Partyflock
 
Nieuws · december 2004
Bobby V verlaat Bridge
vrijdag 31 december 2004
Vanaf het eerste moment dat the Bridge zijn deuren heeft geopend stond Bobby V aan het roer van de club. Hij was de eerste, die de hardere stylen als standaardinvulling van de avond bracht en dit doorzette in de programmering. Hij slaagde erin vele primeurs te binnen te slepen voor de club.
Strictly Hardcore On Tour
woensdag 29 december 2004
Hard Events gaat het komende jaar goed van start. Na 2 succesvolle edities van Hard-X-Plosion in de Kathedraal te Vlaardingen komen ze nu op 28 januari 2005 met de On Tour editie van Strictly Hardcore.
Zodiak Commune presents - Acid Virus
dinsdag 28 december 2004
Wie kent ze niet: de ‘Acid Virus’ feestjes van Zodiak Commune. Het virus is terug, in een nog besmettelijkere vorm dan zijn voorgangers! Zodiak Commune zal je op zaterdag 29 januari het neusje van de zalm op acid gebied presenteren.
Back2School - Easter edition
maandag 27 december 2004
Naast de kerst editie organiseert b2s ook jaarlijks met Pasen een editie van het populaire back2school concept. Dit jaar zal dit op zondag 27 maart 2005 zijn. back2school gaat in 2005 zijn achtste jaar in en is daarmee het oudste retro concept van Nederland en een begrip onder het publiek. Ook dit maal zullen een aantal veteranen uit de jaren negentig hun kunsten vertonen.
Party-organisaties Q-dance en B2S openen rond mei 2005 de eerste hardstyle-discotheek van Nederland in Rotterdam. In de nieuwe club, die plaats biedt aan 3000 bezoekers, zullen elke zaterdag de hardere varianten van de dance te horen zijn. De club komt in het pand van de voormalige discotheek Ministry of Dance.
Devillien Birthday party
vrijdag 24 december 2004
Vrijdag 24 december is het dan zover. De verjaardag van Devillien wordt gevierd in enkhuizen, in de nieuwe club Vendetta. Voorheen La Playa, maar naar een hevige verbouwing is het niet meer te herkennen. De dansvloer is groter geworden, en het geluid is super.
Zaterdag 12 februari verandert Multigroove de Zaanse Hemkade in een duistere crimescène. Hellbound brengt, als grootste vertegenwoordiger van de donkere, industriële stijlen opnieuw een breed georiënteerd evenement inclusief bijbehorende zorgvuldig samengestelde programmering. Buiten de reeds bevestigde namen, wijdt het Frozen Festival een complete stage aan de New Generation Hardcore.
Catscan tour live op radio
donderdag 23 december 2004
Thunderdome Radio, dat zo’n drie jaar lang de toon heeft gezet op hardcoregebied in Nederland en ver daarbuiten, zal nog een laatste keer de ether in knallen. En wel met een vier uur durende live special over de kick off van de Catscan Album Release Tour.
Bass-D - The B-Day
woensdag 22 december 2004
Op 29 maart 1973 werd Eugenio beter bekend als Bass-D geboren. Elke liefhebber van hardcore kent deze man wel. Is het niet vanwege zijn solo optredens dan wel van het duo Bass-D & King Matthew. Vandaag de dag is hij nog steeds een naam die niet weg te denken is uit de hardcore scene. Tegenwoordig treedt hij weliswaar nog maar weinig op met zijn maatje King Matthew, maar ook alleen weet hij de zaal op zijn kop te krijgen.
Waarom is flock toch zo vaak stuk?
woensdag 22 december 2004
Op maandag krijgt het databeest extra voer, en dan heeft hij het druk met eten, op dinsdag heeft hij een grote work-out gehad in de sportschool en is hij moe, op woensdag is hij verliefd geworden op Harry en was hij er niet bij met zijn gedachten, op donderdag....
Vraag het Duncan
dinsdag 21 december 2004
Duncan Stutterheim, directeur ID&T, heeft besloten om een interview met het publiek te geven. Verschillende websites werken hieraan mee.
D.D.O.D. 2 - New Year's Bang
maandag 20 december 2004
Tien december jongstleden was de eerste editie van D.D.O.D. een feit, georganiseerd door Dawn Of Dance, een organisatie die ontstaan was om te proberen de Harddance scene in Nederland wat groter te maken. Voor ruim vijf uur veranderde Trappist te Amsterdam in een Harddance heiligdom, waar zowel de dj's als het publiek geheel uit hun dak gingen, mede dankzij het fenomenale geluidssysteem dat Trappist bezit.
Chaos on sunday
maandag 20 december 2004
Na lange besprekingen en geregel met andere artiesten is het dan toch eindelijk gelukt. Zeeland heeft een eigen lokatie voor afterparty's. Vanaf zondag 9 januari zal Chaos Events feestjes bouwen van 18.00 tot 00.00 in Flaix te Middelburg tenzij het om 00.00 nog steeds druk is dan zullen de dj's gewoon doorgaan tot de echte sluitingstijd en dat zal 1.00 of 2.00 uur zijn.
Resurrection Part 3
maandag 20 december 2004
Voor het eerst sinds het bestaan van de 2 organisaties, Housetime en DSC Entertainment gaat er worden samengewerkt om een groots aangepakt feest te organiseren genaamd Resurrection Part 3. Voor DSC Entertainment die in het verleden al 2 versies van dit succesvolle feest heeft gegeven is het weer een stap vooruit om ook dit feest tot een goed einde te volbrengen.
Het fenomeen Harry!
vrijdag 17 december 2004
Op een dag was hij er! Hij was de serverruimte binnengedrongen en lag vredig met een glimlach te slapen in de warmte van de hardwerkende servers, en sindsdien zijn Partyflock en Harry onafscheidelijk!
Commissariaat onderzoekt ID&T Radio
vrijdag 17 december 2004
Het Commissariaat voor de Media onderzoekt of ID&T Radio zich houdt aan de Mediawet. In januari rapporteert de toezichthouder aan het Agentschap Telecom van het ministerie van Economische Zaken.
DJ Pavo met Multigroove naar 2005
vrijdag 17 december 2004
Een toevoeging op de line-up van Multigroove’s New Years Rave, was een extraatje dat al geruime tijd in de planning zat. De uit Haarlem afkomstige DJ Pavo zal zoals traditie getrouw alsnog samen met Multigroove en haar bezoekers het nieuwe jaar in gaan.
5 Years Crazyland Weekend
woensdag 15 december 2004
Crazyland is altijd al een uniek feest met hele leuke, apart geklede en gemoedelijke partypeople. Juist voor deze partypeople (jullie dus!) gaan we het groots en spectaculair aanpakken. Het feest zal plaatsvinden op 26 en 27 maart 2005. Voor één van beide data kan gekozen worden. Uiteraard zijn de echte "die-harts" op beide data welkom.
2004 vs. 2005 - The Battle Edition
woensdag 15 december 2004
Lange tijd zag het er naar uit dat de meeste hardstyle liefhebbers Eindhoven met oud&nieuw gedwongen zouden verlaten. Er was tijdens de jaarwisseling tot op heden niks te beleven op hardstyle gebied in Eindhoven en omgeving. Hier brengt Delusion Beats bij deze verandering in! Met het evenement ‘2004 Vs.
The Contest
woensdag 15 december 2004
Door het onverwachte hoge aantal inschrijvingen heeft de uitslag van het deelnemersveld iets langer op zich laten wachten dan voorspeld. De grote behoefte aan een dj contest zie je terug in het grote deelnemersveld met dj’s uit Almere, Enschede, Den Haag, Rotterdam, Maastricht en Antwerpen. Hierdoor was het voor de organisatie ook moeilijk om 50 artiesten te selecteren aangezien de kwaliteit van de demo’s erg hoog was. De organisatie heeft met veel pijn en moeite uiteindelijk toch 50 dj’s geselecteerd die hun kunsten mogen vertonen in de 10 edities van The Contest.
Underground Reaction Cityhall Utrecht
woensdag 15 december 2004
Zaterdag 8 januari 2005 zal in de City Hall te Utrecht het evenement Underground Reaction - Combined Forces Of Evil plaatsvinden. Door onvoorziene omstandigheden heeft organisator Strictly-Hard Events echter het één en ander moeten omgooien. Dit door een onbegrijpelijke programmeringfout van de City Hall. De organisatie kan dan ook geen enkele blaam worden getroffen.
Mokum Madness - The Return
woensdag 15 december 2004
Na de succesvol gelopen eerste editie van Mokum Madness op 12 juni 2004 vonden de organisatoren Viruz & Bass-D het tijd voor een vervolg. Zo is besloten om 5 maart 2005 Mokum Madness – The Return te organiseren.
Club-X met Oud & Nieuw
dinsdag 14 december 2004
Zoals jullie van Club-X gewend zijn, ze doen dit immers al sinds 1993, organiseert zij dit jaar wederom een spetterend feest om het oude jaar af te sluiten en het nieuwe in te luiden!. Club-X heeft besloten om net als vorig jaar de normale entreeprijs te hanteren tijdens oud & nieuw!.
Hard Bass terug naar Silverdome
dinsdag 14 december 2004
B2S organiseert “The battles”. De nieuwe editie van het populaire B2S-concept “Hard Bass” zal plaatsvinden op zaterdag 2 april 2005. Voor deze speciale editie keren we terug naar het SilverDome te Zoetermeer. Na het succes in de Jaarbeurs Utrecht met de battles en de vele vragen hierover van zowel de artiesten als het publiek is besloten om een speciale editie van Hard Bass geheel aan deze battles te wijden.
G-force is terug
dinsdag 14 december 2004
Na acht maanden is het dan zover, de tweede editie van G-force wordt dan gehouden in The Palace in Groningen. Megadiscotheek The Palace ligt in het centrum van Groningen in een zijstraat van de Grote Markt. De locatie is voorzien van een fullcolour lasershow, en een zeer goede geluidsinstallatie.
12 Hours Rave in The Bridge
dinsdag 14 december 2004
Naar aanleiding van de overweldigende opkomst van vorig jaar Oud&Nieuw, is er ook dit jaar weer een 12 HOURS RAVE in één van de meest populaire clubs in het hardere muzieksegment: The Bridge. 2004 was een enerverend jaar voor de Bridge met vele hoogtepunten. Om dit jaar waardig af te sluiten, staat er richting oud&nieuw vol met dé artiesten van het moment.
Die-Hard - First Birthday Party
dinsdag 14 december 2004
Het is alweer een jaar geleden dat onder Die-Hard de eerste activiteit van deze organisatie gehouden werd, te weten het ‘Die-Hard weekend’ bij ‘Masters of Hardcore vs hellraiser’. Hierop volgde nog een Die-Hard weekend, verschillende busreizen naar feesten in binnen- en buitenland, ‘fucked up tempo’ en samenwerkingen met o.a. met Rave-O-Lution (Hardcore Dedicated) en Underground Forever (I Hate Trance vs. Die-Hard).
The Birth
maandag 13 december 2004
5 Maart 2005, Deze dag zal de geschiedenis ingaan als de dag dat de poorten van de hel zich openden en de aarde overspoelde met de zwartste magie, de meest duivelse zielen en geluiden die het menselijk gehoor niet kan verdragen. Hier zal het zijn, hier zal het plaatsvinden "The birth" een nieuwe wereld, een helse wereld. Hier is het waar een selecte groep dj`s de wereld zal terroriseren met hun helse geluiden. Hardcore, Darkcore, Industrial, TeKno en Terror zullen hier uit de speakers blazen en onaangetaste zielen bekeren tot het demonische.
Toxic - On Tour
maandag 13 december 2004
Wegens de enorme toeloop op de kaarten voor de laatste TOXIC van dit jaar in de Disco Empire New Yorkin Hengelo (o) hebben wij van de Eastside Underground besloten Extra groot uit te pakken op de aankomende kerstavond. Er zal een extra zaal worden toegevoegd om iedereen die graag de kerstavond feestend wil doorbrengen te kunnen toelaten, dit om teleurstellingen te voorkomen en dat mensen verplicht bij de schoonouders onder de boom moeten zitten.
Dance Alliance newsflash
zaterdag 11 december 2004
DanceAlliance zal i.s.m. het Essche Pumpke dj talent uit de regio Boxtel een kans geven. Op Zondag 23 januari 2005 zal er een dj contest gehouden worden.
Zodiak Commune tijdens Oud op Nieuw
vrijdag 10 december 2004
TAC organiseert ook dit jaar weer een spetterend “Oud op Nieuw” feest met Acid/Techno, R&B, Electro, Hip Hop, Disco, Soul en verschillende live acts. Zo is er een speciale zaal voor de Zodiak Commune en treden er bands op als 69 Charger en The Homoos. Verder zul je ook DJ’s als Dub, Tunan, DJ G.T.I. Boy, Chet, Ruben en Stompbrother Ray tegen komen.
Noise
vrijdag 10 december 2004
Hartkoor-residents Wexx & Bassix zullen dit keer als duo hun visie geven op wat nou echte hardcore classics zijn. Na hun laatste optreden op het Haagse feest Hardcore Factory zullen er veel mensen zijn die weten dat deze 2 DJ's garant staan voor een strakke mix met een zeer uiteenlopende en afwisselende platenkeus.
Northern Dance Experience
vrijdag 10 december 2004
De winnaars van de halve finales zullen doorstromen naar de finale, welke zal plaatsvinden in februari 2005. Tijdens deze finale draaien 2 internationale top DJ’s een set en nemen zij plaats in de jury. De winnaar van de NDE staat op het Freeze festival 2004 en tevens krijgt hij/zij voor 250 euro aan platenbonnen. De jury bestaat uit internationale bekende DJ’s, MC’s en producers uit de housescene.
Op zaterdag 26 februari 2005 organiseert Q-dance de 12e editie van het gerenommeerde Houseqlassics concept. Het evenement vind plaats in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Houseqlassics behoort tot Q-dance haar oudste concepten. Ooit begonnen in de Hemkade in Zaandam, verhuisde het concept naar de Vechtsebanen in Utrecht. De laatste 5 edities vonden plaats in Amsterdam. Na 12 edities is dan ook met zekerheid te zeggen dat dit evenement de tand des tijd heeft doorstaan.
Deliria - The Update
donderdag 9 december 2004
Over iets meer dan een maand is het zover: Mania Events presenteert de eerste editie van het unieke Deliria- concept. Voor degenen die het nog niet wisten: op 14 januari aanstaande zullen drie exponenten van de nieuwe generatie hardcore artiesten de grote zaal van Club X de hele nacht lang op zijn kop zetten, door met z'n drieën samen hun kunsten te vertonen.
Santamania 2005
donderdag 9 december 2004
Santamania is inmiddels uitgegroeid tot een bekend (hardcore) concept in de regio Midden-Limburg én wellicht daarbuiten. Iedere 1e zondag van de maand staat de Santa Domingo te Nederweert helemaal op z'n kop. In 1e instantie was het Steve "Darkraver" Sweet die als vaste resident de regionale deejays cq. talenten kwam ondersteunen.
Zijn naam verraadt zijn Italiaanse afkomst maar wat velen niet weten is dat deze DJ ooit een rolletje speelde in de film “Ciske de Rat”. Het is precies de combinatie van Italiaans temperament en Amsterdamse flair die zijn sets zo energiek maken.
Crazyland en Lunapark, 2 vooraanstaande dansorganisaties uit Rotterdam, slaan de handen in een en gaan samen weer een feest organiseren nl. Hookers & Pimps III in Tropicana. Deze locatie stond vooral bekend om zijn uitstekende feesten die daar werden georganiseerd door Crazyland & Lunapark.
Conspiracy Christmas Trance Event
dinsdag 7 december 2004
Zaterdag 25 December zal de populaire club Insiders in Eindhoven omgetoverd worden tot een unieke Trance avond. Een stijl die de laatste tijd beperkt aan bod komt in Eindhoven en omgeving is nu helemaal terug, deze kerst zal Conspiracy daarom een speciaal gratis entree event neerzetten, zodat iedereen in het zuiden weer van deze top muziek kan genieten.
Awakenings keert na een laatste keer NDSM terug naar de Gashouder Amsterdam. Eindelijk is het dan zover. Na een grondige verbouwing gaat 'de gas' weer open. Op 18 en 19 februari keert Awakenings terug in de monumentale locatie waar het allemaal begon. En dat is niet het enige nieuws.
Op 15 Januari 2005 organiseert Delusion Beats haar eerste evenement van het nieuwe jaar 2005. Dit evenement zal geheel in het teken staan van DJ Impact's Birthdayparty. Als locatie heeft Impact samen met Delusion Beats gekozen voor de locatie "From Dusk Till Dawn", te Eindhoven.
Veel warmte in de winter op Bredance
zaterdag 4 december 2004
De Bredase party organisatie Bredance, bekend van de Sounds of the city party's, organiseert op vrijdag veertien januari 2005, vanuit de Boulevard in Breda de winter- editie van dit hard trance feest. In deze winter editie kan het party publiek weer in twee area's genieten, van hard trance, funky en groovy beats.
Dance into 2005
vrijdag 3 december 2004
Oud & Nieuw is doorgaans een moeilijk feest. Waarheen, welke dj’s, hoeveel geld mag het kosten? De Leidse organisatie Electronic Entertainment brengt dit jaar de oplossing. ‘Dance into 2005’ wordt een dance-evenement met 4 verschillende stijlen muziek in evenveel zalen in het Leidse Groenoord Plaza.
Xtc is uit. Wie nog met een trekkende mond en malende kaken door een club dwaalt, is volledig uit de mode. Dat zegt Eelko Anceaux, en hij kan het weten. De eigenaar van feestorganisatie Chemistry werkt al jaren in de clubscene en heeft de enorme opkomst van de partydrug aan het eind van de jaren tachtig van dichtbij meegemaakt.
D-Energy
vrijdag 3 december 2004
Vrijdag 3 december organiseert Secret Sound D-Energy in Starlight. De sfeer zal weer ouderwets zijn, de beleving optimaal. Deze editie staat in het teken van Houseclassics en de bassen zullen weer stevig rollen.
Freakshow op NYE
donderdag 2 december 2004
Nieuwjaar en feesten zijn altijd al onlosmakelijk met elkaar verbonden geweest. FCA-Music en XCess hebben dan ook hun uiterste best gedaan om een feest met ‘ballen’ neer te zetten.
Bobby V on the move
donderdag 2 december 2004
Net terug van een daverende optreden op Goliath XII "the Last Odyssey" in Dietlikon, Zwitserland, is Bobby V op weg naar een drukke Decembermaand. De Bridge-resident dj, die bekend staat om z'n beukende, snelle en energieke draaitechniek, heeft een succesvol jaar acter de rug, met optredens in binnen- en buitenland (o.a. Duitsland, Japan, U.K., Roemenië, Spanje, Zwitserland) en een aantal grote wereldtournees voor 2005 in het vooruitzicht.
DJ café in Swing café De Peppel
woensdag 1 december 2004
Zeist ,Utrecht en Deventer en vele andere plaatsen in Nederland hebben een al DJ café, waarom Hengelo dan niet, vanaf 9 december 2004 gaat er ook in Hengelo in Swing café De Peppel aan de Langestraat 63 een DJ café van start. Elke donderdag van 22.00 uur tot 02.00 uur zullen vier dj's proberen de boel op stelten te zetten. De line up zal een mix zijn van lokale dj's aangevuld met wat "grotere" namen in the scene. De entree voor deze avonden is uiteraard gratis.
Zaterdag 4 december presenteert XL twee bijzondere Battles, waar het zweet vanaf zal druipen. Voordat de klaar gestoomde dj's de "gevechtsring" in zullen treden, hebben zij al aardig wat uurtjes thuis getraind om zo hun beste selectie van platen mee te nemen. Deze welbekende artiesten zullen dan ook alles uit de kast gaan trekken, om hun publiek te laten zien dat het op deze avond "hard tegen hard" gaat.
31 december 2004
Bobby V verlaat Bridge
29 december 2004
Strictly Hardcore On Tour
28 december 2004
Zodiak Commune presents - Acid Virus
27 december 2004
Back2School - Easter edition
24 december 2004
Eerste hardstyle-club opent in Rotterdam
Devillien Birthday party
23 december 2004
Hellbound - New Generation Hardcore Contest
Catscan tour live op radio
22 december 2004
Bass-D - The B-Day
Waarom is flock toch zo vaak stuk?
21 december 2004
Vraag het Duncan
20 december 2004
D.D.O.D. 2 - New Year's Bang
Chaos on sunday
Resurrection Part 3
17 december 2004
Het fenomeen Harry!
Commissariaat onderzoekt ID&T Radio
DJ Pavo met Multigroove naar 2005
15 december 2004
5 Years Crazyland Weekend
2004 vs. 2005 - The Battle Edition
The Contest
Underground Reaction Cityhall Utrecht
Mokum Madness - The Return
14 december 2004
Club-X met Oud & Nieuw
Hard Bass terug naar Silverdome
G-force is terug
12 Hours Rave in The Bridge
Die-Hard - First Birthday Party
13 december 2004
The Birth
Toxic - On Tour
11 december 2004
Dance Alliance newsflash
10 december 2004
Zodiak Commune tijdens Oud op Nieuw
Noise
Northern Dance Experience
9 december 2004
HouseQlassics - The Night of The Knights
Deliria - The Update
Santamania 2005
8 december 2004
Umania Clubnight met Bas & Ram, Fausto en Yesse
7 december 2004
Lunapark and Crazyland · Hookers and Pimps
Conspiracy Christmas Trance Event
Awakenings keert na een laatste keer NDSM terug naar de Gashouder Amsterdam
6 december 2004
Delusion Beats presents Impact Invites
4 december 2004
Veel warmte in de winter op Bredance
3 december 2004
Dance into 2005
De tijd is rijp voor een nieuw soort partydrug
D-Energy
2 december 2004
Freakshow op NYE
Bobby V on the move
1 december 2004
DJ café in Swing café De Peppel
XL The Battle of the DJ's - Trance Buddha Reunion