Partyflock
 
Verslagen · augustus 2009
Kinky Paradise

:bounce:Kinky Paradise 29 augustus 2009! :bounce:

Het was wederom:

SU-PER:yes:! ………GE-WEL-DIG!:yes:!………. ME-GA…… TE-GEK! :yes:

EN HE-LE-MAAL

WAAN-ZIN-NIG! :yes:

KORTOM! T-O-P GE-NIE-TEN! :yes:! Kinky Paradise = THE PLACE TO BE! :yes:

===================================================================================

Muziekstijlen
Club, Techhouse, Trance, Tribal house….

Kledingvoorschrift
Lak, Leer, Rubber, Uniform, Metal.

Blondy, 31 augustus 2009 23:05
Mystery Land

MYSTERYLAND 2009

(Compilatie van het feest CHECK IN HD! )

De maand augustus loopt weer ten einden, de laatste mooi weer dagen worden gesleten en de vakantie is bijna voorbij. Dus tijd voor de mooiste afsluiter van het festival seizoen Mysteryland!

Dj Marinus, 31 augustus 2009 02:14
Mystery Land

Mystery Land 2009 by Carf

De aankomst begon goed, vanaf Lelylaan naar Hoofddorp direct op de pendelbus waar overigens geen wachtrij stond om direct door te rijden naar het festival terrein. In de bus zelf was de stemming al aardig aanwezig en voor ik het wist stonden we voor een derde maal in de rij voor dit ondertussen jaarlijkse evenement voor Twitch en mij.

Na te zijn gefouilleerd, wat overigens weinig voorstelde maar goed.

Carfie, 30 augustus 2009 19:56
Mystery Land

Mysteryland 2009 - 29th of August 2009
Voormalig Floriadeterrein Haarlemmermeer

Dit wordt een kort verslagje, omdat tsjah, mijn Mysteryland 2009 ook een zeer kort dagje was. Ik kwam pas 9 (en ja dat is 21:00)! uur binnen, door onze "vriendelijke" medemensen van de World Wide Security, om gelijk een sprintje te zetten naar dé stage waar het om draait, wat anders dan Q-dance! Toen vriend Casper en ik eenmaal kwamen bij de Q-stage, stond grote vriend Luna al weg te knallen.

Q-core, 30 augustus 2009 13:47
Mystery Land

Mysteryland 2009: vol verwachting gaan we om een uur of tien op pad, party outfit aan en vergezeld door een zonnetje dat tussen de wolken door wenkt.
Om elf uur komen we aan, op een nog bijna lege parkeerplaats Noord. Snel door de ingang waar ons een kaartje voor een gratis ontbijtje door Globalicious werd overhandigd. Dus op naar de Main. Geweldig, allemaal roze kleedjes met daarop vrolijke mensen die samen het ontbijt nuttigen.

geze;;ie, 30 augustus 2009 11:29
Mystery Land

Het is klaar! Veel plezier bij het lezen en vooral nagenieten van een
onvergetelijke editie van Mysteryland

Mysteryland 2009 de Q-DANCE STAGE
Heb verder behalve de hele gave set van Boemklatsch
in de RAUW weinig gezien.

http://www.youtube.com/user/onwijsthijs
http://www.harderstylez.com/downloads.php?view=detail&df_id=490

Mysteryland 29-augustus-2009
Locatie: Voormalig Floriade terrein (Haarlemmermeer)
Organisatie: ID&T

http://album.partyflock.nl/70722844.

Thijsonwijs, 30 augustus 2009 10:51
Earthquake Festival

Toch nog op t laatste moment nog een kaartje kunnen regelen voor een maatje van me:)

Dus we konden vertrekken,rond 20:30 wegrijden van uit DUSSEN heel da pleuris eind naar Oberhausen,onze goede vriend FRANK wist wel de weg. hmmja 226 km verdomme! op de anwb gaf ie maar 179 km aan:P

Maar goed aangekomen auto geparkeerd,lopen we naar de ingang,rent er een vage duitser het terrein af en gaat daar kkkkkk HARD op zijn bek. verliest zijn vest.

, 30 augustus 2009 07:58
Earthquake Festival

Earthquake,
lang naar uitgekeeke,
toch wel met eeb Minder gevoel naar huis gegaan,, de ondergrond bij de outdoor was slopend en flink stofhappe ! toen ware de sigaretjes op Niemand wist waar je sigarette kon kopen een Duitse Bar man stuurde me naar een Tankstation een stuk verder op nouja daar schoot Ik dus niks mee op je mocht et terrein niet af ,, even naar bewaking die vertelde dat je pas om 20.00 sigarette kon hale,, als je vanaf 14.00 smiddags er bent en pas 20.

nl-presilla-nl, 30 augustus 2009 04:41
Decibel

DECIBEL OUTDOOR
15 AUGUSTUS 2009
11.00 TOT 23.00 UUR
HILVARENBEEK, BEEKSE BERGEN

DIT JAAR WAS EEN SPECIALE DECIBEL,OMDAT MIJN MOEDER VOOR HET EERST GEZELLIG MET ONS MEE GING FEESTEN! VORIG JAAR HEB IK MIJN BROERTJE MEEGENOMEN,EN HET WAS HEM GOED BEVALLEN DUS HIJ WAS ER DIT JAAR OOK WEER BIJ.
WE HEBBEN ONZE MA OVERGEHAALD OM OOK IS MEE TE GAAN,EN VANDAAG WAS DAN DE DAG DAT ZE HAAR EERSTE FEEST MEE GING MAKEN. OM 09.

, 29 augustus 2009 04:06
The Vip-Trip reach for the stars · Carribean Night:bounce::bounce::Bounce:

Tja wat zullen wij eens zeggen van de: The Vip-Trip reach for the stars · Carribean Night.
Wij vonden het een enig feest en hebben mega genoten! Zoals velen party vriendjes met ons! Kijk maar eens naar de goede waarderingen die dit feest heeft gekregen!:yes::yes:

Blondy, 24 augustus 2009 23:07
Citymoves Zoetermeer

Paar maanden terug 16 geworden dus tijd om is wat échte feestjes te bezoeken, in plaats van de standaard schoolfeestjes. Sinds jongs af aan hou ik al van alles wat met Dj's te maken heeft, dus toen ik rond april zag dat citymoves naar Zoetermeer zou komen had ik er meteen zin in.

Eigenlijk was het plan om s'middags laat pas te gaan, maar omdat m'n broertje een grote fan van Erick E is zijn we daar ook al naar toe geweest.

Luukyeye, 24 augustus 2009 15:13
Dutch Gathering Outdoor

Kleinschalig en goed betaalbaar feest. Heerlijke mensen en een zeer goede sfeer. Heb wel het idee dat veel beginnende partygangers ook even komen kijken en niet weten wat ze meemaken of hoe zich te gedragen. hierdoor komt het feest pas later op gang, 15:30 begin het te leven en dit heeft ook echt tot de laatste minuten geduurt.
Qua organisatie is er toch nog wel wat te verbeteren. de muziek van de drie podia overlapt wat best storend kan zijn.

, 24 augustus 2009 13:18
Fuckparade 2009

Berlijn De Repo

9:44.
Net voorbij de woonplaats van state of emergency gereden. We hebben net snel iets gegeten voor the quick bite. Al twee uur rijden we ver boven de maximale toegestane snelheid, maar dankzij de tomtom weten we precies waar onze vrienden flitspaal staan.

9:55.
De apenheul net voorbij gereden. Even zwaaien naar het hok van dj shikra. De arme knul wilde zo graag bij apenoom dj consumer wonen in de berlin zoo. We ruiken de duitsche grens al.

, 23 augustus 2009 12:52
Hardcore Outlet XXL

hier het verslag van hardcore outlet XXL

half 11 'sochtends zijn we vertrokken uit friesland naar station gouda, daar de trein naar rotterdam alexander gepakt waar patrick ons oppikte, we zijn naar outland toegelopen en. DIT VIEL TEGEN :(
de vorige keer was het groter en drukker!
toen we beneden bij de kleding enz. gingen kijken zag ik dat hier nu wel veel aandacht aan besteed was! er was meer keus als eerst ! dus dit was wel weer een pluspunt.

:hyper:Moritz:hyper:, 22 augustus 2009 23:08
Het Fabeltjesstrand

Het Fabeltjesstrand: een geslaagd debuut!

Datum: 15-08-2009
Evenement: Fabeltjesstrand
Locatie: Erkemederstrand
Plaats: Nijkerk/Zeewolde

Door grote feesten als Extrema en Mysteryland zou je ze haast over het hoofd zien: het Outdoor festival bij jou om de hoek.

zymaaa, 21 augustus 2009 17:54
Sonne Mond Sterne

Terwijl ik bandjes van andere festivals lang geleden al heb afgeknipt draag ik de festivalbandjes van Sonne Mond Sterne '06, '07 en '08 vandaag de dag nog steeds om mijn pols. Ranzig? Nah, ze gaan ook gewoon mee onder de douche. Ieder bandje is verbonden aan tal van bijzondere herinneringen aan geweldige muziek; geniale uitspraken en de meest uiteenlopende hilarische acties. Dit jaar kwam daar nog een vierde bandje bij, uiteraard weer met kersverse herinneringen aan memorabele belevenissen.

MarijN, 21 augustus 2009 09:49
Decibel

15 augustus 2009 de dag van DECIBEL! Na een geweldige editie in 2008 kon het natuurlijk niet uitblijven dat we in 2009 ook weer van de party waren. Het hele jaar had ik al uitgekeken naar decibel 2009.
Met een volle bus vanuit Gulpen om 10 uur vetrokken richting Hilvarenbeek. In de bus werd al het nodige gedronken! Iedereen was in volle feeststemming.
Rond een uurtje of 12 aangekomen op de parkeerplaats. Bij de entree konden we meteen doorlopen.

ArtStyle, 18 augustus 2009 15:01
Vorig jaar vierde Chemistry 20 jaar house in Nederland. Chemistry, één van de oudste party-organisaties in Nederland, kon het succes van dit Festival niet voorbij laten gaan en heeft dit jaar de 21-ste verjaardag met beide handen aangegrepen om weer een festival op te zetten rond dit heugelijke feit.

Na wat problemen met mijn auto arriveerde ik rond 16.00 uur op het festival terrein. Dit keer op Strand West in Amsterdam.

Funnyhappyviper, 18 augustus 2009 11:29
Decibel

Decibel 2009

Aangezien in 2006 de eerste en laatste keer was dat ik bij die feest was geweest, vanwege vakanties. Was het dit jaar weer tijd om eens een kijkje te gaan nemen op Decibel Outdoor Festival!
Op 15 augustus 2009 vertrok ik rond de klok van kwart over 10 vanuit Nieuwegein richting Beekse Bergen te Hilvarenbeek.

Jos Feestbook, 16 augustus 2009 23:59
Decibel

Na de kompleet geslaagde editie van vorig jaar, was er geen twijfel mogelijk: de kaarten moesten snel in huis worden gehaald, want we moesten weer naar Decibel!

08:30
De wekker gaat af, en ik hoor city of intensity. Ik open het raam, en zie een strak blauwe lucht en veel zon. Een brede glimlach vormt zich op mijn gezicht, en die is niet meer weggeweest deze dag!
09:30
Bij de Albertheijn haal ik samen met Erik een ontbijt van krentenbollen, croissants en GoFast! + wat flesjes water.

PaperPlanes, 16 augustus 2009 16:36
Decibel

De dag begon gelijk goed: strak blauwe lucht en over het weer niks te klagen:D
Bij binnenkomst om 13.45 gelijk door na Euphoria
Eerst warm gedraaid op The Pitcher, waarna Wildstylez de beentjes al gelijk een eerste tik gaf :bounce:
Daarna richting de Mainstage gelopen waar Decibel zijn naam elk jaar weer eer aan doet (L)
Op de beats van Brennan Heart in combinatie met het snoeiharde geluid werden de zweetkliertjes aardig gekieteld.

MOATJE!, 16 augustus 2009 15:35
Decibel

Heet feesten word vast een traditie, gezien de vervuiling van de ozonlaag en het zogenaamde broeikaseffect. Ik kreeg daar met ongeveer 29.999 anderen gisteren alvast een voorproefje van op een uitverkocht Decibel 2009. :D

Je kon je er eigenlijk niet op kleden, de beste optie is naakt gaan. Maar stampen met al die rondslingerende, elastische, springende vleeswaren :O heeft mijn voorkeur niet. Dus ging ik gewoon netjes gekleed naar Hilvarenbeek.

, 16 augustus 2009 09:16
Decibel

Het is eindelijk klaar! Alle filmpjes staan erin, heb nog veel meer maar die mag je
http://www.youtube.com/user/onwijsthijs

Moeie benen? Zere armen? Verbrande lichaamsdelen? Kater?

Ik weet de vermoedelijke oorzaak!

Decibel outdoor Festival 2009-08-15
Locatie: Beekse Bergen (Hilvarenbeek)
Organisatie: B2S Events!

Timetable:
http://album.partyflock.nl/69977836.jpg

http://album.partyflock.nl/69977714.jpghttp://album.partyflock.nl/69977724.jpghttp://album.partyflock.

Thijsonwijs, 16 augustus 2009 06:36
Solar Weekend 2009

Solar, HET cross-over festival van Extrema, is toch wel één van de leukste festivals die Nederland kent. Naast Dance zijn alle andere muziekstromingen te vinden op dit festival. Zelfs oude Rock and Roll en Duitse Schlagers stonden dit jaar op het program.

Wij besloten dit jaar om het festival in de volle glorie mee te maken, inclusief camping. Voor het eerst ook met het volledige gezin. Als er een festival is waar je je kids mee naartoe kunt nemen, is het wel Solar.

Funnyhappyviper, 12 augustus 2009 17:19
Solar Camping Preparty

Solar, HET cross-over festival van Extrema, is toch wel één van de leukste festivals die Nederland kent. Naast Dance zijn alle andere muziekstromingen te vinden op dit festival. Zelfs oude Rock and Roll en Duitse Schlagers stonden dit jaar op het program.

Wij besloten dit jaar om het festival in de volle glorie mee te maken, inclusief camping. Voor het eerst ook met het volledige gezin. Als er een festival is waar je je kids mee naartoe kunt nemen, is het wel Solar.

Funnyhappyviper, 12 augustus 2009 17:18
Solar Weekend 2009

Solar, HET cross-over festival van Extrema, is toch wel één van de leukste festivals die Nederland kent. Naast Dance zijn alle andere muziekstromingen te vinden op dit festival. Zelfs oude Rock and Roll en Duitse Schlagers stonden dit jaar op het program.

Wij besloten dit jaar om het festival in de volle glorie mee te maken, inclusief camping. Voor het eerst ook met het volledige gezin. Als er een festival is waar je je kids mee naartoe kunt nemen, is het wel Solar.

Funnyhappyviper, 12 augustus 2009 17:18
Sonne Mond Sterne

SMS: Totalen Wahnsinn 2

Veelste vroeg wakker, had maar iets van 2,5 uur geslapen :S maar t was zoooo warm. En t stomme was, dat ik niet eens moe was. Dat gold ook voor m'n vrienden. Dus even ontbeten, gechillt aant strand. luchtbed gepakt en gaan tukken buiten de tent :D Heerlijk was dat. Zelfs nog gefotografeerd toen we daar lagen :lol: En daarna gaan douchen :) Onze vriendin ging naar de camping douches van die aparte camping en wij gingen naar de sms douches :) wat een rij stond er.

Mnml Touch :[, 11 augustus 2009 02:14
Sonne Mond Sterne

Wat een kut feest . Was natuurlijk onzin :)

SMS: Totalen wahnsinn! vrijdag ochtend vertrokken rond kwart voor 10. 1e gedeelte ging nog wel, maar daarna kwam t: Heuvelachtig gebied :lol: En onze auto had al wat kuren, als je in de 2 of rond de 80 reed, dus dat klimmen gingn iet van een leien dakkie ;p. Maargoed. 8uur later kwamen we aan, mede door 1 grote file vlakbij magdala ofzoiets. iets met Magda iig ahha :lol:
Maargoed, we kwamen daar aan.

Mnml Touch :[, 11 augustus 2009 01:30
The Qontinent

Goofy's bachelor party, captains log 0611-beuh. Zo, na een dag hard werken te zijn thuis gekomen, begin ik vandaag eens aan m'n verslag ( in ieder geval, wat ik nog weet :) ). Het verslag van een Qontinentale veldslag in het weekend van 7 en 8 Augustus. Kan nog niet helemaal zeggen dat ik gerevalideerd ben, komt wel in de loop van de week. Maar ja, een vrijgezellenfeest is altijd een veldslag in het algemeen, dus zo gek is dat niet.

, 10 augustus 2009 23:07
Morning Mission

Party report Morning Mission 9 Augustus 2009

Na een super gezellig feestje in club Las Vegas in Woerden zijn we tóch naar Breukelen gereden om na een poosje van afwezigheid weer eens mee te gaan genieten in ons favoriete cluppie. Om 05.15 uur arriveerde we al op het parkeer terrein en konden een mooi plekje zoeken voor onze auto. De deuren waren natuurlijk nog dicht want er werd binnen vast heel hard gewerkt door de crew om alles weer schoon te krijgen na een feestje dat net was afgelopen.

, 10 augustus 2009 21:32
The Qontinent

The Qontinent 2009

Zaterdag 8 augustus was het dan eindelijk zover, het harddance festival van Belgie!
Deze 2de editie werd nu ook bijgestaan door Bass events, dus 2 organisaties samen moeten toch zeker de boel laten ontploffen!
En niets was minder waar!

De rit
Rond 10u15 kwamen we hier allemaal samen bij mij thuis, om dan met enkele auto's richting puyenbroeck te vertrekken.
Na nog een pin en tankbeurt was het dan eindelijk zover, we konnen er aan beginnen.

, 10 augustus 2009 16:48
Citymoves Zwolle

ON THE MOVE MET CITYMOVES

Maandenlang kijk je er naar uit en dan is het eindelijk zo ver. De dag van de tweede editie van Citymoves Zwolle is een feit. Ruim op tijd naar Zwolle en na enige omzwervingen kom ik bij het provinciehuis waar de eerste bezoekers zich al om een uur verzameld hebben. De line-up belooft dan ook wat, maar een luid getoeter is het enige dat rond half twee te horen is. Een kwartier later dan gepland gaan de hekken open en kan het feest beginnen.

groove, 10 augustus 2009 15:14
Vandaag weer lekker een potje zeiken, mocht je daar geen zin in hebben dan moet je maar even weg klikken, mocht je er wel zin in hebben of benieuwd zijn naar de 'puntjes' van kritiek, wees vrij om verder te lezen.

' B) Minister van Sterke Drank B), 9 augustus 2009 14:06
FFWD

Gisteren, 8 augustus 2009, een dag die voor mij geheel in het teken stond van de FFWD Danceparade. Rotterdam is al jaren bezig zijn imago te veranderen in vooral een levende, bruisende, jonge stad.

sweetdreamsss, 9 augustus 2009 13:04
FFWD Festival

Gisteren, 8 augustus 2009, een dag die voor mij geheel in het teken stond van de FFWD Danceparade. Rotterdam is al jaren bezig zijn imago te veranderen in vooral een levende, bruisende, jonge stad.

sweetdreamsss, 9 augustus 2009 13:02
Euphoria

.Feest:Euphoria
Locatie: Outland, Rotterdam

De Dance parade was vandaag, B2S had een leuke kar en zoals gewoonlijk
was er ook dit jaar een afterparty in de Outland,
met een heerlijke line-up:

22:00 – 23:00 Digital Punk & Profyler
23:00 – 00:00 Brennan Heart
00:00 – 01:00 Technoboy
01:00 – 02:00 Dana
02:00 – 03:00 D-Block & S-te-Fan
03:00 – 04:00 Wildstylez
04:00 – 05:00 Noisecontrollers
05:00 – 06:00 Alpha²
Host: MC DV8

Ik ga het dit keer niet zo uitgeb.

Thijsonwijs, 9 augustus 2009 11:41
Neetjur Wan

Nuttige links :
http://www.neetjurwan.nl/
http://www.nature-one.de/events/nature-one/
http://nooit-gedacht.com/
www.rvdp-photography.com
www.abcvandenederlandsetaal.nl/#stam

Neetjur Wan 2009 is weer voorbij :nosmile:.

davidjd_b, 5 augustus 2009 01:22
Kinky on the beach vs Sleazers….1 augustus 2009….Club De Pier in Scheveningen

Na een heerlijk relax dagje thuis werd het (gelukkig) al snel tijd om te gaan naar dit geweldige feest. Kinky on the Beach…. wauw….duurde voor mijn gevoel veel te lang voordat het eindelijk zover was. Zoals altijd was dit feest alweer een poosje uitverkocht dus dat beloofde een super avond te worden. Ook bij dit feest ontstond er weer run op kaartjes die aangeboden werden op partyflock want tsja….

, 4 augustus 2009 08:37
1 augustus een mooie warme dag en een zwoele avond met KINKY ON THE BEACH VS SLEAZERS is een dag om nooit te vergeten.bij aankomst op de pier in scheveningen werden wij gezellig ontvangen door JOHN, YVON en KOOS en JOSE, onze gastvrouwen en gastheren, 4 super mensen die een goed feest kunnen neer zetten.

Privatdancers, 3 augustus 2009 18:52
Nature One

Hier een beknopt verslagje, want want je hier allemaal meemaakt is eigenlijk met geen pen te beschrijven:

De heenweg begon eigenlijk al spannend. Dom als we zijn hadden we wat middelen bij die we hadden verstopt in een koelkast in ons busje. We hadden de grote fuik netjes ontweken en we reden op een T-Splitsing af. 2 auto's voorop en 'de bus' daarachter. Er stond een motoragent en 1 auto, geen drugshonden zagen we al, dus opzich zou het wel goedkomen.

Eddieee, 3 augustus 2009 14:44
Dance Boulevard

Ook voor de provincies onder de rivieren is gelukkig de zomervakantie van start gegaan, en ook al zijn de dagen weer aan het korten. de zomerkriebels zijn goed voelbaar.
Het grillige Nederlandse weer laat zich al een aantal weken van zijn goede kant zien.
Zo ook gisteren, zondag 2 augustus 2009.
Na de gehele ochtend te hebben geregend, lukte het zonnetje het om de donkere wolken te verdrijven.
Een heerlijke dag voor een heerlijk buitenfeestje. de tweede editie van.

sweetdreamsss, 3 augustus 2009 10:01
Dance Boulevard

Feest: Dance Boulevard
Locatie: De Boulevard noord te Bergen op Zoom

Line-up:

http://album.partyflock.nl/69354701.jpg

Zondag vrij en zin in een feestje……
Toch maar even de partyflock-agenda raadplegen
en zowaar een feestje gevonden waar veel
artiesten uit mijn favorietenlijst kwamen.

Thijsonwijs, 3 augustus 2009 02:11
Gay Pride

Ik zal eens even vertellen hoe mij dagje gegaan is:

12.

, 2 augustus 2009 22:05
Tiësto

Na een weekendje Dance Vally, Extrema en Tomorrowland was het eindelijk tijd voor Tiësto in Londen. Nu staat stappen in Londen bij ons vet op de eerste plaats. Na een aantal keren de Ministry of Sound te hebben bezocht en met het onvergetelijke optreden van Tiësto in het Alexandra Palace (april 2007) in het achterhoofd hadden we er mega zin in. Een dance feest in Engeland was ons nog nooit tegen gevallen.

:bounce: Don Leo :bounce:, 2 augustus 2009 14:19
Raw Rhythm Festival

YES! Eindelijk is het zo ver 1 Augustus RAW Rhythm festival, na een week er naar uitgekeken te hebben gingen we met al onze colleaga`s naar RAW Rhythm.

Energie.it, 2 augustus 2009 12:39
FeestDatumAuteurPublicatie
Kinky ParadiseBlondy31 aug 2009
Mystery LandDj Marinus31 aug 2009
Mystery LandCarfie30 aug 2009
Mystery LandQ-core30 aug 2009
Mystery Landgeze;;ie30 aug 2009
Mystery LandThijsonwijs30 aug 2009
Earthquake Festival30 aug 2009
Earthquake Festivalnl-presilla-nl30 aug 2009
Decibel29 aug 2009
The Vip-Trip reach for the starsBlondy24 aug 2009
Citymoves ZoetermeerLuukyeye24 aug 2009
Dutch Gathering Outdoor24 aug 2009
Fuckparade 200923 aug 2009
Hardcore Outlet XXL:hyper:Moritz:hyper:22 aug 2009
Het Fabeltjesstrandzymaaa21 aug 2009
Sonne Mond SterneMarijN21 aug 2009
DecibelArtStyle18 aug 2009
Generations of Love FestivalFunnyhappyviper18 aug 2009
DecibelJos Feestbook16 aug 2009
DecibelPaperPlanes16 aug 2009
DecibelMOATJE!16 aug 2009
Decibel16 aug 2009
DecibelThijsonwijs16 aug 2009
Solar Weekend 2009Funnyhappyviper12 aug 2009
Solar Camping PrepartyFunnyhappyviper12 aug 2009
Solar Weekend 2009Funnyhappyviper12 aug 2009
Sonne Mond SterneMnml Touch :[11 aug 2009
Sonne Mond SterneMnml Touch :[11 aug 2009
The Qontinent10 aug 2009
Morning Mission10 aug 2009
The Qontinent10 aug 2009
Citymoves Zwollegroove10 aug 2009
Intuition Summer Festival' B) Minister van Sterke Drank B)9 aug 2009
FFWDsweetdreamsss9 aug 2009
FFWD Festivalsweetdreamsss9 aug 2009
EuphoriaThijsonwijs9 aug 2009
Neetjur Wandavidjd_b5 aug 2009
Kinky on the beach vs Sleazers4 aug 2009
Kinky on the beach vs SleazersPrivatdancers3 aug 2009
Nature OneEddieee3 aug 2009
Dance Boulevardsweetdreamsss3 aug 2009
Dance BoulevardThijsonwijs3 aug 2009
Gay Pride2 aug 2009
Tiësto:bounce: Don Leo :bounce:2 aug 2009
Raw Rhythm FestivalEnergie.it2 aug 2009