Partyflock
 
Nieuws · november 2007
Hardcore invasion
vrijdag 30 november 2007
Zaterdag 19 januari 2008 staat er iets moois te gebeuren in Zoetermeer, dan zal namelijk de 5e editie gepland staan van Hardcore invasion. Ook dit wordt weer een heel speciale editie. Waarom vraag je je waarschijnlijk af? Nou voornamelijk om 2 redenen. Ten eerste omdat deze editie geheel in het teken staat van Mindustries . Dit duo dat in de loop der jaren al diverse feesten zoals; enzyme incubation, hardcore4life, decibel, nature one en thunderdome op hun c.v. hebben staan, verdienen het daarom om nu eens zelf in de spotlights gezet te worden.
December is altijd de maand waar de harde techno centraal staat bij Heroes of Techno. Afgelopen keren waren onder andere Marco Remus, Sven Wittekind & Robert Natus, PETDuo en Frank Kvitta van de partij. Maar zaterdag 8 december is de line up van Heroes nog nooit zo heftig geweest op hardtechno gebied!
Fabulous bijna uitverkocht
vrijdag 30 november 2007
Het zal weinigen ontgaan zijn: Fabulous. De eerste editie van het dance-evenement vindt zaterdag 1 december plaats in Brabanthallen en zal zelfs vroegtijdig uitverkocht zijn! Dat hebben de organiserende partijen Extrema Network en Art of Dance zojuist vol trots bekendgemaakt.
Zenith sluit het jaar 2007 knallend af
donderdag 29 november 2007
Zenith is back, de agenda spreekt voor zich! 2007 loopt ten einde, maar bij Zenith is het jaar nog lang niet voorbij want Zenith heeft een drukke partyagenda. Wat te denken van: Friends***; Myths of Music; WOW; Playerz, & Sexy Motherf*cker waar alleen de beste artiesten hun kunsten vertonen. Als klap op de vuurpijl organiseert Zenith: New Year’s Eve Ritmo. Voor een knallende afsluiting van 2007. Kaarten kan je nu al bestellen op thezenith.nl. Check out Partyflock for free Tickets.
Perfume
dinsdag 27 november 2007
Perfume is een elegant mengsel. Een mengsel dat wordt gebruikt om eigen en andermans zintuigen te prikkelen. Perfume een bijzonder sensuele en fascinerende creatie. Een mysterieuze melange van kruidige aroma’s maken Perfume opwindend en geheimzinnig. Zaterdag 1 december is het tijd voor een extra geconcentreerde versie van dit stijlvolle concept. Perfume vult Cineac met originele elementen en een ongedwongen elegantie.
Kerst in Kerkrade krijgt een gouden randje want de Audio Bullys steken speciaal voor deze gelegenheid de Noordzee over! Op woensdag 26 december staat het Britse duo met een dj-set in Bozzini, samen met onze eigen helden Chuckie, Don Diablo en Sunnery James & Ryan Marciano. Fame=dj’s geeft je dus een prachtig excuuscadeau om dit jaar niet bij je schoonfamilie op bezoek te gaan. Vanaf 23:00 gaan alle remmen los en wordt het een 2e kerstdag om nooit te vergeten
De Warehouse Elementenstraat is in de dance scène de bekendste straat in Nederland. Het is de straat waar Multigroove groot werd en werd bestempeld als grondlegger van de Hardcore in Nederland. Op 2 februari 2008 ‘kraakt’ Multigroove de Amsterdamse muziektempel Paradiso voor een onvervalste “Warehouse Elementenstraat Reunion”, waarmee ze het eenheidsgevoel, de sfeer en de muziek uit de roemruchte jaren ’91-’93 nog eenmaal laten herleven zoals het hoort; Ruig en wild keert de legende weer, want al is de Elemententstraat verleden tijd, bijna vijftien jaar en ruim honderd feesten later leeft de vibe nog steeds voort.
Het moment is aangebroken om de buitenwereld op de hoogte te brengen van het volgende: in 2008 viert de grootste foto- en partysite van Limburg - genaamd Haelen.tk - haar 1e lustrum. Haelen.tk is niet zomaar een .tk site maar een betaalde domeinnaam met een eigen server. Doordat men van tevoren niet kon voorzien dat de site zó uit z’n jasje zou groeien én omdat de .nl variant al vergeven was aan de plaatselijke gemeente zag niemand er een probleem in om .tk te gebruiken. Inmiddels is de herkenbaarheid van de naam Haelen.tk in eigen provincie zó groot geworden (én gerespecteerd) dat men niet eens meer een andere benaming zou willen. Haelen.tk staat voornamelijk voor hardcore en substromingen.
What to do with New Year?! Dilemma?!
maandag 26 november 2007
Oud & nieuw staat door het hele land bol met feesten en voor de party addicts die niet kunnen kiezen biedt Dilemma de ideale oplossing: een fantastische locatie met een geweldige line-up! De Audio Bullys steken de Noordzee over om 2007 knallend af te sluiten in the The Sand en zij worden bijgestaan door de grootste namen uit de vaderlandse scène. Zo staan achter de knoppen o.a. Fedde le Grand, Chuckie, Benny Rodrigues, Erick E en Don Diablo. Eigenlijk is de keus waar je samen met al je vrienden het jaar knallend gaat afsluiten dus snel gemaakt!
Voidd Sessions 1 jaar
zaterdag 24 november 2007
Het maandelijkse dinsdagavondfeest in de Winston Kingdom, de Voidd Sessions, bestaat één jaar en dat moet gevierd worden! Waarom is het alleen maar in het weekend feest terwijl er nog 5 andere dagen zijn? Dat is al een jaar lang de mening van het dance platform Voidd en daarom nu de eerste enige echte officiële Amsterdamse allnighter op dinsdag! Ja je hoort het goed, vraag maar alvast vrij de dag erna, want het feest gaat tot woensdag 7 uur ’s ochtends door. Je tas met frisse kleren en tandenborstel in de garderobe parkeren kan natuurlijk ook! Voidd heeft als altijd een dikke line-up geregeld, wat dacht je van Alexander Koning, Michael “Ille Bitch” Von L., Amsterdam Assholes (Sandrien & Wouter Hisschemöller LIVE) en natuurlijk alle Voidd dj’s en live-acts.
Andy Warhol Club
zaterdag 24 november 2007
Meubel Stukken organiseert in nauwe samenwerking met het Stedelijk Museum op wisselende lokaties en data Andy Warhol Club The Party. Na een aflevering waarbij de jaren ’60 in de Factory werden hervierd focust de Andy Warhol Club zich nu op eind jaren ’70 – begin jaren ‘80.
P.o.r.n. 2008
donderdag 22 november 2007
Een jaar na de inmiddels legendarische oldskool terror editie, is op 19 januari weer tijd voor een originele P.o.r.n.
En dit keer gaat P.o.r.n. terug naar de basis geen korte 45 minuten setjes van de artiesten maar een ouderwetse playtime voor alle artiesten waar ze de kans krijgen om hun daadwerkelijk ding te doen en een set gewoon kunnen opbouwen en afbouwen.
Nog twee keer Housequake oude stijl
donderdag 22 november 2007
Housequake, oftewel gelegenheidstrio ROOG vs. Erick E en MC Gee, geeft zo’n tien keer per jaar een feestje. Deze feel good avonden staan bol van de meesterlijk gemixte hotte house tunes, enthousiast publiek en veel gezelligheid. De een-na-laatste Housequake editie van dit jaar staat gepland op vrijdag 14 december, in de Effenaar in Eindhoven. De allerlaatste van het jaar vindt anderhalve week later plaats op eerste kerstdag, dinsdag 25 december in het Paard, Den Haag. Opwarm deejays zijn in wisselende formaties Born to Funk, Baggi Begovic en Jeroenski. Dit worden de laatste twee Housequakes in oude stijl; spectaculaire plannen worden gemaakt voor in het nieuwe jaar. Watch Housequake boom blast the joint!
Close2Heaven
woensdag 21 november 2007
Met de decembermaand in aantocht zal menig bankrekening sneller slinken dan gewenst. De meesten van jullie zullen dus ook keuzes moeten gaan maken wanneer het kaarten kopen betreft. Reden voor Close2heaven om jullie eens flink stuk tegemoet te komen voor het volgende evenement wat op zaterdag 23 februari 2008 gepland staat. Wie namelijk vóór 31 december kaarten koopt via de website (waar je tegenwoordig zelfs met iDEAL kunt betalen) krijgt 2 kaarten voor de prijs van 1. Dit betekent met zijn tweeën een Close2heaven feest bezoeken voor slechts € 25.-!
De datum staat vast, zaterdag 1 december zal "The Queen Of The Harder Styles" de prinsenstad Delft bezoeken. Het zal anders verlopen dan bij alle andere stadsbezoeken door bijvoorbeeld de leden van het koningshuis der Nederlanden. "The Queen Of The Harder Styles" zal niet deelnemen aan het traditionele koekhappen en zaklopen, maar zal plaats nemen achter de draaitafels om er voor te zorgen dat de gehele binnenstad van Delft gaat beven.
Sappig! Knus en Knallen!
maandag 19 november 2007
De eerste edities van Sappig! in Arnhem werden boven verwachting door het publiek ontvangen! Dit wordt door de organisatie en de locatie beloond met een spetterende editie op 31 december met Oud en Nieuw! Maar eerst de editie van zaterdag 1 december nog. The The Level opent de maand met Sappig! en sluit die dus ook af met dit succesvolle concept. De vorige edities werden o.a Don Diablo, Laidback Luke, Lucien Foort en Sidney Samson verwelkomd. Deze edities zullen er natuurlijk weer een paar knallers staan.
Iets meer dan twee jaar geleden zag The Chaos Theory het levenslicht. Met veel bombarie werd het feest aangekondigd. Er zou immers heel wat gaan veranderen. Negen edities later weet de organisatie wel beter. Anders dan grote broers hardstyle en hardcore zal hardtechno altijd een kleine scène blijven. En dat is misschien maar goed ook!
Soulmax nodigt alle gezellige party peoples uit om kerstavond bij het Paard te vieren. Maandag 24 december kunnen jullie in stijl naar ‘LOS welcomes Santa in Sex and the City style.’
Earthquake –Germany 2007
zaterdag 17 november 2007
Op zaterdag 24 november 2007 is het eindelijk zover. UHM zal de Turbinenhalle in Oberhausen voor de eerste keer als uitvalsbasis gebruiken voor een evenement en wel met het concept Earthquake.
Park Avenue – Rocks the City
zaterdag 17 november 2007
Het heeft even moeten duren voor de liefhebbers van Park Avenue, maar het wachten wordt beloond! Zaterdag 1 december staat er een absolute top editie, waarin het thema Rocks the City volledig tot zijn recht komt. De superstar dj’s die achter de knoppen staan deze avond, gaan Het Park rocken tot gaatje. Zo draaien in de zaal o.a. Billy the Klit en Brothers Funken nemen Hitmeister D en Melly Mel de foyer onder hun hoede.
Na de drukbezochte en supergezellige editie van Planet XXL – Da Pauli's birthdayparty - van zaterdag 3 november jl. is het zaterdag 22 december 2007 alweer tijd voor de volgende zeer speciale editie van Planet V.I.P.. Planet V.I.P. presenteert dan namelijk, met gepaste trots: The Return of a Movement, Uzi & The Hitsquad.
De Schillenhut #5, een ondergronds reizend party circus wat op onverwachtse plekken in Amsterdam opduikt, ontving van het management van Jan Smit en zijn liefje Yolanthe een mail omtrent het geschonden portretrecht van de twee BN-ers op de flyer van het feest op vrijdag 16 november. Hierin wordt dringend verzocht het portret van mevrouw Cabau van Kasbergen en J. Smit per direct van de flyer te verwijderen op de website, alsmede alle mogelijke andere plekken waar haar portret is ingezet.
Op 26 oktober werd één ding loeihard duidelijk: Create is helemaal terug op de trancekaart. In de nieuwe thuishaven, club Speakers in Delft, werd een feest gebouwd waar de bezoekers nog altijd niet over uitgepraat raken. Men hoeft maar de unieke twee uurs set van Aly & Fila in herinnering te roepen, en de sfeer van die onvergetelijke nacht doemt weer op in de hoofden van de gelukkigen die erbij waren. Dat smaakte naar meer... en er kómt meer! Create Blue.
New Years Eve into 2008
vrijdag 16 november 2007
Daar waar er andere jaren een overkill was aan feesten tijdens oud op nieuw en het publiek van gekkigheid niet wist waar ze heen moesten gaan, lijkt het om deze reden dat er dit jaar beduidend minder feesten op de uitgaansagenda’s staan. En om de liefhebbers van de hardere stijlen en the real oldschool classics house music uit Rotterdam en omgeving (en natuurlijk ook uit de rest van Nederland) toch aan hun trekken te laten komen, heeft Noculan Music besloten een spetterend feest te geven met oud op nieuw in Tropicana te Rotterdam.
Vrijdag 30 november vindt weer Materialgirl clubavond plaats in de The Mansion. Tegenwoordig is deze exclusieve club/restaurant de thuisbasis. Materialgirl in The Mansion biedt voor ieder de mogelijkheid om te chillen, dansen en heerlijk te dineren (bij reservering). Materialgirl is een clubavond voor dames en heren die zich bezighouden met het nachtleven en de lifestyle die daarbij komt kijken.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 14 november 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
[HRDSTL] saiz goodbye
woensdag 14 november 2007
En toen was het alweer november. De een na laatste maand van het jaar en de laatste editie van het jaar. Maar helaas ook de laatste editie van de cyclus [Hrdstl] zoals jullie die gewend waren. Beide organisatoren hebben het zo enorm druk met hun eigen bedrijven dat er nauwelijks meer tijd is om de feesten en alles eromheen met een volle 100% inzet te onderhouden en organiseren.
Utrecht, Are you Freaky Enough?
woensdag 14 november 2007
Het moge duidelijk zijn: Iedereen is een keiharde freak, zeker wanneer het weekend weer voor de deur staat! Vrijdag 30 November zijn daarom dan ook alle freaks uitgenodigd om te komen freaken op Freakend in Club Monza Utrecht! Kom allen freaken tijdens deze gefreakte avond vol met de heerlijkste minimal house, diepe electro en techhouse! Het succesvolle partyconcept Freakend, dat inmiddels is uitgegroeid tot 3 locaties per maand, zal op 30 november voor de 2e keer Club Monza aan doen. De eerste editie aldaar, zette gelijk de toon: Freakend is welkom in Utrecht!
Mood Elevator 14th floor
dinsdag 13 november 2007
Mood Elevator heeft de afgelopen jaren een heleboel leuks gedaan. Clubfeestjes op maat met toffe deejays uit binnen en buitenland. Een platform voor aanstormend talent en vaandeldrager voor muzikale diversiteit. Met een geweldige vaste achterban trekt het circus door het land. Onder het motto, Oost, west, house best, kan er worden gerockt op de voltallige Mood Elevator bemanning.....
Wil de nieuwe generatie hardstyle DJ’s opstaan? En wil de oude generatie even opzouten? Nou, dat laatste valt nog te bezien. Want op een speciale editie van XXlerator op zaterdag 1 december in The Matrixx nemen ‘oud & nieuw’ het tegen elkaar op.
Zaterdag 17 november staat alweer de derde editie van Hardcore Resistance op het programma in de P3 in Purmerend. Het grootste hardcorefeest van Waterland weet ook deze editie jullie weer een topselectie van nationale én internationale DJ’s te presenteren, gecombineerd met het beste talent uit de regio.
Na een zeer geslaagde eerste editie vorig jaar zal ook dit jaar weer, op vrijdag 16 november, DJ J.D.A. presents • Echte hardcore en anders niks in de Hi-Lite in Schaijk plaatsvinden. Voor deze editie heeft J.D.A. besloten om de handen ineen te slaan met X-Factor Events om er een nog dikker feest van te maken.
Na hun beruchte serie feesten onder de noemer Club GZG zijn de Amsterdamse Gasten Zonder Grenzen na zes maanden weer terug in Amsterdam. Met iets nieuws, iets gestoords en vooral ook iets vernieuwends zoals je van ze kunt verwachten: op zondag 9 december presenteren zij in het Zonnehuis te Amsterdam hun ‘zondagsvoorstelling van de Gasten Zonder Grenzen’: GZG Matinée.
Thunderdome XV
vrijdag 9 november 2007
Het is een flinke trip down memory lane: 15 jaar hardcore, 15 jaar Thunderdome!
Op woensdag 5 december zal Voltt zijn sinterklaas feestje vieren en je bent van harte uitgenodigd. En omdat verrassingen nu eenmaal leuk zijn vindt het feest niet in de vertrouwde Paradiso maar in de 11 plaats waar iedereen met elkaar weer een mooi feestje zal bouwen.
Dikke Dubstep invites Dub Infusions
donderdag 8 november 2007
Zaterdag 10 november presenteert Patronaat in samenwerking met de Utrechtse organisatie Dub Infusions de crème de la crème van de Nederlandse dubstep-scene, tijdens Dikke Dubstep. Dubstep mag gerust de rage van 2007 genoemd worden. Had een jaar geleden nog maar een select groepje muziekliefhebbers van deze muziek gehoord, heden ten dage mag deze mengelmoes van drum 'n bass, dub, grime en two-step zich beroepen op de snelst groeiende scene binnen de danswereld. Het aantal bezoekers per feest stijgt gestaag, met als voorlopig hoogtepunt een volle zaal op ADE twee weken geleden, en gerenommeerde artiesten als M.I.A. en Modeselekter flirten inmiddels ook driftig met de subwoofer wobblers.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 7 november 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Speedrazor terug in de Rodenburg
woensdag 7 november 2007
Wat hebben snoeihard geluid, een gemoedelijke sfeer, een beukende line-up en een strakke locatie met elkaar gemeen? Het zijn allemaal ingrediënten van het succesvolle concept Speedrazor, wat op vrijdag 16 november a.s. weer door Underground Forever georganiseerd zal worden. Speedrazor zal, net als voorgaande keer, plaatsvinden in de Rodenburg te Beesd. Deze locatie wordt steeds geliefder onder het hardcore publiek en dit heeft natuurlijk alles te maken met het extreem harde en zuivere geluid waarover de Rodenburg beschikt. Niets voor niets heeeft de Rodenburg prijzen in de wacht gesleept voor één van de beste geluidssystemen van Europa. Daarnaast biedt de locatie onderkomen voor maar liefst 2000 hardcore, terror en speedcore freaks.
Sneakerz in 't Paard van Troje
woensdag 7 november 2007
In december is het dubbel feest voor alle Sneakerz fans! Met maar liefst twee feesten knalt de populairste zondagavond van Den Haag en omstreken het jaar uit… Op zondag 30 december kan je genieten van een ongekend heftige line-up bestaande uit heel veel Sneakerz all stars zoals o.a. Erick E, Lucien Foort, Baggi Begovic, Funkerman en natuurlijk Shagspeare.
Aan spanning ontbreekt het niet op Little Sins, de onbetwiste marktleider op het gebied van intieme, erotisch geladen feesten. Organisator Mike Voorvaart, doet al jaren samen met collega Michelle Kreeft, zijn best om elke editie iets speciaals neer te zetten, gebruikmakend van bijzondere locaties (kastelen, boten, kerken en grotten) tot originele thema’s en speciale acts op de feesten. Want bij Little Sins draait alles om exclusiviteit, hét antwoord op de door massa’s bezochte dansfeesten van tegenwoordig.
De Schillenhut #5
woensdag 7 november 2007
Sinds vrijdag 26 mei 2006 borrelt er iets ondergronds in Amsterdam en is De Schillenhut drie keer onder de grond opgezet: onder de Bijenkorf, onder een eeuwenoude kerk, en onder Paradiso. Eénmaal bloeide er iets bovengronds, en wel boven de Palladium aan het Leidseplein. De tijd is nu rijp voor het officieuze jubileum, de vijfde editie die wederom ondergronds zal plaatsvinden: in de Meander in hartje Amsterdam. En omdat het een speciale editie betreft is het wc festijn The Plees to Be terug van weggeweest én is er een thema aan gekoppeld: het doldwaze Celebrity Padvinderskamp!
Nieuwe editie Chakra Party
maandag 5 november 2007
De maandelijkse editie van Chakra belooft ook in November weer veel goeds; een spannende line up, prachtige decors en …… gratis entree?? Lees snel verder..
Met de teller al over de 1400 op Partyflock en een net zo hard als vorig jaar lopende kaartverkoop voor 17 november kan dit eerste jubileum van Xtra Xtra Large al niet meer stuk.
Aanstaande zaterdag, 10 november, vinden in De Vechtsebanen in Utrecht de jaarlijkse Early Hardcore battles plaats. Tijdens The Eden Rave MMVII zullen helden uit de hardcorescene zich zij aan zij van hun beste kant laten horen.
Bumpin' Chicago
maandag 5 november 2007
Chicago house. Het leek of afgelopen editie van Bumpin' Chicago deze muziekstroming een wederkeer kreeg in de Nederlandse geschiedenis. Wie dacht dat Chicago house iets te maken had met stoffige platen uit de beginjaren van de house kwam uiteraard bedrogen uit. Daarom zal er op zondag 11 november wederom een editie van Bumpin' Chicago plaatsvinden. Funk, jazz en soul.
b2s presents back2school X-mass
maandag 5 november 2007
Ook dit jaar vindt er traditiegetrouw een back2school plaats op kerstavond, en wel voor de 8e keer! Back2school vindt op maandag 24 december plaats in Outland te Rotterdam, een locatie waar back2school geheel tot zijn recht komt. Iedere keer weer gaat een bomvolle Outland los op de meest lekkerste oldschool en early rave klappers. Oftewel, ideaal om je kerstdagen in te luiden.
Eén van de vele hoogtepunten in het jaar is zonder twijfel Oud&Nieuw. Altijd een spannende dag, waar het vooruitzicht van een topfeest het bloed alleen nog maar sneller laat stromen. Speciaal voor oudejaarsnacht heeft Club Carpe DM daarom alle ingrediënten verzameld om er de grootste knaller van Tilburg en omstreken van te maken. Een feest wat je nooit meer zult vergeten!
Armageddon verlegt haar grenzen
vrijdag 2 november 2007
In 2004 zag de allereerste editie van Armageddon het levenslicht in De Tapperij in Hoogeveen. Nu, meer dan drie jaar later is het tijd om verder te kijken en gaat Exceptional Events verder met dit zeer populaire concept. Maar waar naar toe dan? De reis gaat naar Club de De Zwetser in Emmen. De De Zwetser zeg je? Bij de doorgewinterde hardcore liefhebber zal deze locatie niet zo bekend in de oren klinken. Dat is goed te begrijpen want het is dan ook voor het eerst dat er in Club de De Zwetser een hardcore feest van dergelijk formaat gaat plaatsvinden. Een kleine introductie wat betreft de locatie is hier dan ook op zijn plaats.
Head 2 Head Project dat gehouden word ter ere van het 10 jarig bestaan van DJ Headbanger word flink onderhanden genomen. Het spektakel wat gepland stond op 10 november 2007 word namelijk positief veranderd en dat zal niet onopgemerkt blijven.
Armin van Buuren
donderdag 1 november 2007
Op zaterdag 15 december is Armin van Buuren weer op eigen bodem te bewonderen. Deze avond zal ‘The The Sand’ in Amsterdam geheel in het teken staan van een 4 uur durende set van de 31-jarige Leidenaar.
30 november 2007
Hardcore invasion
Heroes of Techno weer hard in december
Fabulous bijna uitverkocht
29 november 2007
Zenith sluit het jaar 2007 knallend af
27 november 2007
Perfume
Audio Bullys 2e kerstdag bij Fame=dj’s Bozzini
Paradiso gekraakt voor Elementenstraat Reunion
26 november 2007
Limburgs grootste foto- en partysite viert 5 jarig bestaan
What to do with New Year?! Dilemma?!
24 november 2007
Voidd Sessions 1 jaar
Andy Warhol Club
22 november 2007
P.o.r.n. 2008
Nog twee keer Housequake oude stijl
21 november 2007
Close2Heaven
20 november 2007
Prinsenstad krijgt bezoek van "The Queen of Harder Styles"
19 november 2007
Sappig! Knus en Knallen!
The Chaos Theory viert 10e editie puur ondergronds
18 november 2007
LOS welcomes Santa in Sex and the City style
17 november 2007
Earthquake –Germany 2007
Park Avenue – Rocks the City
Planet V.I.P. presenteert zaterdag 22 december ‘The Return of a Movement’
16 november 2007
Jan Smit en Yolanthe dreigen met juridische stappen jegens De Schillenhut
Delfts Blauw, hét trance feest voor jou
New Years Eve into 2008
Material Girl ”I wonder if I take you home”
14 november 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
[HRDSTL] saiz goodbye
Utrecht, Are you Freaky Enough?
13 november 2007
Mood Elevator 14th floor
XXlerator laat ‘oude’ en ‘nieuwe’ generatie het uitvechten
12 november 2007
Some Hardcore you just can’t resist
DJ J.D.A. presents • Echte hardcore en anders niks
10 november 2007
Gasten Zonder Grenzen terug in Amsterdam met GZG Matinée
9 november 2007
Thunderdome XV
8 november 2007
Voltt sinterklaasspecial met Matthew Dear en Martin Buttrich
Dikke Dubstep invites Dub Infusions
7 november 2007
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Speedrazor terug in de Rodenburg
Sneakerz in 't Paard van Troje
Spannende nachten met een personal touch
De Schillenhut #5
5 november 2007
Nieuwe editie Chakra Party
Deze zaterdag 17 november Xtra Xtra Large 5 Year Reunion
The Eden Rave MMVII · Timetable & latest info
Bumpin' Chicago
b2s presents back2school X-mass
4 november 2007
Win bij Carpe DM: reis naar Las Vegas
2 november 2007
Armageddon verlegt haar grenzen
BKJN events & Rige presenteren: Head 2 Head project
1 november 2007
Armin van Buuren