards
21 december 2010
Mega Christmas disco outburst
Aanstaande zaterdag Pokke-Kerst-Herrie in Rodenburg
20 december 2010
Secret Cinema presenteert Minerals preview albumtour
Laatste info Super Sunday X-Mas Bash
19 december 2010
Latin Brutality exclusive Christmas special
Fusion of Sound Tour
18 december 2010
Billy the Klit Solo
16 december 2010
Disco3000
LTJ Bukem presenteert 16 jaar Logical Progression
Decisions weer los tijdens haar X-mas Sparkling Edition op 18 december
15 december 2010
Booming New Year komt met een extra 500m2 tease lounge
14 december 2010
Vijf jaar Studio 80
Core sickness
11 december 2010
House the '90s
10 december 2010
Audio Active zaterdag 8 januari
Early bird actie Daydream Festival in droomtijd uitverkocht
9 december 2010
Exxellent
Turning Point knalt met talent het jaar 2011 in
Back in the days
End of year countdown 2010 op Afterhours.fm
8 december 2010
Darkraver zorgt voor totale chaos in het Patronaat
7 december 2010
Pieken op kerst in Utrecht
Super Sunday
Verkoop early bird kaarten Rockit Open Air en Free Your Mind Festival van start
6 december 2010
Defected in the house invites Sandy Rivera
4 december 2010
Traffic at klinch
Quest4Trance
Poema dendert door naar het nieuwe jaar
3 december 2010
8Bahn pakt digitale revolutie op
BKJN Events en NRG Events presenteren Alles naar de Klote
Timetable Fusion of Dance Indoor
Oldschool Gangsters vs Turbulence
2 december 2010
Het ultieme Sjonnie en Anita verkleed festijn
Grotesque zet 2011 weer hoog in
Latin Lovers
Full-VIP arrangement beschikbaar voor Crystal Rosso
Kinky on the Beach & Slaves for Passion
1 december 2010
Extrema reserveert gedeelte kaarten
Droomachtige early bird actie Daydream Festival
Hardcore Community