Partyflock
 
Verslagen · juli 2005
Dominator

“I’m bigger and bolder and rougher and tougher
in other words sucker there is no other.
I’m the one and only Dominator”
(© Human Resource – ‘Dominator’ 1991)

Dominator Hardcore Festival 2005.
’S Werelds grootste hardcore festival met meer als 70 nationale en internationale DJ’s die 12 uur lang het hardcore publiek gaan vermaken met oorstrelende muziek.
Niets anders dan hardcore en hardcore en hardcore. Geen mengel moes van hardcore, hardstyle en techno en noem maar op.

HUUUUUUUU, 31 juli 2005 21:05
Dominator

Gister 1 van de beste feestjes ooit gehad :D. DOMINATOR

Begon allemaal lekker. Met de auto lekker naar Enschede, maar na ongeveer 10 minuutjes kwamen we er al achter dat we verkeerd gereden waren. Maakt niet uit, we rijden gewoon 50 kilometer om, boeie. Maar goed, ongeveer rond kwart over 11 aangekomen liepen we naar de ingang, wat zo 5 minuten lopen van t parkeerterrein af was. Het lawaai kwam ons al tegemoet :D.

, 31 juli 2005 18:54
Sweetvibes

Dit was de tweede keer sweetvibes voor mij, en ik vond het vorig jaar stukken beter! Er was naar mijn mening weinig sfeer en weinig publiek! De parade was wel heel erg leuk, daarna bij silverdome aangekomen anderhalf uur wachten voor dat we het terrein op mochten omdat de trucks zich nog moesten installeren, en ik vind een parkeerplaats toch niet echt sfeer uit stralen!

partymams, 31 juli 2005 13:00
Dominator

TELENAKKIA VERSLAG VAN VERPOEDERLOEDERING IN ENSCHEDE
:vaag: Totaal verpoederd :vaag:

Het was even slikken toen ik bij aankomst fucking nog meer van die achterlijke blauwe politiehoedjes, in plaats van doorgefreakte verpepte waushoofden in mijn gezichtsveld zag. en dat 'de-politie-is-je-beste-vriend' gevoel voor even niet meer op ging. Deze speedbelust en vaag kijkende agenten hadden het namelijk duidelijk op de inhoud van MIJN PAKKETJE gemund.

KRANKENSTYN, 31 juli 2005 05:34
Dominator

Nja,,,, hier un verslagjj al om 20.

, 30 juli 2005 20:57
Van God Los

http://partyflock.nl/images/upload/20594_regular.jpeg

Eindelijk Van God Los had me er al flink op verheugd, aangezien ik het vorig jaar JAMMER GENOEG had moeten missen :(. Ben met 2 maten gegaan, maar daar zouden we er veel meer treffen. We wouden niet meteen in het begin gaan, omdat het toch nog rustig zou zijn, dus gingen we om 20:15 (veel verschil he :P), half 9 aangekomen, beeindigd in een kleine rij.

Marc.P, 30 juli 2005 15:15
Oldstyle Summer

(Op Foto: Chantal, Joël & Ik.)

Goed hier komt een verhaal van een goed feest met een minder goed einde.

Ik, Miss Zelda, haar vriend Mark, een vriendin Chantal en een vriend Jeroen gingen met ze alle naar dit feesje. Ook reden er nog 2 auto's achter ons aan met nog meer mensen dr in. Om half 12 zijn we weg gereden vanuit Amersfoort. Half 1 waren we binnen. Eerste indruk was goed! Toen lekker knallen en toen Miss Zelda kwam helemaal los gegaan :D Muziek was goed, geluid was ook lekker.

PsychoGirl, 30 juli 2005 11:49
Wat een hitte! 30 graden was het en de avond bracht geen afkoeling!

Terwijl de eerste gasten al binnen druppelden, belde Victor Coral. Hij zou als eerste draaien, maar. Door een zeer ernstig waterski-ongeluk en de daaropvolgende gehoorbeschadiging kon Victor helaas niet komen draaien.

Pulsar909, 29 juli 2005 05:21
The HardStuff

De meningen zijn nogal verdeeld, geloof ik.
Ik werd aan de ingang verwelkomd door 2 elfjes, allebei op een eenhoorn. Fantastisch!
Binnengekomen zag ik een mooi groot terrein, alles netjes geregeld. Coole discobar, op één van de plateaus van de nooduitgangen van de Arena gemaakt en er stond een geluidsset. die was zeker tot in Kleef te horen! Super geluid!
Er hing nogal wat vuurwerk, ballonnen met confetti en weet ik wat voor zooi: zag er indrukwekkend uit.

Bas9999, 27 juli 2005 02:05
Pleasure Island

Was echt een geweldig feestje zaterdag, de beste sinds tijden!

Nou ben ik de laatste tijd ook weinig weggeweest, maar het was echt zo Top!

Het was al vrij laat voor we uiteindelijk op het terrein waren beland, maar eenmaal daar, was dat al snel vergeten.

Dana begon net met een set in de matrixx dus we zijn daar volledig los gegaan!
Lekker was, dat het voor bij het podium, niet alleen het aangenaamste plekje, maar tevens het minst druk bleek te zijn.

!! *** E s *** !!, 25 juli 2005 21:48
Pleasure Island

Let's Go Crazy!

Pleasure Island 23 juli 2005

16.14 de trein gepakt vanuit amersfoort, dit leek ons verstandiger dan de auto te pakken en uiteindelijk ook 2 minuten sneller ;) In Adam aangekomen weinig tot geen party people te vinden, wel water was dus een goed teken. Na 15 minuten het pontje gepakt en konden direct door naar binnen lopen.

Househottie, 24 juli 2005 15:44
Free Festival

Free Festival, Atlantis Strand, Almere.

Inmiddels alweer een week later, maar eerder had ik er geen tijd voor. Op m'n enige vrije dag toch nog even een verslag schrijven, want dat is het feest het wel waard :yes:

Het is praktisch 'om de hoek', hoewel het slechts een klein half uurtje lopen is ben ik toch met de bus gegaan.

, 24 juli 2005 01:01
Ik zat een beetje te twijfelen of ik zou gaan aangezien ik mijn favoriet, Rude Awakening, in de lineup miste en een week ervoor al 3x in de Melkweg geweest was. Uiteindelijk ben ik toch maar gegaan want met The Third Movement kan het sowieso bijna al niet mis gaan, bovendien vermaakte ik me prima in de Melkweg en thuis zitten is ook niet alles.

MarijN, 23 juli 2005 12:53
Extrema outdoor

Vergelijken doe je automatisch altijd. Tevens heb je ook altijd een stille hoop dat een festival of een feest boven die verwachtingen uit zal gaan stijgen. Extrema was vorig jaar voor mij een heel leuk en relaxt festival. De locatie is schitterend te noemen, en de mensen die daar mede verantwoordelijk zijn voor de sfeer mag je echt gezellig Brabants noemen. Eigenlijk zoals het moest zijn.

, 20 juli 2005 15:21
Hellbound

Feest: Hellbound - Global Hardcore Fest
Locatie: Hemkade Zaandam
Tijd: 18.00 - 06.00

http://partyflock.nl/images/upload/26972_regular.gif

Line-up:

HOLLAND HARDCORE + ITALIAN INFILTRATION MEETS DUTCH DYNAMITE > 18.00 - 06.00
18.00 _ BLACKOUT
18.45 _ STANTON
19.30 _ BUZZ FUZZ VS. CHAMP-E-ON
20.30 _ SHADOWLANDS TERRORIST
21.00 _ LADY DANA
22.00 _ BASS-D VS. J.D.A.
23.00 _ PARTYRAISER
00.00 _ NOSFERATU VS. ENDYMION
01.15 _ LUNATIC & MISS HYSTERIA
02.

Bram1985, 19 juli 2005 18:25
Extrema Outdoor 10th edition.

Mijn eerste Extrema dit jaar. Ik had heel veel goede verhalen gehoord over eerdere edities qua gezelligheid, sfeer en de locatie. Daarnaast was de line up super (vooor mij) met Digweed, Howells en Ozgur Can.

Om half 11 stond ik voor de poort, maar de poorten waren vreemd genoeg niet open, terwijl Base al een half uur aan 't draaien was. Rond kwart voor 11 gingen de poorten open, het was inmiddels behoorlijk druk bij de ingang geworden. Binnenkomst ging snel.

RJ, 19 juli 2005 16:09
5 Days Off

Van de vijf vrije dagen in Amsterdam heb ik er zelf 3 meegemaakt, alle 3 in de Melkweg. De Melkweg vind ik echt een erg leuke locatie en ik heb me er al eerder goed vermaakt met bijvoorbeeld de Traffic Special met Jeff Mills. Ook met 5 days off waren er weer een aantal erg goede DJ's geprogrammeerd, reden genoeg om de Melkweg weer eens op te zoeken. Voor het gemak heb ik maar even een verslag gemaakt van alle 3 de dagen.

MarijN, 19 juli 2005 14:27
Sensation

Hier een beetje een heel erg laat verslag. Beter laat dan nooit, toch :P. Om eerlijk te zeggen heb ik tot en met 10 minuten geleden moeten zoeken waar ik met verslagen kwijt kon, en heb t eindelijk gevonden :D. Sensation was mijn eerste echte party, was al wel naar wat kleinere feestjes geweest maar niet iets wat te vergelijken is met Sensation.

Mijn eerste indruk was echt super, veel mensen, allemaal even vriendelijk enzo.

, 18 juli 2005 18:03
5 Days Off

Het afsluitfeest in de HMH beloofde veel goeds te worden. en dat was het ook. Black Strobe, de koningen van de "Death Disco". Hier had ik veel van verwacht, en mijn verwachtingen zijn helemaal waar gemaakt. Wat een super setje zeg! Alle oude hits, zoals de Abwehr Disco, Italian Fireflies en natuurlijk Chemical Sweet Girl. Ook kwamen er nog 3 nieuwe nummers voorbij, die veel belovend klonken.

, 18 juli 2005 03:37
Vonk

Bron: http://partyscene.web-log.nl

Het openbaar vervoer in Amsterdam gebruiken als vervoersmiddel voor een avondje uit is geen goed idee. Nooit geweest ook eigenlijk, ik snap niet waarom we het nog proberen. Na 40 minuten gewacht te hebben zitten we in een taxi, opweg naar de eerste halte voor vanavond, VONK @ Hotel Arena. In de press-release stond "Op veler verzoek wordt er dit seizoen nog één VONK georganiseerd op 16 juli in Hotel Arena.

Faisal, 17 juli 2005 16:44
E-Fect

Hier dan mijn verhaal over E-fect. Ik moet zeggen dat dit 1 van de beste feesten ooit was.
Hier mijn verslag:

Half 9 's ochtends konden wij hier vanuit Zeeland al vertrekken en wachtte ons een rit van 300 KM. Het was ver, maar dat liet ons de pret niet bederven. je kan 'n feest niet echt beoordelen op de locatie, want 't is nooit goed ;)
Anyways, om half 1 waren we aangekomen, 't was helemaal niet moeilijk te vinden (als je je een beetje heb voorbereid zoals wij).

WizzArt, 17 juli 2005 16:36
Sensation

Het is nu 15:24 en het wordt is tijd voor me eerste verslagje. stel er niet teveel van voor maar aangezien niet heel veel nederlanders er waren dacht ik toch ff beetje hier te zeggen hoe alles ging enzo:)

aangezien white in nederland op het laatst niet doorging bij ons vanwege omstandigheden wouden we dit feestje absoluut niet missen ook al was het in Duitsland. Het was dan ook korter rijden dan Amsterdam, goedkoper en een betere line-up.

, 17 juli 2005 16:00
Hellbound

Hallo allemaal,

Het begon allemaal op woensdag ochtend het Hellbound gevoel, de post was gekomen en warempel ik had 2 kaarten gewonnen voor dit feesie, Hellbound was zowiezo doorgegaan voor mij al had ik geen kaarten gewonnen maar dat doet er even niet toe, voor deze avond had ik mijn tweede kaartje geschonken aan , die was tevens mijn bestuurder :P en bij ons in de auto zat ook nog , we gingen in totaal met 3 auto's heen vanuit Appelscha de andere mede feestgangers waren , , , , en.

P P, 17 juli 2005 15:31
eindelek illegal vibes outdoor . 2005

11.00 van huis vertrokken.

de trein naar harlingen gesnipt.

in harlingen op station verzameld.

en rond 13.00 eindelek op het feest der feesten :d

eerst munten gehaald.

toen het terrein verkend.

wat drinken gehaald en op terras gaan zitten.

, 13 juli 2005 10:17
Sensation

Sensation Black 2005

Het is 1 april en vandaag start de kaartverkoop van Sensation. Aangezien de Witte editie altijd sneller is uitverkocht dan de zwarte wacht ik nog ff met het kopen van mijn kaartje.

Tegen de klok van 11.00 uur staat op teletekst te lezen Sensation White SOLD UIT ! Voor het broertje black zijn nog kaarten voorradig, maar wacht niet te lang want het zal niet lang meer duren voordat de Black editie uitverkocht zal geraken.

Nickelson35, 12 juli 2005 18:22
Sneakerz

Sneakerz at the Panama

Onze reis ging ditmaal vanuit Brabant naar Amsterdam waar in club Panama weer eens een top line up aan club Dj’s hun kunsten zouden vertonen.
Waar in de Amsterdam Arena Sensation Black in volle gang bezig was trokken wij onze gympies aan om lekker te genieten van de creme de la creme van de clubmuziek.
Eenmaal aangekomen bij de Panama stond er een filmploeg van Veronica opname’s te maken voor een programma.

, 12 juli 2005 18:00
Sensation

het was heeeeeel vet! Voort eerst in mn leven ook weer eens op et eind gewoon door gegaan terwijl ik het neigenlijk niet meer kon.
Maar vooral geinspireerd door Linda* die nog net niet flauwviel!

Vervelend vond ik wel de lange rij, zeker 3 kwartier gestaan bij Noord B
Vervolgens de inmense drukte! Voor de bar en zowiezo op de dansvloer.

WC's enz was wel goed, bij de een betalen, bij de andere niet, ook wel vaag.

, 12 juli 2005 00:17
Sensation

9 Juli 2005, eindelijk is het dan zover! Mijn aller eerste "echte" feestje. Eerder wel al naar Lovefields geweest, maar dat is absoluut niet te vergelijken met afgelopen zaterdag! Aangezien ik niet echt in de buurt van de ArenA woon, was het nog een hele reis om daar te komen.

, 11 juli 2005 19:24
Sensation

Sensation Black. Tja, ik had er wel zin in.
De opening was een mooi gezicht, iedereen juigde en de sfeer zat er goed in. De aankleding was hetzelfde als Sensation white, wat een beetje jammer was. Muziek was echter goed, geluid stond een beetje zacht.
Ives de Ruyter, wat een slap ventje! Met een slappe set en een slap hoofd. Ik had meer verwacht van de man die ongeveer aanbeden word in de trance/hardstyle scene.

RickJames, 11 juli 2005 14:57
Sensation

Eindelijk zaterdag 9 juli :bounce:

Lang op moeten wachten, maar het was zover voor de derde keer sensation black.
Om 4 uur 's middags met trein naar amsterdam gegaan en waren rond 6uur op centraal. Eerst ff stad in geweest en goed gegeten en toen rond half 9 richting arena gegaan.
Was al fucking druk daar bij al die ingangen. Maar waren toch al om 22.00uur binnen, dus viel nog mee. Gelijk maar ff arenacard gekocht want ja uitdrogen is ook geen succes.

:bounce:Tha HaRdStYlEr, 11 juli 2005 14:42
Sensation

Nou dit was alweer mijn 4e sensation black. En moet zeggen dat ik me wederom weer zeer heb vermaakt ondanks dat ik er niet zoveel zin in had, aangezien de line up me wat tegenviel. Samen met mijn partymaatjes Rob, Paul (paul oss) Aron (ome aad) en Elke (ellebelle1987) hadden we vooraf besloten om met de trein te gaan, en 5 minuten voordat de trein wegging besloten we toch de auto te nemen, wat ik persoonlijk hard toejuigde aangezien ik bang was eerder weg te willen.

, 11 juli 2005 13:51
Sensation

9 jili 2005 SENSATION BLACK,

Op de dag zelf was het Black-gevoel al ver van de Arena al aanwezig, in Roterdam Centrum al een paar mensen ontmoet die dezelfde avond ook naar de Arena zouden gaan, en even later op mijn werk nog een steward ontmoet die dezelfde avond ook al naar de Arena zou gaan.

Rond 8 uur hadden we ons groepje (2 vrouw en 3 man sterk) verzameld bij een vriedin van ons, waar we lekker in de stemming konden komen met wat te zuipen en de DVD van Sensation 2004.

Thijs-BK, 11 juli 2005 11:21
Sensation

9 Juli 2005 de dag dat al heel lang op de agenda stond als de dag van sensation black, beetje aangespoord door vrienden of ik toch mee ging en toch maar mee gegaan
En met de grote vraag: brengt het feest wat ik der van verwacht?

de dag zelf: Smorgens een paar uurtjes gewerkt en smiddags nog een paar uurtjes bijgeslapen, wat gegeten en mijzelf klaargemaakt.
De andere 2 opgehaald en 20.57 vertrok de intercitty richting duivendrecht.

Onderweg al wat andere partygangers tegengekomen.
23.

Mental Maarten, 10 juli 2005 19:45
Sensation

Na een jaar wachten was het eindelijk zover: Sensation Black 2005. Voor mij en M. toch één van de feestjes van het jaar. Waarom? Gewoon omdat we de muziek helemaal te gek vinden. Niet meer en niet minder. Aan het begin van de avond begonnen we met onze voorbereidingen: Even poedelen onder de douche (lekker poetsen en scheren) daarna omkleden en nog verder in de stemming komen. Dat lukte helemaal. Rond een uur of half 11 kwamen we aan.

amarga, 10 juli 2005 14:06
Sensation

9 juli 2005

Ja eindelijk was t dan zover! Waar ik al weken na uit aant kijken was t event van t jaar haha Sensation Black!

T begon allemaal met een erg rommelig gebeuren hoe en hoelaat we zouden vertrekken.
De beslissing was genomen om de auto te pakken van Daan. We zouden met 3 man met de auto gaan en de rest kwamen we daar dan wel tegen.

In Amsterdam aan gekomen zijn we eerst door de stad door na de wallen.De andere jongens zoeken.

*Vanes*, 10 juli 2005 13:51
Sensation

Time Table
23:00 - 00:00 Yves de Ruyter
00:00 - 01:05 Tom Harding
01:05 - 02:05 Yoji Biomehanika
02:05 - 02:45 Megamix
02:45 - 03:50 Dana & Luna
03:50 - 04:55 The Prophet
04:55 - 05:55 Deepack
05:55 - 07:00 Outblast

Op zich wou ik al eerder naar Sensation black, maar kwam het er eigenlijk nooit van.

, 10 juli 2005 12:40
Hellraiser

hoi hoi. een zeer kort verslag word dit. rond 23.00 uur weggereden met de auto. rustig aan die kant op.

jammer dat het slecht word aangegeven op borden waar zak precies is. maar goed beetje de lichten gevolgd en toen waren we er zo.

het begin vond ik het best een kicken feesie. werd redelijk goed gedraaid. soms ook niet
maar dan maar ff in een andere zaal kijken dan ging het wel.

vond de sfeer minder. veel opstootjes en vechtpartijen gezien. veel agressiefe lui.

isabel2, 9 juli 2005 18:21
Powercore

FF VOORAF
Dis pas me 2e verslagje dus nie te kritisch.
En heb um geschreven zoals ik het beleefd heb.

DE LOKATIE
Niet onbekend, ga regelmatig stappen bij 't Feest van Sjaan en ut is er altijd wel gezellig.
Ook lekker dichtbij wel.
Mijn ervaring met X-Factor bij 't Feest van Sjaan was dat het er druk en heet is, maar dat viel wel mee. Vooral beneden was het goed te doen. Niet te druk niet te rustig, maar.

* Zahne, 9 juli 2005 17:31
georganiseerd door Defenders of the Faith
22:00 - 06:00
Club Coyotes
Rotterdam

Muziekstijlen
acid, classics, oldschool :D

Line up & Timetable:
22:00 – 23:00 Kip vs Hilarious
23:00 – 24:00 Stanton vs Sneaky-D
00:00 – 01:00 Panic
01:00 – 02:00 Pita
02:00 – 03:00 Gijs
03:00 – 04:00 Pat C
04:00 – 05:00 Rob Farbie (Holy Noise)
05:00 – 06:00 Lars

Wat er aan vooraf ging:
Een tijdje geleden kwam ik dit feestje tegen in de agenda en het zag er toch wel leuk uit!

Harder&Harder, 9 juli 2005 16:53
Rond elven, nadat ik een zakje wiet heb gehaald, stap ik in het steegje aan de gracht, en aanschouw een groepje kids.
Het groepje is geweigerd aan de deur bij de poema.
Kijk, dat vind ik nu goed, een organisatie die zich aan zijn eigen regels houd, dat zie je maar al te weinig.
Eenmaal binnen was The rapist aan de gang, met snoeiharde hardcore, ik kwam gelijk in de stemming.
Hierna kwam Tieum, terror :D
Ik was mijzelf al af aan het vragen waar de terror bleef op een terrorfeest.

, 9 juli 2005 15:28
Dancetour

Hallo mensen, Ik ga maar eens een verslagje schrijven want ik verveel me dood. En ook omdat ik het niet eens was met het andere verslag over dancetour!

Nou goed, een paar dagen van te voren afgesproken om naar de dancetour te gaan.

Babsie, 7 juli 2005 12:53
Fuck this tour

Op dit feest had ik lang gewacht, moet zeker gekomen zijn door het super feest; Catscan on Tour. Een goeie locatie met goeie dj's! Toen we aankwamen om een uur of half 11, was het nog erg rustig. In de grote zaal werd erg donker en zacht gedraaid, terwijl de kleine zaal al lekker stond te beuken!

In het begin draaiden nog geen bekende dj's, korsakoff was voor mij eigenlijk de eerste bekende.

Oanus, 6 juli 2005 15:14
Fuck this tour

Fuck this tour

georganiseerd door O.G.P. en P.A.M.

vrijdag 1 juli 2005
22:00 - 06:00
Rumours
Leeuwarden

Line-up
100 Kilo Maarten

Baas

Boris Valeo

Brainiac

Catscan

Deimos

E-Noid

Korsakoff

Meagashira

Member-1

Necrid

Noisekick

Nolt

Ophidian

X-ess

Zamruel

MC: Da Mouth of Madness

Ok, dit zou het feest gaan worden, Jappo on tour.

The Untalented One b), 5 juli 2005 23:12
Ik kan helaas alleen voor de NRG Flash Area schrijven omdat ik te weinig in de Silver City Area geweest ben om er een goed verslag van te schrijven.

We zijn s’middag’s om 14:00 uur begonnen met opbouwen van de zaal. Silver City had de bovenzaal van de Simplon, wij hadden de beneden zaal. Normaal is de benedenzaal geschikt voor ongeveer 300 – 350 man, maar omdat er nogal wat concurrentie was deze avond hebben we de zaal verkleind naar ongeveer 200 man.

, 5 juli 2005 10:17
Hardcore4Life

Nou ik ga ook maar es weer een verslagje schrijven

We gingen rond 8 uur richting rotterdam met zen 8en
aangekomen in rotterdam kijken welke fucking tram je moest nemen.rond half 11 waren we eindelijk gearriveerd bij tropicana was voor mij de eerste x dus had er veel zin in.
Je kon heel gemakkelijk naar binnu werd niet gefoullieerd waarom snap ik niet maarja dat zijn mijn zaken niet.

, 3 juli 2005 19:34
Verslag door: X-TINCTION en ME (Ilovehardstyle)

http://www.awakenings.nl/images/uploads/11419.jpg

Deze week was het tijd voor Awakenings festival. Dit werd onze 4e awake, we hadden er weer zin in! Met sandrine, X-Tinction & ILoveHardstyle vertrokken we naar het Techno festival.Pendelbusje stond al klaar en kostte 3 euro, redelijke prijs (y), Hoppa de bus weer uit en richting de ingang.

Al gauw liepen we het terrein op en zag je helaas al wat standaard kuddevolk rondlopen.

ILoveHardStyle, 3 juli 2005 18:41
Awakenings Festival 2005: lustrum!
Spaarnwoude

WOW wat een topfeest, wat heb ik me fantastisch vermaakt gister! Het begon allemaal wat moeizaam, had namelijk die nacht mijn scriptie afgemaakt en ging pas om 03:00u slapen, en om 07:00u ging de wekker. Om 08:45u stond ik op A'dam Sloterdijk alwaar ik met mijn collega's van Unity (www.unitydrugs.nl) opgepikt zou worden.

, 3 juli 2005 14:55
Sensation

Oorspronkelijk wilden we naar Sensation Black, maar dat kwam neit goed uit in verband met vakanties en dergelijke, dus waarom niet White? Is misshcien wel een keer leuk tussen al die wat ruigere feesten ;)

Iets waar ik mijn hoofd erg tegenaan heb zitten stoten is het thema. post-apocalyps, machine toekomst achtig iets? Jaaa dahag, volgens mij had ID-T gewoon nog wat montage materiaal over van InQontrol 2012 of zo.

, 3 juli 2005 12:44
Sensation

Wat een GEWELDIG VET feest ! Aankleding erg mooi (al was vorig jaar het plafond rijker aangekleed), de DJ booth leek een beetje op Tiesto in Concert 2004 met die verticale lichtbuizen erop , plees gratis (alhoewel ik van anderen op pf las dat ze 50 cent moesten betalen . waar ? ) alleen een MINpuntje het water bij de plees was geen drinkwater je moest dus bekertjes à € 2.

Save Planet Exit, 3 juli 2005 10:27
Mars van de tinnen soldaten

AWAKENINGS -Met Spaarnwoude als het Mekka van Techno, het Medina van Electro en het Jeruzalem van de funky minimal-techno was Steve Bicknell de onbetwiste God, mooie Magda de maagd Maria en onze eigen Joris Voorn de Messias van de mainstage. Awakenings 2005 was als vanouds groots in diversiteit, speels met het klimaat en een zalving voor de geest. De koeling bij het tankstation, schoorvoetende feestverlaters, overal zit opeens spontaan muziek in.

Oorsnoep, 3 juli 2005 04:36
FeestDatumAuteurPublicatie
DominatorHUUUUUUUU31 jul 2005
Dominator31 jul 2005
Sweetvibespartymams31 jul 2005
DominatorKRANKENSTYN31 jul 2005
Dominator30 jul 2005
Van God LosMarc.P30 jul 2005
Oldstyle SummerPsychoGirl30 jul 2005
The Primate ProjectPulsar90929 jul 2005
The HardStuffBas999927 jul 2005
Pleasure Island!! *** E s *** !!25 jul 2005
Pleasure IslandHousehottie24 jul 2005
Free Festival24 jul 2005
The Third Movement Label NightMarijN23 jul 2005
Extrema Outdoor #1020 jul 2005
HellboundBram198519 jul 2005
Extrema Outdoor #10RJ19 jul 2005
5 Days OffMarijN19 jul 2005
Sensation18 jul 2005
5 Days Off18 jul 2005
VonkFaisal17 jul 2005
E-FectWizzArt17 jul 2005
Sensation17 jul 2005
HellboundP P17 jul 2005
Illegal Vibes Outdoor13 jul 2005
SensationNickelson3512 jul 2005
Sneakerz12 jul 2005
Sensation12 jul 2005
Sensation11 jul 2005
SensationRickJames11 jul 2005
Sensation:bounce:Tha HaRdStYlEr11 jul 2005
Sensation11 jul 2005
SensationThijs-BK11 jul 2005
SensationMental Maarten10 jul 2005
Sensationamarga10 jul 2005
Sensation*Vanes*10 jul 2005
Sensation10 jul 2005
Hellraiserisabel29 jul 2005
Powercore* Zahne9 jul 2005
DOTF Concept NightHarder&Harder9 jul 2005
Beter kom je niet9 jul 2005
DancetourBabsie7 jul 2005
Fuck this tourOanus6 jul 2005
Fuck this tourThe Untalented One b)5 jul 2005
NRG Flash vs Silver City5 jul 2005
Hardcore4Life3 jul 2005
Awakenings FestivalILoveHardStyle3 jul 2005
Awakenings Festival3 jul 2005
Sensation3 jul 2005
SensationSave Planet Exit3 jul 2005
Awakenings FestivalOorsnoep3 jul 2005