Partyflock
 
Verslagen · november 2006
Qlimax

**Verslag Qlimax 2006**

Normaal ben ik niet iemand met zoveel geduld om een heel verslag te schrijven van een feest. Ik lees liever andermans ervaringen. Qlimax was echter zo grandioos vet, dat ik mijn ervaringen dit keer graag met jullie deel.

9 september…
Vóór Q-base snel de Qlimax-kaartjes bestellen. Natuurlijk hebben we hierbij ook alvast de dvd besteld om voor zover mogelijk de avond weer te kunnen herbeleven.

De bus…
Toen moest de bus geregeld worden.

((PaRa*PoeS)), 29 november 2006 16:07
Schmoov

Al enige tijd is Inferno bezig met het neerzetten van House geörienteerde avonden. Eén van de organisaties die neergestreken is in deze club is Schmoov. Schmoov bestaat uit twee Nijmeegse DJ’s in de deep house, progressive en club (tech) house sfeer, tw. Camiel en Mark Wanders. De belofte van Schmoov is ‘Deep and dirty House’.

Het was de avond van de tweede Schmoov.

Funnyhappyviper, 28 november 2006 19:50
Qlimax

Het was eindelijk 25 november! Yeehaw! De dag waarop qlimax plaats zou vinden. 'S ochtends om acht uur opstaan bij Vinny thuis en daarna naar huis om mezelf op te frissen voor een treinreis naar Utrecht! De Gameplay is aan de gang en ik wil natuurlijk daar mijn kop laten zien o:).

Na drieenhalf uur eindelijk een keer met de trein via den Bosch in utrecht aangekomen te zijn is het lekker chillen en gek doen op de Gameplay. Bietje hangen, sigaretjes roken, flyeren.

V!rgil, 27 november 2006 23:21
Qlimax

http://photo.partyflock.nl/images/71384/main/292406.jpg

Zie hier alsnog ( beter laat dan helemaal niet )een kleine impressie van iets wat op velen van ons een grote indruk zal hebben achter gelaten !

We gaan terug naar zaterdagavond omstreeks 20.00 uur.

, 27 november 2006 20:17
Club r_AW

Jaja. dit is het eerste verslag wat ik ooit ga schrijven, en mochten de reacties positief zijn dan ga ik het zeker vaker doen. Ik wil vantevoren wel vermelden dat ik slecht ben in het onthouden van titels, dus deze zul je weinig terugvinden. :P

Rond negen lag het in de planning dat we zouden vertrekken uit Leeuwarden, dit om onze zoveelste editie van Club r_AW mee te maken. Na de voorbereiding van de nodige belangrijke dingen zijn we inderdaad rond negen uur vertrokken.

, 27 november 2006 14:45
Qlimax

Zo, niks te doen. Zal ook maar s n x een verslagje typen.

25th of November, de dag dat ik mn 3e Qlimax mee ga maken. Na de slechte ervaring van vorig jaar, toch met ontzettend veel zin afgereisd naar Arnhem.

Scotty85, 27 november 2006 13:41
Qlimax

Verslag van de VIP trip die we via Q-dance hadden gewonnen.

Op zaterdag werden we thuis netjes opgehaald en naar amsterdam gebracht om daar om 4 uur in de helicopter te stappen.Om half vijf waren we geland in het plaatsje Heelsum vlakbij Arnhem.
Daar werden we naar het hotel gebracht en zijn we even wat gaan relaxen in de kamer.
Toen zijn we om zeven uur even naar beneden gegaan om met de andere winnaars even een glaasje te drinken voor we naar het restaurant werden gebracht om half acht.

® GroovE ®, 27 november 2006 11:15
Qlimax

http://img441.imageshack.us/img441/1628/qlimaxuf3.png

Gister was het weer zover. Qlimax 2006! Ikzelf heb er zo'n 3 maanden naar het feest toegeleeft, en was het de moeite waard? Denk het wel! Voor mijn derde Qlimax was het zeer geslaagd! Het was in ieder geval qua muziek een stuk beter dan 2005! De aankleding was ook subliem. Wel waren er veel nadelen, en die zul je hieronder lezen.

20:37 - vertrek met de trein naar arnhem
Op het station met wat vrienden afgesproken.

DOTSY, 26 november 2006 22:59
Qlimax

Qlimax 2006, The Darkside.

Het is zaterdag avond 9 uur en we stappen in de auto's richting hardenberg. Op richting het station, kaartje halen ff wat drinken en om iets over half 10 in de trein richting zwolle.

Aangekomen in Zwolle ff snel gerookt en overgestapt richting Arnhem CS.
Rond half 12 aangekomen op arnhem CS, kaartje gekocht voor de pendelbus en op naar QLIMAX:D .

Na een korte rit werden we netjes aan de zijkant van het stadion uitgezet om richting de ingang te gaan.

-Jochem-, 26 november 2006 22:19
Hellraiser

Er was eens een kille, koude zaterdagavond, waarbij er niks te doen was in het nietige Schinnen of Nuth, behalve doelloos alcohol achterover slaan. Aangezien mijn vriendin en ik hier geen zin in hadden, en Hellraiser bij ons allebei in het achterhoofd zat, was de keuze snel gemaakt om toch nog de reis naar Eindhoven af te leggen.

Foltergeist, 26 november 2006 18:08
Hellraiser

Zaterdag 24 november ging het met 75% VaGo-crew (Strijkijzer, Mevr Kikker ünd mich) + 1 (Yurgen) nach Eindhoven voor Hellraiser. Het zou mijn eerste editie worden en ik keek er vol verwachting naar uit. Aan Hardcore United in 2005 had ik heel goede herinneringen overgehouden en ik wou bij deze dan ook een deel 2 aanbrijen.

, 26 november 2006 17:31
Qlimax

Het was weer heel lang geleden dat ik weer een groot feest had bezocht. De laatste keer was voor mij Q-base afgelopen zomer. Tja. ik weet het dat is veel te lang geleden op een of andere manier kwam het er maar niet van. Totdat het bericht op de site van Q-dance kwam dat Qlimax weer zijn opwachting maakte. Aangezien dat ik het gezeik met de trein wilde voorkomen, want op de website van Q-dance stond immers dat je een half uur of meer vertraging zou kunnen hebben, gingen we dus met de auto.

Budi, 26 november 2006 16:43
Trance 4 life

Hier komt een verslag van een feestje waar fantastisch gedraaid werd en waarbij helaas het grote publiek weg bleef. maar niet getreurd, gedanst hebben we zeker!

Ik en Sietse (Geofrax) waren al vroeg vroeg vertrokken vanuit Groningen, om er zo lang mogelijk bij te zijn daar in Almere. Helaas was de treinreis een heel gedoe, van overstappen hier naar overstappen daar, maar we zijn er uiteindelijk dan toch gekomen :).

Trancepim, 26 november 2006 11:15
Qlimax

Qlimax The Darkside ! Eindelijk thuis en toch nog een beetje moeite over om een verslagje te schrijven. Onze Tocht naar Arnhem begon gisteravond om half 10 vanuit Sneek. We gingen met een gezellige groep van een man of twintig richting het gelderdome na een anderhalf uurtje rijden waren we eindelijk op onze bestemming. http://album.partyflock.nl/2779634.

, 26 november 2006 10:47
Qlimax

**QLIMAX 2006**

Well. Qlimax 2006 is weer geschiedenis. een feest waar ik lang naar uitgekeken heb! Je hebt namelijk feesten en feesten. Qlimax is een feest dat in mijn beleving behoort tot een uitschieter! :respect: dus!

Drie jaar geleden, eind 2004 was Qlimax namelijk mijn eerste echte feest. Ieder jaar vier ik met Qlimax dus eigenlijk ook weer een jaartje feesten! 2006 was in mijn ogen weer zeer geslaagd!:D In 2003 ging ik puur als bezoeker.

A.D.HeiDie, 26 november 2006 09:44
Punisher

Ik dacht laat ik weer eens in krommenie uit gaan maar dat viel weer tegen voor de zoveelste keer
vechten het is klein muziek staat veel. te zacht
Maar daar kunnen wij niks aan doen voor de buuren verkeerde plek blijkbaar;)
het was maar goed dat de entree gratis was anders was ik mijn geld aan bagger kwijd . voor de rest veel bekende tegen gekomen .
alleen edwin. die mag wel wat meer zijn best gaan doen met draaien want er kwam maar niks uit heelaas.

!briempje, 24 november 2006 23:06
Sneakerz

Dance-, club-, funk- en houseliefhebbers verzamelden zich op zaterdag 2 september bij De Rechter te Eindhoven waar weer een nieuwe editie van het populaire feest Sneakerz werd gehouden. Dit zou mijn tweede Sneakerz feestje worden. Die avond zouden Fedde le Grand, Jip DeLuxe, Funkerman en MC Gee in de grote zaal komen en Gelazer! in de rechtzaal; ik was benieuwd!

Wij waren rond 23.00 uur in Eindhoven.

SENSASIAN, 22 november 2006 16:45
Harder-Indoor

Harderindoor begon 17-11-2006 om 21:00 tot 22:00 met Musu, hier was ik niet bij, want een vriend van mij moest tot 21:00 werken en was dus pas om 21:15 bij mij. Daarna zijn we naar Gorinchem gesjeest om nog 2 gabbers op te halen. Na veel zoeken kwamen aan bij sporthal "de Klipper", waar het feest plaatsvond. Er werd gefouilleerd, en één van mijn vrienden werd vol in zijn zak gegrepen :p . Op het moment dat ik gefouilleerd werd kwam hc-pj aangelopen (ook een vriend van me).

Jesse™, 20 november 2006 21:30
Harder's Plaza

Van tevoren eerst even gezellig een verjaardag gevierd bij een vriend van ons, nog gefeliciteerd michiel, dus we waren al aardig beschonken toen we
zo rond half 12 aankwamen en was het feestje toch al wel aardig bezig met overal dronke blikken om ons heen. Nou wij als echte feestgangers wilden daar niet op achter blijven en begonnen ook flink te tanken.

, 19 november 2006 20:40
Trancesetterz

Trancesetterz, zaterdag 18 november 2006
Outland Rotterdam

In een woord: SUPERFEEST! Eigenlijk hebben we dus weinig toe te voegen aan de reacties van al die mensen die er gister bij waren.
Toch wagen we een poging, want dit soort feesten maak je weinig mee. Zo'n feest waar alles klopt, wat echt een trend set.

MagicSjeup living in OZ, 19 november 2006 17:10
Qlimax

Ik had op straat een kaartje gevonden, waar qlimax op stond en mij vriend had die gekopieerd bij de theo de conciërge van de basisschool en ging dus ook mee. eerder die middag. oh deze feestje was echt leuk joh, ik moest 's middags eerst voetballen, dat was ook leuk. Voetbal is mijn hobby.

, 19 november 2006 15:51
De dag dat ik Marco V toevoegde aan mijn favoriete DJ-lijstje ! 18 november - Marco V in Tilburg:

Om 18 uur bij vrienden gaan eten waar we al meteen werden verrast; was Marco V in Tilburg een pyjama party ? We werden verrast door een roze nachtjapon en felroze slofjes en de ander in een geweldige lichtblauwe afgeragde Australian joggingbroek. Maar na culinair te zijn verwend ging dan toch echt de partykleding aan en op weg naar de 013.

, 19 november 2006 15:09
Brutal Underground

De time table zoals hij er orgineel uitzag:

zaal 1 (Darkcore Bitch) GROTE ZAAL
22:00 - 23:00 Lunatic vs. Miss Hysteria
23:00 - 00:00 The Carcass vs. Scrape Face
00:00 - 00:45 AXN. & Up-Skillz
00:45 - 02:00 Armagaddon Project
02:00 - 02:45 Partyraiser
02:45 - 03:45 Lenny Dee
03:45 - 05:00 Promo vs. Unexist
05:00 - 06:00 Hellfish

zaal 2 (Terror Bitch) KLEINE ZAAL
22:00 - 22:45 Nez vs. Hazes
22:45 - 23:30 Speedmouse vs. Reload-R
23:30 - 00:15 Aso vs.

[023] PimRitsel, 19 november 2006 11:41
Armin Only

Voor de 2e keer in samenwerking met UDC, organiseerde Armin van Buuren zijn 2e soloconcert genaamd:

ARMIN ONLY

Vorig jaar was het een succes, maar het kon allemaal veel beter, dachten ze bij UDC.
Armin twijfelde eerst of het wel verstandig was om nogmaals zo'n event te doen.
Maar nadat er een nieuwe regisseur was aangesteld en de geweldige plannen werden voorgesteld, ging Armin overstag.

DJ Jordy Jurrius, 15 november 2006 18:17
Lunapark

Avondje Rotterdam uit mijn beleving.

Ron Matser beter bekend als Dj 2oclockron heeft voor mij de toegang geregeld zodat ik ook foto's kon maken waarvoor dank bro.

De line-up was voor mij de reden waarom ik Outland deze nacht wilde bezoeken.
Luciën Foort, Miss Monica, Benny Rodrigues, 2 O’Clock Ron, Peter Gelderblom zijn toch wel mijn favo's voor dit feest, naast een aantal andere goede dj's.

, 15 november 2006 18:05
Harder indoor

LET OP: DIT VERSLAG HEB IK GESCHREVEN VOOR CKV! HET KAN ZIJN DAT NIET ALLE INFORMATIE KLOPT! IK HEB NATUURLIJK OOK NIET AL TE MOEILIJK ZITTEN TE DOEN OP DE VRAGEN WANT DE DOCENT WEET TOCH NIET WAAR HET OVER GAAT! DE UITEINDELIJK BEOORDELING WAS EEN GOED, MAAR JULLIE KUNNEN DAT NATUURLIJK ANDERES OPVATTEN! CHECK DAAROM OOK CKER HET VERSLAG VAN hc-pj WANT DIE IS BETER!

Concertverslag Harderindoor Everdingen 29-09-2006
Door Jesse Schijf, H4Ed

Dit is mijn verslag over Harderindoor.

Jesse™, 15 november 2006 16:11
Qlubtempo

(hmm had dit verslag nog op een usb stick staan sowwie voor de vertraging)

Qlubtempo #28

Na de vorige editie in de hemkade vond ik dat deze niet snel genoeg kon komen, en na deze wacht ik al weer op de volgende B) maar dat terzijde.

We schrijven zaterdag 23:00 als we mijn deur verlaten om naar de bierhal te lopen.

The Irritainer, 13 november 2006 17:03
Xtra Large Reunion

Al de hele week kijk je er naar uit om XL reunion mee te maken.

, 13 november 2006 17:01
Music people

Vrijdagavond 10 november was het weer tijd voor het maandelijkse feest Music People. Deze Upfront Deep Minimal Jackin Tech House avond keert maandelijks terug in Speakers. Een avond die voor iedere House liefhebber een must is. Deze avond staat garant voor de beste House van dit moment, gedraaid door de beste dj’s binnen de Housescene

Dit feest wordt georganiseerd door het Rotterdamse Sound Architecture en Speakers.

Speakers, 13 november 2006 09:59
Houseqlassics

Houseqlassics was het enige concept van Q-Dance waar ik nog nooit was geweest, dus dat moest nu maar eens gaan gebeuren. Tickets waren al vrij snel ingekocht en uiteindelijk hadden we leuke party crew afgevaardiging, op de been gebracht om dit feessie te bezoeken! Als voorpret de benodigde live setjes op Q-Dance site beluisterd van voorgaande edities.

*><*Roel V*><*, 12 november 2006 18:46
Oldschool madness

nou, het is alweer een tijdje geleden dat ik een verslag getypt heb, dus het wordt wel weer eens tijd om een nieuwe te maken.

donderdagavond was pas bekend dat we naar dit feest toe konden en vrijdag gelijk kaartjes gehaald.

zaterdagavond om kwart voor 9 zijn we (sylvia, frank, richard en ik) die kant opgereden en na 210 km was het alweer 23.00 uur. hier aangekomen moesten we nog een half uur in het T-shirt buiten staan wachten waar ik natuurlijk wel van baalde.

mr turner, 12 november 2006 14:02
S.E.X.Y

http://partyflock.nl/images/upload/79429_regular.jpg

Vrijdagavond, voor ons altijd een rustige avond en ff bijkomen van de hele week hard werken. Maar gisteren liep dat wel ff anders! Vrienden van ons lieten ons kennismaken met de paalsdansclub genoemd de Guchi Club.

Ik wist echt totaal niet wat ik er van moest verwachten, want het enige wat ik van zulke clubs had gezien was in een film! :D

Om half 11 kwamen we binnen, jassen ophangen en ons ogen de kost geven.

, 11 november 2006 17:52
Globaltrance

Het was een geslaagt feest lekker druk bezocht leuke dj's . Zoals Jedi en Orakel dat waren de gang makers van het feest . En de sfeer was lekker top lokatie gewoon , voor all toen Bob Squat ging draaien met Goa Tech-no stijl was wel lache toen ging iedereen lekker uit zijn dak . En de deco was ook vet met al die space dingen er op mooi aan gekleed sfeervolrijk was het , maar toen Avontura ging draaien , gingen de mensen helemaal uit hun plaatje , was wel grappig om aan tezien.

Mr-freaky, 9 november 2006 17:58
Project: Hardcore.nl

heej peeps

laten maar weer een verslaggiej schrijven een beetje laat maar beter laat dan nooit.

Weken uit gekeken naar project en dan was het zover iedereen moest nog werken over dag maar dat mocht de pret niet bederven,gewoon gaan niet zeuren allemaal verzamelen bij me pa thuis gezellag:D Was maar een klein stukkiej voor ons dus we ging met de fiets. toen iedereen om kwart over 10 eindelijk geariveert was konden we dan ook echt gaan.

(F)Joanne(F), 8 november 2006 19:26
I Love Techno

ik zweer het je! wat een editie. Goed om te beginnen, ik in die auto, rijde naar Wageningen, daar eerst joint met koffie, goed wij verder rijde, stoppe bij restaurantje, wij vet ziek mossele vrete! Mastaaa! Weer een jointje, verder rijde, over de grens in dat lelijke grijze Belgie rijden, wat een lelijk land is het toch eigenlijk, ben blij dat we dat hebben afgestote een paar honderd jaar gelede, mnaar goed wij rijde totdat we eindelijk in Gent kwamen.

8Bahn, 6 november 2006 22:10
Armin Only

Ok, even een biecht van mij naar jullie om mee te beginnen. Armin Only was mijn aller-eerste Trance feestje.
Ok, dat is eruit. Ik hoop dat jullie me nog een beetje accepteren.
Alhoewel ik als "maagd" naar dit feestje ging, denk ik achteraf toch dat ik me geen betere eerste keer had kunnen indenken.
Zoals eerder gezegd, ik had nog geen enkel Trance-feestje meegemaakt en had dus ook geen flauw-idee wat ik ervan kon verwachten.

Bij aankomst in Ahoy begon het al meteen goed.

Nazlakh, 6 november 2006 21:38
Multigroove

Het is zaterdag 4 Novemer 2006. Na zo'n 7 jaar kan ik weer eens feesten in de Rothaanhuis.

Ouderwets stond er een rij voor de deur en ditmaal stonden meer mensen met een i.p.v. een kleurijke multi-ticket of juist geen ticket.

Ach ja tijden veranderen. Bij binnenkomst zag ik gelijk dat het één en ander veranderd was. Althans wat ik me nog van kon herinneren. Nadat ik mijn jas had afgegeven aan de garderobe kwam ik gelijk terecht in de tweede zaal.

Erwin_1975, 6 november 2006 11:50
Earth

Het zevenjarig bestaan moest natuurlijk gevierd worden. Het was voor mij al weer een tijdje geleden dat ik een Eath feestje had meegemaakt. Maar deze editie in de pop tempel van Nederland kon ik niet laten schieten. Gelukkig niet zou ik haast zeggen :cheer: :cheer: :cheer:

Honderd meter voor Paradiso kregen we eerst een warm onthaal van de Amsterdamse Politie, algemene voetgangerscontrole, waarna we achter in de gebruikelijke rij voor Paradiso konden aansluiten.

:bounce: Don Leo :bounce:, 6 november 2006 08:27
Raving Nightmare

4 November 2006: Tweedeling binnen de hardcore

2 van 's lands grootste concepten worden op deze avond gehouden, namelijk Project Hardcore te Zoetermeer en Raving Nightmare te Maastricht. Voornamelijk de mensen van onder de rivieren en Belgen gingen het MECC betreden. Zo ook ik.

Foltergeist, 5 november 2006 22:33
Project: Hardcore.nl

Eindelijk was het dan zover: 4 november. Beloofte een mooie dag te worden. We hadden allemaal superveel zin in het feestje van die avond: Project Hardcore in SilvreDome te Zoetermeer.

Eerst nog overdag werken in mijn sportzaakje, maar daarna was het dan echt zover. Het feit dat de band van mijn fiets opeens leeg liep en ik dus een klein uur met de fiets aan de had heb mogen lopen om deze vervolgens te herstellen mocht de pret ook niet drukken.

, 5 november 2006 21:35
Vip-Trip

Eindelijk was het dan zover. Zaterdag 4 November,. Overdags nog wereldse allerdaagse dingen, en dan om 22.00 proberen dat knopje om te schakelen, . Er was vanalles aan gedaan, om Organza tot een VIP place om te toveren!
De mensen hadden ontzettend hun best gedaan, en het zag er werkelijk fantastisch uit!
Bij binnenkomst kreeg je een gratis glaasje champagne, of een glaasje sap.
Je voelde je inderdaad al gelijk een VIP!

De muziek begon vrij tam,.

:)As, 5 november 2006 20:18
Raving Nightmare

Om 21.00 u werd de reis begonnen richting Mecc.
Hier aangekomen stonden er aardig al wat mensen in de rij. Het fouilleren ging op goed tempo en we hoefde dus niet lang te wachten voor we konden beginnen met ons feestje.

Na een wandeltochtje door het Mecc kwamen we aan in de bij de Main stage.Hier gingen we eerst de bonnenverkoop zoeken. Na de bonnen te hebben gekocht á 2,20 het stuk (wat gewoon een redelijke prijs is voor een feest als dit)gingen we de mainstage eens bekijken.

, 5 november 2006 18:57
Musical madness

Het gebeurt niet vaak. Helemáál niet vaak zelfs . gelukkig. Dat ik een feest vond tegenvallen. Nu toch wel :/. En liefst schrijf ik geen negatieve verslagen, alleen positieve, maar ik wil hier toch een aantal dingen over kwijt. Graag nodig ik iemand uit die wel een topavond heeft gehad (en die zijn er gelukkig genoeg aan de reacties te zien) om een 'tegenverslag' te schrijven. Want over smaak valt immers altijd te twisten ;)

Het Klokgebouw in Eindhoven. Eerst kon ik het al niet vinden.

schwingg, 5 november 2006 12:38
Survivors of hardcore

Rond 22u30 kwamen we eindelijk aan in Aarschot, zaal Bekaf. Nadat we de inkom hadde betaald ging ik ff men tourke doen in de zaal, na anderhalve minuut had ik iedereen begroet die ik kende.

, 5 november 2006 09:22
Subliminal Sessions

Gisternacht was het dan eindelijk zo ver. Vroeg van te voren kaatjes gekocht, zodat ik er zeker van was binnen te komen. Had al zo'n vermoeden dat het uit zo verkopen, en dat was dan ook zeker het geval :)
Uiteindelijk had ik nog één kaartje teveel! Voor de Maassilo dus even wachten op de gast die hem zou kopen.

, 4 november 2006 20:15
Armageddon

Ja weer een feestje in gereformeerd Hoogeveen. en dan ook nog eens in vrouwelijke vorm. We kwamen tegen half 1 binnen, het was niet bomvol, maar gezellig druk. :jaja:
En er werd bruut gedraaid. oeloe! Meteen ff doorgelopen naar Mamsie`s hoekje en voelen die bass. Overdreven maar waar. de bass ging me door merg en been. het was heerlijk. Je voelde de bass vanuit de grond via je tenen omhoog gaan om vervolgens beslag te nemen van je lichaam.

, 4 november 2006 17:39
Armageddon

Vrijdag avond. de avond van de keuzes! Blijf ik thuis na een week lang hard werken of school. de avond die twee kanten kan opgaan. of helemaal los of lekker thuis op de bank.
Nou voor mij was de keuze snel gemaakt! ARMAGEDDON zou het worden. En hoe zo 1. Een female edition met een line-up om van te dromen.

had mooie mix van vrouwelijke hardstyle en hardcore heldinnen uit de kast getrokken om het publiek eens lekker los te laten gaan.

De 1e dj die de avond mocht openen was.

confused, 4 november 2006 12:04
Hard Bass

Ok ok. Hoort niet bij Hard Bass. Het gaat hier om een optreden op 14 oktober in "The Fridge" in London. Maar dit optreden staat niet in de PF-agenda. Een nieuwe boeking bij een ander agentschap “Tacktical”! DJ Fausto is geboekt door de organisatie Basic, met een eerste optreden in The Fridge in Londen. Een “filthy” UK harddance avond met als hoofdact “onze” DJ Fausto. Partyflock reist mee en vraagt zich af of 2 uur draaien in Londen afweegt tegen 2 lange dagen op reis.

, 1 november 2006 13:58
FeestDatumAuteurPublicatie
Qlimax((PaRa*PoeS))29 nov 2006
SchmoovFunnyhappyviper28 nov 2006
QlimaxV!rgil27 nov 2006
Qlimax27 nov 2006
Club r_AW27 nov 2006
QlimaxScotty8527 nov 2006
Qlimax® GroovE ®27 nov 2006
QlimaxDOTSY26 nov 2006
Qlimax-Jochem-26 nov 2006
HellraiserFoltergeist26 nov 2006
Hellraiser26 nov 2006
QlimaxBudi26 nov 2006
Trance 4 lifeTrancepim26 nov 2006
Qlimax26 nov 2006
QlimaxA.D.HeiDie26 nov 2006
Punisher!briempje24 nov 2006
SneakerzSENSASIAN22 nov 2006
Harder-IndoorJesse™20 nov 2006
Harder's Plaza19 nov 2006
TrancesetterzMagicSjeup living in OZ19 nov 2006
Qlimax19 nov 2006
Marco V combi:nations:II world tour19 nov 2006
Brutal Underground[023] PimRitsel19 nov 2006
Armin OnlyDJ Jordy Jurrius15 nov 2006
Lunapark15 nov 2006
Harder indoorJesse™15 nov 2006
QlubtempoThe Irritainer13 nov 2006
Xtra Large Reunion13 nov 2006
Music peopleSpeakers13 nov 2006
Houseqlassics*><*Roel V*><*12 nov 2006
Oldschool madnessmr turner12 nov 2006
S.E.X.Y11 nov 2006
GlobaltranceMr-freaky9 nov 2006
Project: Hardcore.nl(F)Joanne(F)8 nov 2006
I Love Techno8Bahn6 nov 2006
Armin OnlyNazlakh6 nov 2006
MultigrooveErwin_19756 nov 2006
Earth:bounce: Don Leo :bounce:6 nov 2006
Raving NightmareFoltergeist5 nov 2006
Project: Hardcore.nl5 nov 2006
Vip-Trip:)As5 nov 2006
Raving Nightmare5 nov 2006
Musical madnessschwingg5 nov 2006
Survivors of hardcore5 nov 2006
Subliminal Sessions4 nov 2006
Armageddon4 nov 2006
Armageddonconfused4 nov 2006
Hard Bass1 nov 2006