Partyflock
 
Nieuws · juli 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 29 juli 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Oldschool Gangsters
woensdag 29 juli 2009
Op 5 september 2009 opent Club Doxx (voorheen club Kathedraal) te Vlaardingen opnieuw de deuren, nadat de club een totale metamorfose heeft ondergaan. Om deze opening eens goed onder de aandacht te brengen heeft het concept oldschool Gangsters van DJ Rob een uitnodiging ontvangen om een nieuwe ‘Edizione’ van zijn oldschool Gangsters neer te zetten. Dit doet hij natuurlijk niet alleen, maar voor dit spektakel heeft hij een paar van zijn beste OG DJ’s uitgenodigd die deze avond hun crimineelachtig goede sets zullen laten horen!
Shoot Me, I'm Famous
woensdag 29 juli 2009
Om gelijk maar met de deur in huis te vallen: na drie jaar Shoot Me, I'm Famous! is het mooi geweest! Aanstaande zaterdag 1 augustus kan je in de Rotterdamse Off_Corso nog één keer los gaan tijdens Shoot Me, I'm Famous! The final edition!
Mindcontroller
woensdag 29 juli 2009
Twee keer per jaar wordt de Zaandamse North Sea Venue omgedoopt tot Hemkade, vergeten we het jaar 2009 en gaat de hardcorescene terug naar het verleden. Voor de zeventiende keer neemt Art of Dance je mee naar de tijd van overvolle platentassen bij de dj’s, wilde raves en onvergetelijke 90’s hardcore. Op 26 september 2009 zet jij koers naar vervlogen tijden, herleef het verleden met hét nummer één early hardcore- en oldschoolconcept Mindcontroller!
Door de enorme animo voor dit evenement is de kans groot dat de capaciteit van de Turbinenhalle zelf niet toereikend is!
Echter de omvang van het buiten terrein (outdoor gedeelte) is wel geschikt voor deze grote aantallen bezoekers. Om te voorkomen dat na 23uur de capaciteit van de locatie Turbinenhalle overschreden wordt (waardoor er “ongemakkelijke” taferelen kunnen ontstaan) heeft de organisatie ism de instanties het besluit genomen om ook losse tickets voor uitsluitend het Outdoor gedeelte aan te bieden.
Salsa Breeze
dinsdag 28 juli 2009
Na een reeks succesvolle en swingende edities van Salsa Breeze gaan Salsa Sensation & Sunrise Beachclub deze zomer de latinliefhebbers extra verwennen. Elke eerste zondag van de maand zal iedereen letterlijk in het zonnetje gezet worden omgeven door zwoele Latin sounds & entertainment.
Het mocht even duren, maar een maand geleden is het hoge woord en dan toch uit gekomen! Het grootste gratis festival van de kop van Noord-Holland, Last Minute Summer Event, gaat zijn achtste editie beleven! Zonder slag of stoot is dit niet gegaan. Er is uiteindelijk een kleine subsidie gekomen.
Het is weer bijna oktober dus dat betekent hoog tijd voor een nieuwe editie van 010 classics. Op zaterdag 3 oktober zal de locatie Watt aan de West-Kruiskade in Rotterdam weer het toneel zijn voor één van de leukste en meest originele oldschool feesten die ons land rijk is.
Dit dat zus zo
zondag 26 juli 2009
Op Zaterdag 8 Augustus is de Zonder Concessies weer dubbel gevuld met Dit Dat Zus Zo Dance Parade After. Wat begon als een “lastminute call” om een koude vrijdagavond in januari te vullen in de gekraakte Café de Beurs, liep uit op een enorm succes en een afgeladen tent. Dit Dat Zus Zo Dance Parade After is inmiddels toe aan zijn derde editie, ditmaal op een speciale zaterdag. Rotterdam vormt die dag het decor voor de FFWD, en Dit Dat Zus Zo Dance Parade After is er die avond in de Zonder Concessies bij als afterparty. Uiteraard is er weer een flinke variatie aan muziekstijlen, verspreid over twee zalen. Kunstcollectief Bier & Brood is volgens traditie weer aanwezig met een Live-Art sessie met de meest “roffastieke” uitspattingen.
Reng Deng Deng
vrijdag 24 juli 2009
Het is weer tijd om je klaar te maken voor de terugkeer van Reng Deng Deng naar het noorden van Noord-Holland. Op 8 augustus as. zal Cyndium een spetterende, van alweer de 10e editie, in de Waerdse Tempel in Heerhugowaard organiseren.
Voor de vierde editie van Haarlem Ordinair duikt het steeds officiëler én ordinairder schaduwevenement van Haarlem Culinair de supermarkt in. Want als er één plek is waar iedere Nederlander gelijk is én zich van zijn ordinaire kant laat zien, dan is het wel aan de kassa bij de kassameisjes. Haarlem Ordinair biedt namelijk op vrijdag 7 augustus een podium aan de wansmaak. Culinaire adepten en wijnnippend volk kunnen terecht op de Grote Markt. In de tot supermarkt omgetoverde Haarlemse poptempel het Patronaat worden echter louter gulzig vette happen weggewerkt!
Brandend Zand Festival
vrijdag 24 juli 2009
De godzilla onder de strandfeesten keert aanstaande vrijdag terug naar het Zwarte Pad van Scheveningen! Na twee legendarische edities in 2006 en 2008, feesten waar velen nog met warme gevoelens aan terugdenken, worden ook dit jaar alle zeilen bijgezet om er een onvergetelijke dag van te maken. De Triphouse Rotterdam crew is al weken in voorbereiding voor dit festijn en kosten nog moeite zullen gespaard worden voor de totstandkoming van deze tsunami van gezelligheid. Samen met jullie maakt Triphouse Rotterdam er een dag van waar alle bezoekers de komende natte en koude Hollandse winter nog op kunnen teren. Hieronder een beknopt overzicht van hetgeen de bezoekers kunnen verwachten.
Erotic Ink
donderdag 23 juli 2009
Zaterdag 12 September start de eerste editie van Erotic Ink. Erotic Ink is "hét" nieuwe ondeugende concept wat geboren is uit passie voor tattoos en feesten. Erotic Ink is op de buik geschreven van de organisatie GoGo-Tattoo Entertainment. Iedereen die wel eens op "B.I.T.C.H" of "Kinky on the Beach" is geweest, heeft grote kans de spetterende erotische dans act`s van GoGo-Tattoo Entertainment gezien te hebben.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 22 juli 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Omdat zo’n festivaldag altijd sneller voorbij is dan je lief is organiseert 365Mag op 25 Juli 2009 een ROCKIT Open Air afterparty in de Sugar Factory in Amsterdam! Tot vroeg in de morgen gaan de voetjes andermaal van de vloer met exclusieve gigs van secretsundaze, Audiofly en SOS!
Euphoria opnieuw in 013 Tilburg
woensdag 22 juli 2009
De zomer is in volle gang en ieder weekend zijn er festivals door het hele land. Maar langzaam moeten we ons ook alweer gaan richten op het najaar. En ook dan blijft het knallen! Zaterdag 19 september staat de 013 weer geheel in het teken van Euphoria.
Op zaterdag 25 juli wordt Dominator georganiseerd door Q-dance en Art of Dance op het E3 Strand van Eersel. De twee organisatoren maken de timetable bekend en hebben nieuws over drie unieke radioshows rond het grootste hardcore festival ter wereld.
Met een succesvolle Salinas on Tour reeds in de pocket, haalt de organisatie alles uit de kast om ook Salinas on Tour op 30 augustus tot een groot success te maken. Zo is bijvoorbeeld niemand minder dan Marco V uitgenodigd om de boel op zijn kop te komen zetten en kun jij hier bij zijn voor de krankzinnig lage prijs van € 8,75! Lees snel verder.
Hardcore Outlet
maandag 20 juli 2009
In deze tijden van economische crisis is het natuurlijk lekker om tegen zeer sterk gereduceerde prijzen te kunnen shoppen. Als je van hardcore houdt mag je de aanstaande editie van de Hardcore Outlet XXL dan ook zeker niet missen!
Citymoves Deventer
maandag 20 juli 2009
Deventer is de laatste stad die Citymoves dit seizoen op zijn kop gaat zetten! Op 30 augustus zullen we voor de laatste keer de decors, de dj’s en natuurlijk de feestende bezoekers uit de kast trekken! Net als in 2008 vind dit fantastische minifestival plaats in Deventer op het Singelplantsoen. Vanaf 14:00 uur zal het feest los barsten en doorgaan tot in de late uurtjes.
We're back online! :)
zaterdag 18 juli 2009
Helaas is hedenmorgen Harry recalcitrant geweest en heeft hij de switch die ons gehele tweede rack aanstuurt kapot weten te maken. Hij had het warm zei hij...We hebben Harry op zijn donder gegeven, maar daarmee was de switch niet gemaakt helaas :'(
Francois Birthday bash
donderdag 16 juli 2009
DJ Francois uitermate populair in het zuiden van het land. Na jarenlang hardtrance in verschillende afterparty-clubs in Nederland gedraaid te hebben, draait hij sinds 2002 ook op grote party’s, zoals Trance Energy, Defqon, Decibel, Pleasure Island en Mysteryland.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 15 juli 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Rainbow Rave
woensdag 15 juli 2009
'Rainbow rave, back to the good old dayz.' Aanstaande zaterdag is het weer tijd voor het feest waar menig partyganger ieder jaar weer naar uitkijkt! In dit bericht alle belangrijke laatste info over de entree (kaarten), de timetable, de grote tent al het andere noodzakelijke. Klik snel verder voor meer info.
Na het uitverkochte succes van de officiële Sex And The City party vorig jaar in Club Vie komt dit hippe en unieke feest op vrijdag 24 juli terug in Rotterdam! Dit bijzondere event staat volledig in het teken van de meest populaire serie uit de USA. Waan je compleet into Sex In The City omringd door VIPS, goodiebags en prachtige gifts!
Nog iets meer dan drie weken te gaan en dan komt hét Ibiza gevoel naar Bloemendaal. Op zaterdag 8 augustus a.s. wordt Bloomingdale gevuld met 12 uur muziek. Van 13.00 tot 01.00 uur brengen de dj’s een overvloed aan muziek met invloeden van over de hele wereld.
Zaterdag 18 juli starten weer de jaarlijkse Vierdaagsefeesten in Nijmegen. In het Hunnerpark, tussen de Waalbrug en het Valkhofmuseum, heeft The Matrixx weer een prachtig festivalterrein gemaakt met twee stages. Zeven dagen lang zullen hier meer dan 55 DJ’s en live-acts hun kunsten vertonen aan meer dan 100.000 bezoekers. Op zondagmiddag wordt er een speciaal gastoptreden verzorgd door niemand minder dan Candy Dulfer. Samen met DJ Ronald Molendijk zal zij een unieke live saxofoonset weggeven.
25 juli is het weer tijd voor de maandelijkse editie van Bla bla Rockit Open Air After maar natuurlijk ook voor de o zo leuke festivals ‘A day at the park’ en ‘Rockit open air’. Ieder festivalseizoen voelt S.E.Productions zich verplicht om de trouwe festivalganger na een geweldige dag onderdak te bieden voor een verlenging van het gelukzalige festival gevoel. Dit doen zij middels een gezellig en intiem feestje met natuurlijk de beste artiesten en muziek van het moment of in dit geval van het festival.
27 Years of Hardcore
dinsdag 14 juli 2009
NRG Events presenteert zaterdag 29 augustus 2009 een bijzonder evenement in Area Sixzz te Dordrecht onder de naam; 27 Years of Hardcore! Dit feest is de Birthday Bash van DJ Reiner die tegenwoordig ook naam maakt als DJ Radiate. Met meer dan 25 bevriende artiesten verdeeld over twee knallende zalen staat dit garant voor een avond en nacht compleet los met de beste hardcore, early hardcore en hardcore classics!
Thunderdome @ Nature One
maandag 13 juli 2009
Traditiegetrouw vertegenwoordigd Thunderdome het hardcore geweld op Nature One, 2009 is geen uitzondering. Voor het zoveelste jaar brengt Thunderdome de jaarlijkse invasie van internationale hardcore liefhebbers op gang richting het pittoreske dorpje Kastallaun in het westen van Duitsland.
Thrillogy 2009
maandag 13 juli 2009
Op zaterdag 31 oktober 2009 vind de derde editie van Thrillogy plaats in de Brabanthallen te Den Bosch. In 2007 schreven The Prophet, Neophyte en Ruthless geschiedenis op de eerste editie van Thrillogy en vorig jaar was de beurt aan Zany, Charly Lownoise en Paul Elstak. Dit resulteerde wederom in een groot spektakel, verdeeld over 3 zalen, waarbij iedere artiest tot het maximale ging.
Monday Madnezz Summer ‘09
vrijdag 10 juli 2009
Voor het vierde jaar achter elkaar zal Confused Events deze zomer iedere maandag weer vertegenwoordigd zijn in discotheek de Hooizolder te Westkapelle. Vanaf 13 juli tot 24 augustus zal deze discotheek zeven maandagen lang in het teken staan van Monday Madnezz.
Het concept 'At the beach with…' is deze zomer door Beachclub BLM9 in het leven geroepen en zet bijzondere artiesten in de spotlight. Na edities waar Erick E, Don Diablo en Ferry Corsten lange solo sets verzorgden, biedt BLM9 zondag 19 juli een platform voor de heetste house duo's van het moment!
House Junkiez
donderdag 9 juli 2009
Kwaliteit, intimiteit en house zoals house bedoeld is. Tijdens de zomerfeesten laat House Junkiez zien dat een goede party succesvol kan zijn dankzij een pure passie voor house en perfect gevoel voor sfeer. Bij House Junkiez geen massa’s mensen of prijzige consumptie: de dj’s en bezoekers ‘are in it for the music’.
De zomer is in volle gang, genoeg mogelijkheid om onze slippers warm te lopen voor het hoogtepunt van het festivalseizoen. Nog drie weken te gaan voor het Het Twiske weer overladen wordt door de meest vooruitstrevende artiesten en feestvierders van het leukste soort. Laten we met z’n allen nog een keer een goed feestje vieren om de stemming er echt in te brengen: hoe kan dan beter dan met een live uitzending vanuit Studio 80.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 8 juli 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
MiniRauw @ klinch
dinsdag 7 juli 2009
Nu het volop aan het zomeren is en Rauw zich klaar maakt voor het hosten van grote tenten in festival seizoen heeft Rauw besloten in de Melkweg in Amsterdam rigoureus te down sizen. In tegenstelling tot Superrauw presenteert Rauw zich nu als Minirauw, en dat betekent de kleine maar super gezellige Oude Zaal, en weer ruimte voor undergorund en experiment!
Sneakerz weekend
maandag 6 juli 2009
Sneakerz staat er om bekend de heetste dj's uit eigen land te presenteren tijdens haar feesten. Het weekend van 11 en 12 juli is het dubbel prijs, want op beide dagen is het smullen van twee heerlijke line-ups!
De maand juli van 2009 zal een maand zijn waarin Electronation weer veel van zich laat horen, ja, zelfs een definitieve stempel drukt op de hele maand. Electronation viert niet alleen zijn zevende verjaardag in zowel de legendarische Paradiso in Amsterdam als de Woodstock in Bloemendaal aan Zee, maar heeft een grote aanwezigheid op het Dance Valley Festival (4 areas!) en een eigen Electronation Festival Afterparty (VIVa La Afterparty).
Rainbow rave, back to the good old dayz. Een feest en een zin die de harten van menig partyganger sneller doet kloppen! Toch kreeg de organisatie veel vragen of de grote tent uit die goede 'oude' Rainbow rave tijd niet terug kon komen! Na veel lange gesprekken met de gemeente Uelsen presenteren megadisco Zak & P-productions dan ook de enige echte en in dit geval een zeventien uur durende Rainbow rave, die zowel binnen als buiten (in de grote tent) plaats zal gaan vinden! Klik snel door voor meer info!
Reng Deng Deng
vrijdag 3 juli 2009
Met nog maar enkele maanden te gaan, komt het vijfjarig jubileum van Cyndium steeds dichterbij en zij heeft voor die tijd nog een aantal spectaculaire feesten in de planning. Alweer de tiende editie van Reng Deng Deng komt eraan en ditmaal zal Cyndium wederom de kunst van het organiseren uitdrukken in een editie die nog lang herinnerd zal worden.
Club Douchegordijn en Minimaal Kabaal zijn bijna uitgerekend, 15 augustus 2009 is de dag dat Het Fabeltjesstrand geboren gaat worden! Omdat zij de trotse ouders worden, willen zij dit aan iedereen laten weten.
Er staat je een lange, zinderende zomer te wachten. Je voelt het onder je huid. Dat vrije gevoel. Is het niet heerlijk? Om het begin van de zomer van 2009 te vieren is er knetterend verse editie van KitCatKlub zo goed als op stoom. Maak je klaar voor een van de meest dolle dwaze edities tot nu toe met een bende losgeslagen mafkezen en één opperakela: technoheld Joel Mull op zaterdag 4 juli. Dichtbij en in je gezicht!
Zaterdag 19 september 2009 dalen The Matrixx UFO’s en ruimteschepen neer op het Goffertpark in Nijmegen. Voor het eerst in de geschiedenis zal het prachtige Goffertpark van 11.00 tot 23.00 uur volledig in het teken staan van dance. Eén week voor de Grand Opening van de vernieuwde Matrixx worden op vijf area’s vijf nieuwe Matrixx dance-concepten van de toekomst gepresenteerd in een overweldigende sciencefiction beleving. The Matrixx Reloaded…the future of dance!
Tiësto sluit Breda Live af
donderdag 2 juli 2009
Op zaterdag 11 juli vindt de eerste editie van Breda Live plaats op het Chasséveld in Breda. De programmering is rond en Tiësto sluit dit evenement af.
Op zaterdag 4 juli aanstaande is het weer tijd voor een ‘Sweet & Sexy’ editie van Candy Club. Na een zeer geslaagd uitstapje in het prachtige Club Jade in Zandvoort en op de Candy Club Loveboat keert Candy Club dit weekend weer terug naar de club die zich volgens de Nightlife Awards ‘beste club van Nederland’ mag noemen, Club Noa in Leeuwarden!
Aanstaande zaterdag 4 juli is het weer zover! Heel Nederland is momenteel in de ban van zon, zee en strand maar de echte hittegolf vindt deze zaterdag plaats binnen de muren van The Villa Thalia in Rotterdam.
Tijdens de veertiende editie van het Amsterdam Dance Event (ADE) staan onder andere Armin van Buuren, Laurent Garnier, Richie Hawtin, Boys Noize en Freemasons op het programma. Het elektronische muziekevenement, dat van 21 tot en met 24 oktober plaatsvindt, trekt jaarlijks 90.000 muziekliefhebbers en 2.000 muziekprofessionals vanuit de hele wereld. Bezoekers kunnen tijdens het vierdaagse festival kiezen uit optredens van meer dan 700 vooraanstaande DJ’s en live acts op 40 verschillende podia.
Shoot Me, I'm Famous
woensdag 1 juli 2009
De zomer is inmiddels officieel begonnen en veel partygangers, vooral de studenten, genieten al van een welverdiende zomervakantie. Deze zomervakantie is echter geen reden voor Shoot Me, I'm Famous! om het ook wat rustiger aan te gaan doen! Sterker nog: Shoot Me, I'm Famous! is gonna rock… All summer long!
Citymoves Leiden
woensdag 1 juli 2009
Citymoves Leiden is al jaar en dag de aftrap van het zomerseizoen. Ook dit jaar was dit het geval op Koninginnedag, helaas heeft de organisatie toen op last van de gemeente het evenement moeten beëindigen. Veel (oranje geschminkt) teleurgestelde gezichten en ook de organisatie en dj’s die geprogrammeerd waren vonden het, op zijn zachts gezegd, ontzettend jammer toen ze het bericht kregen dat het feest niet doorging. Dit kon toch niet? Geen Citymoves Leiden in 2009? Maar samen met de gemeente van Leiden heeft de organisatie hard gewerkt om dit jaar nog een datum te krijgen om alles nog één keer dunnetjes over te doen. En dit is gelukt!
29 juli 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Oldschool Gangsters
Shoot Me, I'm Famous
Mindcontroller
Earthquake in & outdoor hardcore festival
28 juli 2009
Salsa Breeze
Last minute summer event 2009 gaat door
010 Classics zaterdag 3 oktober in Watt
26 juli 2009
Dit dat zus zo
24 juli 2009
Reng Deng Deng
Haarlem Ordinair 2009: Speciale aanbieding
Brandend Zand Festival
23 juli 2009
Erotic Ink
22 juli 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
365MAG presents 365LIVE! Rockit Open Air Afterparty
Euphoria opnieuw in 013 Tilburg
20 juli 2009
Dominator, the hardcore festival
Salinas on Tour invites Marco V
Hardcore Outlet
Citymoves Deventer
18 juli 2009
We're back online! :)
16 juli 2009
Francois Birthday bash
15 juli 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Rainbow Rave
Sex in the city returns to Club Vie
Gareth Emery op Intuition Summer festival
Candy Dulfer zondagmiddag bij Matrixx at the Park
14 juli 2009
Bla Bla goes crazy this festivalseason
27 Years of Hardcore
13 juli 2009
Thunderdome @ Nature One
Thrillogy 2009
10 juli 2009
Monday Madnezz Summer ‘09
At the beach with...Finest dj duos
9 juli 2009
House Junkiez
Welcome to the Future after livestream
8 juli 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
7 juli 2009
MiniRauw @ klinch
6 juli 2009
Sneakerz weekend
4 juli 2009
Juli 2009 - De Maand van Electronation
3 juli 2009
Rainbow rave indoor & outdoor
Reng Deng Deng
Het Fabeltjesstrand Festival voorverkoop gestart
2 juli 2009
Drie uur lang Joel Mull op KitCatKlub
The Matrixx lanceert nieuw festival Reloaded
Tiësto sluit Breda Live af
Opnieuw topeditie van Candy Club in beste club van Nederland
Zomerse hitte in The Thalia Lounge tijdens tweede editie Nasty
1 juli 2009
Amsterdam Dance Event maakt eerste namen festival bekend
Shoot Me, I'm Famous
Citymoves Leiden