Partyflock
 
Nieuws · mei 2004
Bobby V draait in Roemenïe
maandag 31 mei 2004
Bobby V kennen de meeste van ons inmiddels. De resident van de populaire Duits/Nederlandse discotheek "The Bridge", is vrijwel elke zaterdag te zien en te horen in deze club. Met zijn snelle en uplifting mixtechniek weet hij vrijwel vriend en vijand te verrassen.
Net als het voorgaande jaren zal het er 17 juli weer heet aan toe gaan op het Erkemederstrand, want dan vindt de derde editie van het dance-event Pacific Pleasure plaats!
Break-Fast III
maandag 31 mei 2004
Vlak voordat de vakantieperiode aanbreekt organiseert de Break-Fast Kru op vrijdag 25 juni alweer de 3e editie van Break-Fast. De eerste twee edities waren een succes met optredens van o.a. Area 705 en DJ Josje en dit alles werd aangevuld door de BFK resident DJ's. De derde editie van dit feest vindt weer plaats in Shadrak (Groningen) en staat, evenals de vorige edities, weer garant voor nieuw DJ, VJ en MC talent.
Strike One - The Arrival
maandag 31 mei 2004
UDC, organisator van grote dance evenementen, organiseert op 5 juni 2004 een elf uur durend event in Rotterdam: ‘Strike One – The Arrival.’ Duizenden danceliefhebbers vullen van 12:00 tot 23:00 uur het sfeervolle open-air stadion De Kuip dat voor de gelegenheid is omgebouwd tot een intergalactic dancehall.
Hardstyle in Huizemaas
maandag 31 mei 2004
Vele festivals en feesten hebben nu de revue al gepasseerd, en dan zitten we nog maar in het begin van het jaar! Het vooruitzicht in festival land is ook erg goed, met nog vele feesten voor de boeg. Zo ook in Groningen.
Contamination
zondag 30 mei 2004
Na vorig succes is de tweede legale contamination alweer een feit. Dit keer staat de avond vooral in het teken van het opvangen van infected techno heads na het strand festival op zaterdag 19 juni in Almere. De locatie: club sequoia (tegenover station Almere-Buiten) ligt ongeveer 10 min van het festival.
Tuned On Clubnights
zaterdag 29 mei 2004
Vanaf zaterdag 29 mei zal Tuned On voor het eerst gaan plaatsvinden in Club More. Naast Manhattan te Arnhem, Club Industria te Antwerpen, België en vanaf eind juni ook Saeulenhalle te Zurich, Zwitserland zal de Amerikaanse DJ, producer en organisator Ian Carey (Soul Providers, Élan, Defected) zijn eigen clubavond nu ook in Amsterdam introduceren!
Liberated
zaterdag 29 mei 2004
Diepe Funky techno met Afrikaanse percussie en Drum improvisatie: een formatie van ritmes waarbij je je lijf niet stil kunt houden!
Hard One – The Second Edition
donderdag 27 mei 2004
Nog een paar daagjes wachten en dan zullen voor de tweede editie van "Hard One" wederom de hardste beats uit de speakers van Axis Gemert knallen. Op zaterdag 29 mei is het zover en zullen niemand minder als Pavo, Zany, Thor en Tremor club Axis in Gemert op zijn grondvesten doen trillen.
Planet V.I.P.
donderdag 27 mei 2004
Onder anderen Don Diablo, Jeroen Flamman & Abraxas en Lunatic & Miss Hysteria zullen garant staan voor early, happy en nieuwe hardcore. Dit tweejarig jubileum zal uiteraard gevierd worden met de nodige champagne.
Na het succes van februari dit jaar, is Audio Attack weer terug op de Hemkade te Zaandam. Deze tweede golf van bruut audio-geweld is onweerstaanbaar. In de main hardstyle area vind je een programmering met de toppers van dit moment.
Zaterdag 17 juli keert Hellbound terug op de plek waar het allemaal begon. In de vorm van het enige Hardcore Festival ter wereld zal de Hemkade Zaandam zowel In & Outdoor overgenomen worden door alle stromingen binnen de Hardcore.
Binnenkort kan er weer een nieuwe naam toegevoegd worden aan het inmiddels indrukwekkende rijtje techno-grootheden dat Pure Audio heeft mogen verwelkomen. Na o.a. Rino Cerrone, Deetron, Space Dj'z en Damon Wild maakt op 5 juni niemand minder dan Jay Denham zijn opwachting op deze 6e editie van Leiden's puurste techno feest.
Harder Mach #7 On Tour
maandag 24 mei 2004
Gizmo’s nieuwe Harder Mach cd ligt al in de winkel. Zaterdag 30 mei is de kick off van de release tour. In NWC beginnen we de tour met Luna, Dana, Gizmo, Mario Rizio, Defendor en C-Kaos, Ralph May, Mad.
Lexion presents Orgasm
maandag 24 mei 2004
Dat staat letterlijk geschreven wanneer men het woordenboek raadpleegt voor het woord Orgasme. Nu de zomer in de lucht hangt vieren de sexuele gevoelens bij iedereen weer hoogtij. Lange dagen en zwoele nachten zijn dan altijd weer goed voor flinke flirtpartijen en onder de warme zon ontspringen weer een hoop relaties.
Club Bahia
donderdag 20 mei 2004
De echte zomer moet nog beginnen, maar in strandpaviljoen de Instuif breekt ie op zaterdag 29 mei al aan met Club Bahia. Om 21.00 barst het feest in deze badplaats Wijk aan Zee los.
Als extraatje op het feest van aanstaande vrijdag in de Dusk till Dawn in Eindhoven heeft Ultrasonik Dance Events besloten alle dames gratis entree te verlenen voor dit evenement! Tevens zijn de draaitijden bekend gemaakt.
Break-Fast II
donderdag 20 mei 2004
Na het succes van de eerste editie op 23 april jl. keert de Break-Fast Kru terug met een spetterende 2e editie. Deze editie zal plaatsvinden op 28 mei, wederom in Shadrak, wederom van 23u tot 6u en wederom kost een kaartje maar 5 euro.
The Sessions
woensdag 19 mei 2004
The Sessions begonnen in Januari van dit jaar weer aan een nieuw seizoen Amersfoort edities, en ondertussen zijn ze alweer bij de zesde en laatste editie beland alvorens de bekende “zomerstop” begint.
Dancelinx 3 year anniversary
woensdag 19 mei 2004
5 zalen met 5 verschillende dancestromingen en louter top DJ's, allemaal onder een dak ter gelegenheid van het 3 jarig bestaand van danceportal http://www.dancelinx.com?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A3198! Een mini festival maar dan indoor in de Lexion Venue op woensdag 19 mei a.s.
Hard Events komt op 12 juni met haar tweede evenement. Net zoals het eerste evenement is het een combinatie van hardstyle en hardcore. Dit feest wordt in samenwerking met EVE Company georganiseerd.
Nokia Dance Department zal op 29 mei live vanuit de HMH uitzenden. Dave Clarke zal een live optreden geven en Jeff Mills presenteert zijn DVD 'The Exhibitionist’
Cor Fijneman in Rio
dinsdag 18 mei 2004
Dj Cor Fijneman is één van de hoofdacts op de Rio Parade in Riode Janeiro, Brazilië. Hij zal naast Braziliaanse dj’s de fameuze Black Hole sound draaien op een truck die is mogelijk gemaakt door Black Hole Recordings in samenwerking met Kremlin.
Xtra Back 2 Back Special
dinsdag 18 mei 2004
Voor de dansliefhebbers en grote fans van Spider & The Freak heeft XL goed nieuws. Namelijk op as zaterdag 22 mei zal voor het eerst op een Xtra Large avond een Back 2 Back special zijn met de talentvolle residents Spider & The Freak.
Hellraiser
dinsdag 18 mei 2004
Over 2 weken gaat de Hellraiserparty in het op 3 na grootste partycomplex van Nederland van start. De voorbereidingen zijn in volle gang en de laatste nieuwtjes en wetenswaardigheden hebben we op een rijtje gezet.
Tha Playah staat bekend om zijn nummers zoals; Fuck tha fame, Wierd shit, Keep the titties jumping. Ook heeft hij laatst zijn plaat van de anthem van Nightmare in Rotterdam uitgebracht en inmiddels is zijn remix van de Raving Nightmare Anthem klaar
Crazyland: Nog 1 nachtje...
zaterdag 15 mei 2004
Crazyland is nu wel heel erg dichtbij en bij iedereen zijn de kriebels al aanwezig. Dat het een top feest wordt valt niet te betwijfelen.
Zaterdag 29 mei ligt er een wel heel speciale boot langs de Piet Heinkade in Amsterdam. De zesde editie van Hardliners opnieuw de Amsterdamse wateren op voor een hardstyle feest dat zijn weerga niet kent! Voor het eerst op een zaterdag, en met de absolute top aan hardstyle dj’s maakt Hardliners zich op om jou een nacht te bezorgen die je niet snel zal vergeten.
12½ jaar Dance to Eden
vrijdag 14 mei 2004
Op 4 juli 1992 besloten een paar studenten een houseparty te organiseren in de Vechtsebanen te Utrecht. Met het evenement 'Dance to Eden' was de gelijknamige organisatie een feit. 12½ jaar, meer dan 50 feesten en een korte break later is Dance 2 Eden nog steeds actief in de hardcore scene. Hiermee is Dance to Eden één van de oudste hardcore-organisaties ter wereld.
A Trip Into Violet Skies
donderdag 13 mei 2004
Voor het eerst in zeven jaar tijd zal er weer een gehele avond worden geprogrammeerd in Studio Le Bateau, die geheel in het teken staat van classics & oldschool. Want op vrijdagavond 28 mei 2004, zal A Trip Into Violet Skies daar plaatsvinden.
De Basic Beat online shop onderscheidt zich van andere online platenshops doordat van een groot aantal vooraanstaande Nederlandse labels als Blackhole, In Trance We Trust, State Of Trance, Armind, Cyber, Fundamental, Work, Fresh Fruit, Nutrition e.v.a. alle nog leverbare releases verkrijgbaar zullen zijn.
Asta bestaat één jaar
woensdag 12 mei 2004
Binnen de Nederlandse clubcultuur heeft de naam ASTA een magische klank. In de jaren 1997 tot en met 1999 was ASTA toonaangevend op het gebied van de meest populaire muziekstroming onder jongeren: dance. Na een sluitingsperiode van maar liefst 4 jaar opende ASTA op 28 mei 2003 opnieuw haar deuren om de Magische tijden van deze absolute A1 locatie in Den Haag te herleven.
Fully Loaded
woensdag 12 mei 2004
Vrijdag 21 mei de kick-off van Fully Loaded, een van de grootste club-techno evenementen van Nederland. De grootste dj’s van Nederland in hun genre zijn van de partij; Lucien Foort, Roog, Benny Rodrigues, DJ Jean, en nog vele andere.
Vrijdag 14 mei is het weer tijd voor Technopolis. Emilio Ferreira zal hier voor de tweede keer komen draaien. Deze rijzende ster in de technowereld heeft al op vele evenementen gedraaid. Op underground technofeesten zoals Techno Rumba, Reactor en Simply Sota, maar ook op mainstream locaties zoals de Winkel van Sinkel naast DJ Rush en Valentino Kanzyani tijdens Xcess en met Shinedoe op Rockit.
T-Time Newsflash
woensdag 12 mei 2004
Elke zondagmiddag en -avond is het zover. De bekendste en hardste afterparty’s van Nederland. Diverse grote dj’s hebben ook hun verjaardagsfeest gevierd op T-Time. Champ-e-on, Bass-D, Buzz Fuzz,Yoda en Dano hebben dan ook een spectaculair feest achter de rug.
Op 28 augustus zal op het Binnenmaas nabij Rotterdam de 3e editie van Decibel worden georganiseerd door b2s. Ook dit jaar beschikt het festival over een in Nederland unieke nachtvergunning. Na de uitverkochte editie in 2003 is er dit jaar plaats voor 20.000 bezoekers.
24 Hours of DOTF on air
dinsdag 11 mei 2004
Zoals we eerder hebben aangegeven is D.O.T.F. gestopt met haar activiteiten. In een eerder persbericht alsmede op de website kon je lezen wat daar precies de reden achter was. Uiteraard zijn we Partyflock en jullie als trouwe luisteraars erg dankbaar voor al die mooie avonden, en willen op onze manier een blijk van dank tonen.
Eindelijk zou het dan zover zijn, eindelijk een echt groot hardcore feest in Nijmegen met alles erop en eraan, een mooie locatie een zeer goede line up en mooie promotie. Alles liep op rolletjes en de kaartverkoop deed wat het moest doen en de mensen in regio Nijmegen waren zeer enthousiast.
G-Forze Outdoor 2004
dinsdag 11 mei 2004
Zoals jullie in voorgaand persbericht hebben kunnen lezen zal op 21 mei aanstaande de 2e editie van de G-Forze Outdoor plaatsvinden. Het decor van deze G-Forze Outdoor zal weer de Markt in Geleen zijn, als een van de weinige evenementen die buiten zal plaatsvinden in Limburg zal de organisatie achter deze G-Forze Outdoor ook weer zorgen voor een aantal primeurs.
Mach-1 meets Groove to Chill
maandag 10 mei 2004
Vrijdag 25 juni is het weer tijd voor de volgende editie van Mach-1 in samenwerking met Groove to Chill. In 2 area’s zullen 13 dj’s hun kunsten deze avond vertonen in de muziekstromingen Techno & Hardstyle.
Sell Out - Club More
zaterdag 8 mei 2004
Geheel in ziekenhuis sfeer zullen we een inzamelingsactie houden op deze avond: brieven, kaartjes, snoep, knuffels, kadootjes in wat voor vorm dan ook, alles is welkom. Laat Erick weten dat we aan hem denken en hem steunen. Luid & Duidelijk zal deze avond een rol spelen in het verzamelen van de kado´s.
Dutch Rave
zaterdag 8 mei 2004
Sinds de millennium wisseling zijn er geen evenementen meer geweest onder de naam Dutch Rave. Door aandringen van vroegere aanhangers en omdat andere serieuze organisaties interesse hebben getoond om de naam Dutch Rave over te nemen is besloten om zelf weer Dutch Rave feesten te geven.
Discotheque
vrijdag 7 mei 2004
Als voorproefje op 2005, wanneer Discothèque maandelijks haar deuren gaat openen, vindt op zondag 30 mei (Eerste Pinksterdag) de eerste editie van dit splinternieuwe, spraakmakende, Rotterdamse dance-event plaats.
Heroes of Techno
donderdag 6 mei 2004
Er zijn vele helden op deze wereld, zelfs technohelden. Het zijn de helden die je aan het dansen maken en je laten glimlachen bij een bepaalde melodie of bassline. Als artiesten dat kunnen creëren naar mensen toe, zijn het Heroes of Techno! Op deze editie van H.O.T zijn er voornamelijk vrouwelijke helden uitgenodigd.
Session Two in Q-Bus Leiden
donderdag 6 mei 2004
De eerste editie van Session zit er op. Het feest was nagenoeg uit verkocht, de sfeer was prima, goede en gevariëerde muziek, kortom alle ingrediënten voor een geslaagd dance feest. Redline Dance Events zal hier dan ook een vervolg aan gaan geven.
Donderdag 13 mei trekt Off Corso Rotterdam alles uit de kast om een evenement neer te zetten tegen zinloos geweld. Zinloos geweld onder het uitgaanspubliek neemt steeds meer toe, de Rotterdamse organisaties LCS Productions en Sound Architecture hebben het initiatief genomen om in samenwerking met de Stichting Tegen Zinloos Geweld het Rotterdamse uitgaanspubliek stil te laten staan bij zinloze acties.
Hey-Tech with Michel de Hey
donderdag 6 mei 2004
Op 14 mei is Michel de Hey te bewonderen in de Helling (Tivoli) tijdens Hey-Tech. Na een half jaar niet in Utrecht te hebben gedraaid is Michel de Hey weer terug in de Domstad.
Het is alweer twee jaar geleden dat Darby and Joan’s zich vestigde in het voormalige Rock IT in Leeuwarden. Het pand heeft al een jarenlange geschiedenis in de dancescene van het noorden. Met de komst van het luxe concept van Darby and Joan’s gebeurde er de laatste twee jaar nog veel meer.
Op Donderdag 20 Mei '04 is het weer zover! In het new world center, Kleve (germany) start om 22.00 uur de tweede aflevering van The Big One een gezamenlijk evenement van Eclips & Genotypes.
Heartbeatz zoekt jou
zaterdag 1 mei 2004
1521 DJ’s (alle stijlen) die voor het goede doel (War Child) gedurende 2160 uur, 3 maanden lang 24 uur per dag, de draaitafels draaiende houden op een truck die door Europa toert terwijl alles live, in beeld en geluid, te volgen is op internet; zoiets kan één man alleen niet realiseren…toch?!
31 mei 2004
Bobby V draait in Roemenïe
Pacific Pleasure - third edition
Break-Fast III
Strike One - The Arrival
Hardstyle in Huizemaas
30 mei 2004
Contamination
29 mei 2004
Tuned On Clubnights
Liberated
27 mei 2004
Hard One – The Second Edition
Planet V.I.P.
26 mei 2004
Audio Attack – The Second Wave
25 mei 2004
Hellbound Hardcore Festival - Eerste namen line-up
24 mei 2004
Jay Denham en Bart Skils op Pure Audio
Harder Mach #7 On Tour
Lexion presents Orgasm
20 mei 2004
Club Bahia
Digital Supremacy vs HardSequencer
Break-Fast II
19 mei 2004
The Sessions
Dancelinx 3 year anniversary
Hard X-Plosion - The Second Edition
18 mei 2004
Nokia Dance Department live vanaf Speakerplay
Cor Fijneman in Rio
Xtra Back 2 Back Special
Hellraiser
16 mei 2004
Kaartverkoop Tha Playah Birthday Party gestart
15 mei 2004
Crazyland: Nog 1 nachtje...
14 mei 2004
Hardliners - A Hardstyle experience on the water
12½ jaar Dance to Eden
13 mei 2004
A Trip Into Violet Skies
12 mei 2004
Basic Beat opent online recordshop
Asta bestaat één jaar
Fully Loaded
Michel de Hey 3 uur op Haarlem Fridays
T-Time Newsflash
Start kaartverkoop Decibel Outdoor 2004
11 mei 2004
24 Hours of DOTF on air
Curse of Darkness verzet naar andere locatie
G-Forze Outdoor 2004
10 mei 2004
Mach-1 meets Groove to Chill
8 mei 2004
Sell Out - Club More
Dutch Rave
7 mei 2004
Discotheque
6 mei 2004
Heroes of Techno
Session Two in Q-Bus Leiden
Off Corso toont zich met Respect tegen zinloos geweld
Hey-Tech with Michel de Hey
Darby & Joan's en Planet V.I.P. vieren 2 jarig bestaan
4 mei 2004
Eclips & Genotypes presents The Big One
1 mei 2004
Heartbeatz zoekt jou