Partyflock
 
Verslagen · juli 2006
Tomorrowland

Tomorrowland in de meest subjectieve betekenis (y)

heel beknopt :
een camping bij een festival vinden, hoe moeilijk kan zoiets nou wezen? nou verekkes moeilijk :s
zaterdag avond campingfestival, goed maar miste net dat. er helemaal voor gaan moment :/
zondag zoals ik bij de opmerkingen las. ze konden het beter Rainland noemen. :vaag:
beoordeling : subliem of fantastisch (y)

Oké nu ben ik nog niet veel gewoon, dus bekijk het verslagje zoals je het zelf wil zien natuurlijk.

bounz™, 31 juli 2006 17:25
Free Festival

Free Festival. het gaat er niet om of je het er mee eens bent of niet dat wij onze kinderen naar een Free Festival mee willen nemen, dat staat hier geheel niet tot discusie! Wij,met gezinnen staan er niet voor niets vroeg en gaan in de middag weg. Ook wij weten door ervaring dat als je met je kinderen gaat dat je niet doorgaat dat iedereen van padje gaat of is.

, 30 juli 2006 17:54
Free Festival

Nou Partyvrienden.
Free Festival, gesubisidieerd door gemeente Almere en daardoor toegankelijk voor iedereen en voor alle leeftijden. Zo was het vorig jaar en zo zou het dit jaar ook zijn.
Snel werden er bij aankomst A4tjes bij de ingang geplakt. Toegang vanaf 16 jaar.
Daar sta je dan. Komende van weet ik veel waar.
Commentaar bij de ingang: vorig jaar was 18+ nu 16+ en dat u vorig jaar met kinderen binnen geweest bent bestaat niet.

TRUFFELS, 30 juli 2006 16:02
Scumworld

In de lente van het zonnig vooruitzicht van een nieuwe hardcorebeproeving haalde mijn personal assistant zaterdag om 16u30 mijn moeders Bentley uit. Zo ging het met Negative A - DNA-Hunter en Smurf – Shitter richting Zaandam. Aber BANG in Roosendaal kreeg ik autopech. De engine had an ERROR. Een van mijn medewerkers kwam de auto ophalen, maar ik moest mijn rit naar Zaandam mit der Zug verder zien te zetten.
In het station kocht ik een wel heel speciaal kaartje.

, 30 juli 2006 14:45
Gewoon Ronduit Geweldig:D

ik had me al meerdere weken op dit feest verheugd zeker na de laatste illegal 5 year anniversery ( Indoor )

uiteraard aanwezig van het begin 12:00
toen we eenmaal binnen waren was eht nog vrij rustig dus eerst met de hele groep even heel outdoor afstrunen en even rondkijken

nadat we hadden rondgekeken even muntjes halen en ff wat drinken natuurlijk

eerst even wat eten marja de kraampjes zaten zonder stroom de eerste paar uren dus dat was wel jammer ( klein.

Triggah MC, 28 juli 2006 14:26
Sundale

ik vond het weer geweldig, ik ga elke week ,en de sfeer is echt TE GEK, beeter dan beachpop ik vraag me wel af wie de fotograaf was bij sundale.
Pst hij heeft me op de fotogenomen, toen ik op een box stond te dansen, waar ik van de bewaking van af moest.
Maar ik raad iedereen in nederland aan, om dat gevoel van de feesten op het strand 1 keer in je leefen of meer mee te maken echt onwijs en de mensen komen ook uit verschillende provinsies, en dat brengt nederland toch een beetje bij elkaar.

, 27 juli 2006 01:52
Illegal Vibes Outdoor 2006

Ok, nu denk je misschien, wat the foque doet een House DJ op Illegal Vibes? Dat dacht ik zelf ook even toen ik er heen reed en de eerste stampende hardcore beats hoorde. Ik ging naar Illegal Vibes omdat ik moest draaien in de Northern Dance Experience djcontest tent, dat is een dj contest voor djs uit het noorden. Ik stond in de finale, en de finale werd gehouden op Illegal Vibes Outdoor 2006.

Praia, 23 juli 2006 20:34
Magica invites

Hemelvaart 2006

Nou eindelijk was de dag aangebroken, we hadden het er al een tijdje over en iedereen had er veel zin in. We hadden rond 10 uur afgesproken bij Tom in het Barretje en we zouden uiterlijk half 11 weg fietsen. Toen Thijs en ik aankwamen bleek iedereen van ons er al te zijn. Lotte, Jolijn, Marco, Niek, Richard, Nick en Tom zelf natuurlijk. Om half 11 zijn we dan ook weg gefietst naar Losser toe. We hadden nog een leuk liedje verzonnen onder weg:
WE FIETSEN MET Z’N ALLEN.

Lie--n, 23 juli 2006 14:48
Hey luitjes van het goede leven alles goed? met loutjuh altijd he, en daarom komt hier ff een verslag van het feestjuh haha al zou ik mijn god niet weten hoe ik aan het aantal woorden moet komen maja we doen ons best.

Ik moet ten eerste ff kwijt dat het een super geslaagd feest was alleen erg warm.
Vond het jammer voor je (DJ Brainsplitter) dat de ene draaitafel uitviel maja dat werd later meteen weer goed opgepakt en ging het feest dus gewoon weer door.

Loutjuh :D, 23 juli 2006 14:47
Om 12:00 startte de kolonne met vrachtwagens door de stad. Zelf was ik er pas rond 14:45. Ondanks een paar buitjes smorgens werd het toch nog een partij warm weer en was het gezellig druk toen ik aankwam op de Markt waar de trucks net voorbij kwamen. Hoe de route liep weet ik niet precies maar ze reden gewoon een (letterlijk) rondje door de binnenstad. Er waren o.a. trucks van Dubbelfrisss, Kloontjes, Glorification, Wittekerke, Rudolph, Zalinaz, 't Roefke en Nationaal.

, 23 juli 2006 10:42
Foto's komen zo spoedig mogelijk

Deel 1:

En zo zit je geheel onverwachts op een boerderij in Kimswerd te wachten tot de regen ophoud. :(
Het is nu dus 18:00 uur en ben dus eigenlijk halverwege het feest, maar door plotselingen meteologische omstangidheden was ik genoodzaakt het festivalterrein eerder te doen verlaten en jullie verslag te doen van wat ik tot nu toe heb meegemaakt.

[023] PimRitsel, 22 juli 2006 19:06
Love Parade

Na twee jaar pijnlijke stilte rondom de Siegessaüle in Berlijn, was de tijd toch weer rijp voor een nieuwe editie van de bekendste danceparade ter wereld: de Loveparade. Nadat er van te voren als vanouds weer de nodige stribbelingen binnen de organisatie waren, besloot de “vader” van de Loveparade afstand te doen van zijn “kindje”. Dr.

-Gonzo-, 18 juli 2006 19:06
Extrema Outdoor

Extrema 2006

Zaterdag 15 juli 2006

Naar een feest toe gaan waar je veel lovende verhalen over hebt gehoord is riskant. Als verwende feestganger ga je verwachtingen krijgen die meestal moeilijk waar zijn te maken. Over Extrema had ik veel goede verhalen gehoord dus waren mijn verwachtingen best hoog gespannen. De line-up hielp die verwachtingen alleen maar meer omhoog.

Het weer werkte in ieder geval goed mee om er een mooie dag van te maken want de zon scheen en de lucht was blauw.

Vigro, 17 juli 2006 23:12
Dance Valley 2006

Ik wilde een mooi verslagje schrijven over de set van Danny Tenaglia (verder ben ik eigenlijk nergens geweest), maar ik kwam dit tegen en kan hier niets meer aan toevoegen:

http://www.volkskrant.nl/kunst/article331163.ece/De_magie_komt_slechts_van_50%2B_dj_Tenaglia/

Toch ligt de keuze van de organisatie om Danny Tenaglia als joker in te zetten voor de hand. Want wie het nieuwe Woodstock wil zijn, moet ook een Jimi Hendrix kunnen presenteren.

, 17 juli 2006 22:42
Love Parade

Na twee jaar afwezigheid, was het dan eindelijk weer zo ver The Love is back! Love parade 2006 stond voor dit weekend o.a. op ons dancemenu. Deze editie zou voor mij de derde keer worden en voor mijn lieffie haar eerste keer. Na een spoedige en goede autoreis waren we vrijdagmiddag aangekomen in ons Hotel.

:bounce: Don Leo :bounce:, 17 juli 2006 17:17
Dance Valley 2006

Als een god in Griekeland.
alleen voor het weer zou je er al heen gaan
wat een grandioze topper en wat een leuke mensen
en dat in vergelijking met vorig jaar met die dikke regen buien.ik heb alleen maar lachende en vrolijke mensen gezien
we begonnen sòchtends met een stevig ontbijt dat is zeker nodig voor vandaag. beetje basis.
ik loop al weer te poppelen om weg te gaan. eindelijk na een uur rijden zijn we er. parkeren naast de deur, en de rijen waren kort.

, 17 juli 2006 14:21
Harder is beter

14 juli de dag voor de volgende famiebijeenkomst. Gepakt en gezakt bing ik de driery wiery mtf’ers nog ff saboteren op mijn werk en dan was het eindelijk tijd om mit der Zug nach das schöne Holland zu reisen. Kwestie van wat acclimatiseren ging ik in Tilburg bij Veertje (aka bling bling gabberin Samantha) logeren.
In Roosendaal werd nog een uurtje uitgetrokken om nog wat cd’s te kopen en te Aus schoppen.

, 16 juli 2006 20:33
Dance Valley 2006

Het Nederlandse Woodstock van de dance scene.

Naar mijn mening kan men de vaste Dance Valley bezoeker omschrijven als iemand die niet een feest bezoekt , maar iemand die een muziekliefhebber is en juist een relaxte dag wil beleven met zoveel mogelijk zielsverwanten in een vrije en ongedwongen sfeer. Niks hoeft en alles mag! Bij mij roept dit publiek een enorm groot saamhorigheids gevoel op in een sterk veranderend Nederland vol geweld van vandaag de dag.

Ronny-B-, 16 juli 2006 18:07
Inqoming

Goed. als je voor een feest gaat, dan ga je ook om te feesten.
dat liet het deze keer ook zeker weer van zich af weten (y)

ik ging weg rond iets over 10 en kwam voor 11 aan (stapte per ongeluk 1 station verder uit dan echt nodig was, moet helemaal terug lopen :S)
locatie was niet moeilijk te vinden.

Pithune/Mass Vibrant, 16 juli 2006 16:44
5 Days off

Bij dit verslag hoort een musicale begeleiding: Pascal FEOS “stargazer” Duss regel dat plaatje eerst ff alvorens te lezen. Je zult hem dankbaar zijn, geloof me (of niet :D)

Hawtin in Paradiso. Ik wil weer geil worden van zijn muziek…dat was de aanleiding voor mij te gaan. Niet meer en niet minder, maar zeker een bijzondere aangelegenheid.

H*ly Mary, 14 juli 2006 21:27
Awakenings

1 Juli 2006

Awakenings Festival

Na een zeer korte nacht, wat eigenlijk amper een nacht genoemd kan worden als je pas om half 7 smorgens gaat slapen, was het dan eindelijk zover. Awakenings Festival 2006 gaat een feit worden!

Samen met 2 maten vertrokken we vanuit Breda met een bus waarvan de naam niet heel veel goeds voorspelde. of juist wel?
http://tkfiles.storage.msn.

Markiez, 14 juli 2006 21:23
Sensation

Black. Om 20.15 vertrokken we uit Dronten met de partybus (Event-travel). De bus was op tijd en had verder geen oponthoud, klasse!

We waren op tijd op locatie en de doorstroming bij de ingang (in ons geval J) was super, we hoefden niet te wachten en dat bij een bezoekersaantal van 35.000!

De opening was superr, alleen vond ik persoonlijk het thema niet zo tof, of tenminste de aankleding ervan.

@dren@line, 14 juli 2006 15:28
STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE! STERB BITTE!

Aufwiedersehen :bye:, 14 juli 2006 01:26
Sensation

Even een verslaggie uit de oude doos, ooit door mij geschreven. SENSATION BLACK
Zaterdag 10 juli 2004. De afgelopen 2 zaterdagen was de Amsterdam Arena het grote decor voor het welbekende spektakel “Sensation”.

Nuncabeatz, 13 juli 2006 23:49
Sensation

Het is nu zondag 8 juli 2006 14:00 en ik heb gisteren avond misschien wel de vetste avond in mijn leven gehad (niet overdreven) Sensation Black was zooooooo vet niet normaal! Ik kan niet stoppen met lachen, heb maar 2 uur geslapen en die beat gaat maar door in mijn hoofd. Ik heb inmiddels de livesets al van gisterenavond, dus ik hoef ook niet te stoppen.

Maar even beginnen bij het begin: Vorige week zaterdag, 1 juli 2006.

JariS, 11 juli 2006 23:12
Houseqlassics

Hier een verslag een wereld zaterdagavond. Het was immers 22 februari en dus stond HouseQlassics 2003 op het programma. Het feest waar alle topnummers uit de periode ‘89/’90 tot aan de periode ’96 zouden langskomen (en dan wel de oldschool/oldstyle/hardcore).
Na wat over en weer gebel lukte het zomaar om vanaf Deventer station de geplande trein te halen van 21.45. Na een redelijk rustige heenreis met een overstap in Amersfoort kwamen we rond 23.15 op station Duivendrecht aan.

M`83, 11 juli 2006 23:05
Sensation

Narrowminded op Sensation?

8 juli 2006 in de ArenA. Het feest waar velen toch weer naar uitkeken. Hoofdact op Sensation Black was Rob Gee in samenwerking met Slipknot.
Rob Gee kennen we ongetwijfeld nog van ‘XTC you got what I need’, een grote hit.
Deze avond wist de DJ het publiek echter niet op te zwepen met zijn Hardrock set.

Mare * (L), 11 juli 2006 01:52
Mortal kombat

Mijn verwachting voor mortal kombat was echt goed, ik hoorde al van meerdere dat MK 1 goed was,
Dus mijn besluit stond vast om naar MK 2 te gaan, een paar uur voor MK 2 kreeg ik opeens bericht van monika,
Of ik fotos voor core-c.nl wou maken, omdat ze verhindert was. dat leek mij een leuk idee, maar ik had het nog nooit gedaan…

Vrijdag 7 juli 20.00 uur wachtte ik in lelystad bij mijn oude school want ik reed met Dj aDline mee, dat was even uitgelopen tot 20.

Thjardo!, 10 juli 2006 19:32
Sensation

Sensation Black 2006

Zo, de grote dag was weer aangebroken! Na een jaar wachten was het weer 8 juli, de dag van Sensation Black. Voor mij een feest wat toch een speciaal plekje heeft, de kaartjes lagen dan ook al maanden klaar :jaja:

Binnenkomst
Nog geen 10 minuutjes wachten voor de ingang, het was een wonder ;) Na een ellendig lange tocht de trappen van de Arena op bereikten we (mezelf, een vriend en zijn meisje) da toch eindelijk de eerste ring.

Stefanovic b), 10 juli 2006 17:23
Sensation

8 juli 2006, 9 uur 's morgens! Nu al wakker, beetje jammer, heb nog een lange nacht te gaan maar goed, toch maar opstaan.
Iedereen opgehaald en naar de kapper gebracht, vervolgens ren en vlieg werk verricht zodat we om half 7 op station Heerlen stonden voor de bus naar Sensation Black.
Dit was het 2e jaar dat ik ben gegaan. Na een super gezellige busreis, kwam de ArenA in zicht. We zijn er. Beetje te vroeg nog, maar dat maakt niet uit.

rwegkdskgl;fds, 10 juli 2006 12:31
Sensation

De dag was aangebroken, een nieuwe aparte dag met nieuwe belevingen.

Na pinkpop, lowlands, graspop en andere festivallen ging ik nu naar mijn eerste ECHTE grote indoor dance event en dan niet zomaar iets nee direct naar Sensation, black edition.
De muziek vindt ik zowieso al heerlijk, dus daar maakte ik me niet druk om. Maar waar o waar zou ik in terecht komen?
(ik had wel al kleinere feestjes meegemaakt en gewerkt op verschillende hardstyle/ core feestjes!)

Om 18.

Cronus, 10 juli 2006 11:59
Sensation

Kai Tracid, was voor mij een van de mannen van de avond samen met The Prophet en Catscan, ze hebben goed en heerlijk gedraait.
Ik vond het ook zeer gewaagd van hem, dat hij opende met dat nummer van de Prodigy, dan krijg je van mij veel :respect: heel veel :respect:

Zany, Technoboy vielen wat tegen voor mij:no: 't waren niet meer dan twee hardstyle setjes die niet echt bijzonder waren, geen nummers, waar je kippenvel van kreeg en een iets wat een-tonige bass, gehoord in die sets.

Darknoyse, 9 juli 2006 21:18
Sensation

De opening van Sensation was zoals je gewent kan zijn ervan Groots en met veel vuurwerk en bimbari maar erg mooi.

Het begon met Kai Tracid hier heb ik niet veel van mee gekregen want was nog de zachtere hardstyle dus snel ff wat wezen rond lopen

Als volgende kwam de altijd goede The Prophet damz wat kan die kerel knalle zeg pfffff niet normaal hij begint echt super en eindigt ook met knallers zoals je van deze top en oude hardcore DJ mag verwachten.

MCMalcolMX, 9 juli 2006 19:41
Sensation

.

, 9 juli 2006 17:47
Sensation

Sensation Black

Ook dit jaar had ik weer Sensation Black op het programma staan. Zaterdag 8 juli was het dan weer zover. ID-T had de line up verrassend in elkaar gedraaid en The Prophet stond als 2e op het programma. Aangezien we deze man graag wilde zien draaien hebben we besloten vroeg af te reizen naar de Amsterdam ArenA.

Om half elf stonden we (niet als enigen) voor ingang H. Waar vrienden met ingang J zo konden doorlopen moesten wij even wachten.

MvB, 9 juli 2006 17:09
hier een verslag van ZOALS IK het feest heb meegemaakt.

rond 21.40 vertrokken we uit Dordrecht om na, uiteraard, verkeerd gereden te zijn aan te komen in Culemborg. Ik dacht ik ga vroeg weg, dan kan ik nog wat van Jappo meekrijgen. Helaas zat dit er niet in, want we reden flink verkeerd, iets wat redelijk standaard voor mij is ;).
Eenmaal in Culemborg gewoon de auto's volgen met pitbulls erop en je komt vanzelf op de plaats van bestemming: HappyDayz.

, 9 juli 2006 14:06
Sensation

Sensation black 08-07-2006

Eindelijk de dag van sensation waar ik me zo op verheugd heb.

Ik werd zaterdag ochtend rond 9 uur wakker en stond maar eens op met een stevig ontbijt, rond 14:00 ging ik na een vriend toe waar we allemaal bij een kwamen en samen gingen eten.

Toen op weg na heerlen station om de trein na amsterdam duivendrecht te pakken. 17:00 trein gepakt en om 19:40 waren we er.

Lip DJ, 9 juli 2006 13:11
Sensation

Sja. Sensation Black 2006. Een editie die niet snel vergeten zal worden. Omdat 'wij' relatief dichtbij wonen, konden wij het ons veroorloven om de trein van half 10 te pakken en nog dik op tijd te zijn.

Na een tijdje gewacht te hebben dan uiteindelijk binnen. Verzamelen, arena kaarten, bier halen en we waren nog net op tijd om de start van de show en de aankondiging van de eerste dj van de avond te kunnen bijwonen.

Eerste keer Sensation dus dit was een kippenvel moment.

Tim, 9 juli 2006 09:16
Sensation

Oke, ik zie nog geen andere verslagen, dus zal ik maar beginnen.

Voorop gesteld dat ik niet teveel in zal gaan op de platenkeuze (ik ken nu eenmaal de meeste platen niet. )

Het was voor mij de eerste keer Sensation. Na al die jaren zoveel gehoord en gezien te hebben moest het dit jaar wel gebeuren. Samen met Inge afgereisd naar de Arena.

Rond kwart voor 12 binnengekomen (geen wachtrijen!) en eerst een blik geworpen op de enorme arena.

Zwaardski, 9 juli 2006 07:51
FF kort hoe de dj's die ik gezien heb waren. want dat lees ik niet veel terug in verslagen. ;

dj's die ik gezien heb;

Marcel woods

Draaide heerlijk als binnenkomer op de main. paar eigen producties, hitjes en nieuwe shit! Jan Liefhebber vs. Kay D Smith

door het aantal mixfouten ben ik maar ff wat eten wezen halen. Westbam

ik vond hem al zo raar ertussen staan,,,,
dus ik was benieuwd wat er komen zou. en ja hoor.

Allstyles, 6 juli 2006 12:17
Tja, als je van House houdt en je gaat elke woensdagavond braaf naar salsales met je vriendin, zit er eigenlijk maar 1 ding op. kaartje kopen voor Latin Village 2006. Vorige editie heb ik niet meegemaakt en afgaande op de verhalen die ik heb gehoord heb ik wat gemist.

Op de site werd geopperd dat Latin Village het grootste Latin festival van Europa zou zijn, met naast natuurlijk de house-Dj`s een keur aan nationale en internationale latin artiesten.

**W**, 3 juli 2006 12:51
Awakenings

Het was alweer te lang geleden (een jaar) en ik had er al heeeel lang zin in. Kaartje al lang binnen, en dan begint het lange wachten.

Eindelijk was het dan 1 juli 2006. 's Morgens vroeg vertrokken met de trein, die reed in een keer naar Sloterdijk dus dat was fijn. Daar aangekomen moest je een stukje lopen naar de pendelbussen, kaartje kostte 3 euro voor heen en terug. Die bussen reden vrij veel heen en weer, en ikzelf hoefde iig niet te wachten. Zo was het dat we rond 11.

Wecko J, 3 juli 2006 12:05
Sensation

Op 1 Juli was het zover, het was mijn tweede Sensation na vorig jaar en ik hoopte dit jaar de opening wel mee te maken. De moed zakte mij eerst in de schoenen toen ik de trein net miste en voor m'n neus voorbij zag rijden :x. Gelukkig (duidelijk pluspunt) was de entree dit jaar zeer goed geregeld! Geen lange wachtrijen zoals de jaren ervoor, ik kwam om 22:15 aan en kon direct doorlopen! Ik zal me voornamelijk richten tot de muziek in dit verslag.

Pray, 3 juli 2006 10:58
Zoals ieder jaar staan de zomermaanden weer bomvol van de outdoor festivals, de een groter als de ander, de een beter als de ander, maar allemaal met de bepaalde charmes die feesten als deze met zich mee brengen.

Na een paar festivals waaronder een geslaagde Defqon 1, mocht feestvierend Nederland ( en wellicht andere nationaliteiten ) zich op gaan maken voor een nieuw outdoor concept; Ground Zero.

, 2 juli 2006 21:47
Ik moest tot 10 uur werken. M, M en T kwamen rond kwart over 10 bij mijn huis. Daar heb ik nog even snel gedouchet en wat gegeten en toen zijn we met z'n 4-en naar Bussloo gefietst.

Het begon gelijk goed: ik fietste vol een kuil in en vloog over de kop. Nadat we uitgelachen waren en de fiets tegen een boom hadden gezet zijn we om 22.45 in de rij gaan staan.

Gijsch, 2 juli 2006 16:12
Hardpact

Tussen Sensation White en Ground Zero toch ook maar even een 'verslagje' over het 'kleinere', maar daarom niet mindere Hardpact in de Waerdse Tempel in Heerhugowaard. Waar? Ja, in Heerhugowaard. Zelf woon ik daar niet bijster ver vandaan, maar ik had werkelijk nog nooit van deze tent gehoord. Ja ik schaam me.

Maar ik zag op Partyflock dit feest staan en dacht dat het wel een goede voorbereiding zou zijn op Sensation Black.

Dus gebeld en eens kijken of ik die mee kon krijgen.

Tim, 2 juli 2006 15:08
Sensation

Een week geleden had ik ineens superzin om weer eens een groot feestje mee te pakken. Na een aantal keer geboden te hebben op marktplaats toch nog 2 kaarten weten te bemachtigen voor Sensation White. (Dankjewel Kirsten!)

Zelf vind ik het mooiste van een feest het complete plaatje waarbij het een combinatie is van sfeer, muziek, show en licht en tot nu toe weet ik uit ervaring dat sensation aan alle factoren voldoet.

, 2 juli 2006 14:41
Eindelijk een festival voor de echte Liefhebbers!

Het gat van een festival in de nacht wordt eindelijk opgevuld met deze geduchte concurrent voor de gevestigde orde. De smet die geprobeerd is neer te zetten door de concurrentie is volledig van de kaart geveegd met deze weergaloze aftrap op het mooiste festivalterrein van Nederland.

Bussloo leent zich door de ligging uitstekend voor een concept als dit en heeft genoeg capaciteit om door te groeien tot iets veel massaler.

Ronny-B-, 2 juli 2006 11:34
Goeiesmorgus:P

Ben net terug van GROUND ZERO:D Wat zal ik er eens over zeggen. ?:P

HET WAS MEESTERLIJK! :cheer:

Ik was nog nooit op Impulz geweest dus dit was mn eerste feessie @ Bussloo. Ik ging met dit feessie ook niet zomaar als bezoeker, maar ik had de opdracht foto's te maken voor ravenation. Inplaats van m'n kaartje te kopen, kreeg ik een uitnodiging via de mail.:D Het was dus mn debuut als partyfotograaf op een echt groot feest:D En een groot feest.

A.D.HeiDie, 2 juli 2006 08:29
Awakenings

''Verslag van beste festival ooit voor mij. ''

http://www.awakenings.nl/images/logo_2.gif
Zoooooooooooooo wat een feest was dit zeg
ik ben de 4 vorige edities ook geweest maar deze spande de kroon echt in volle mate.
Alles wat voor mij een feest maakt tot eentje waar ik met 100% sta te genieten zat in dit 6de deel van Awakefest.

Dhr. Rauwe, 2 juli 2006 05:58
FeestDatumAuteurPublicatie
Tomorrowlandbounz™31 jul 2006
Free Festival30 jul 2006
Free FestivalTRUFFELS30 jul 2006
Scumworld30 jul 2006
Illegal vibes outdoorTriggah MC28 jul 2006
Sundale27 jul 2006
Illegal vibes outdoorPraia23 jul 2006
Magica invitesLie--n23 jul 2006
Beter dan, harder danLoutjuh :D23 jul 2006
Streetparade Middelburg23 jul 2006
Illegal vibes outdoor[023] PimRitsel22 jul 2006
Love Parade-Gonzo-18 jul 2006
Extrema OutdoorVigro17 jul 2006
Dance Valley 200617 jul 2006
Love Parade:bounce: Don Leo :bounce:17 jul 2006
Dance Valley 200617 jul 2006
Harder is beter16 jul 2006
Dance Valley 2006Ronny-B-16 jul 2006
InqomingPithune/Mass Vibrant16 jul 2006
5 Days offH*ly Mary14 jul 2006
AwakeningsMarkiez14 jul 2006
Sensation@dren@line14 jul 2006
Noisekick's verouderingsprocesAufwiedersehen :bye:14 jul 2006
SensationNuncabeatz13 jul 2006
SensationJariS11 jul 2006
HouseqlassicsM`8311 jul 2006
SensationMare * (L)11 jul 2006
Mortal kombatThjardo!10 jul 2006
SensationStefanovic b)10 jul 2006
Sensationrwegkdskgl;fds10 jul 2006
SensationCronus10 jul 2006
SensationDarknoyse9 jul 2006
SensationMCMalcolMX9 jul 2006
Sensation9 jul 2006
SensationMvB9 jul 2006
Noisekick's verouderingsproces9 jul 2006
SensationLip DJ9 jul 2006
SensationTim9 jul 2006
SensationZwaardski9 jul 2006
Ground Zero FestivalAllstyles6 jul 2006
Latin Village Festival**W**3 jul 2006
AwakeningsWecko J3 jul 2006
SensationPray3 jul 2006
Ground Zero Festival2 jul 2006
Ground Zero FestivalGijsch2 jul 2006
HardpactTim2 jul 2006
Sensation2 jul 2006
Ground Zero FestivalRonny-B-2 jul 2006
Ground Zero FestivalA.D.HeiDie2 jul 2006
AwakeningsDhr. Rauwe2 jul 2006