Partyflock
 
Verslagen · mei 2003
Output presents Laurent Garnier

vrijdag 30 mei 2003
22:00 - 06:00
Las Palmas Rotterdam

Dr. Lectroluv
Eric de Man
Laurent Garnier
Louis Katorz
Steffi

Wat een feest! Het begon allemaal op vrijdagmiddag toen ik een vriend (Chemo) van me belde om te vragen wat ie 's avonds ging doen.

JerK, 31 mei 2003 17:45
Hemelrave 2003

Hemelrave 2003! Het was weer zover! Vorig jaar ook geweest en toen vond ik het al heeel mooi:D, dus dit jaar moest ik er ook maar weer naar toe gaan.

Na een wilde nacht op woensdag nacht zou deze dag ook heeeel erg wild worden ;)

Ik had de wekker gezet om 8 uur en de mensen waarmee ik naar Hemelrave zou gaan zouden om half 12 komen bij mij thuis. Half 12 begonnen we al met de baco en smaakte niet erg lekker maar beetje doorzetten ging de fles wel op.

, 31 mei 2003 11:18
jaja, tijd voor een woensdagavond-BeuQ avondje.

Eerst ff de time-table:

20.00 - 20.30 Bel-C
20.30 - 22.45 Pavo
22.45 - 00.00 Bel-C
00.00 - 02.00 The Prophet

Vooraf was ik er nogal negatief over. De vorige x dat er in Mil een hardstylefeessie gegeve werd, was met Lady Dana en ik vond dat niet superslecht, maar meer dan OK was het ook niet. Duz zonder verw8ingen gingen NoMo, Pete, ik en nog 2 andere rond 21:40 ff heen om te kijken of er een beetje gebeuQt werd.

, 29 mei 2003 01:57
4 Elements

Hier toch alsnog maar ff een verslagie van.
Wat opvallend na het lezen van andere verslagen is dat velen graatjes kaarten hadden, via PF of radio e.

Leonardo da tranci, 27 mei 2003 20:17
Bitte ein Beat!

http://www.bitte-ein-beat.nl/images/wallpaper7_darkside.jpg

Bitte Ein Beat AQUA. Wat een rustige avond zou zijn, werdt een SNOEIHARDE BEUK AVOND! :bounce:

Loactie: Loco z'meer.
Entree: 25euro

Na me werk ff razorblade en overdoze ophalen en dan vol gas ri z'meer. Rond 01.15 ofzo kwamen we aan bij loco, geen rij te zien, snel naar binnen en LET THE PARTY BEGIN! De area's

Je had 2 area's. De 1ste area was de main area. daar was nie veel bijzonders te zien.

Caves of Joy

Hotkitchen's CAVE OF JOY - 24 mei 2003

Organisatie: Hotkitchen
Visuals: www.photonic.nl
Lokatie: Mergelgrotten, Avergat 34, Kanne, Belgie
Aantal bezoekers: max. 500 mensen (uitverkocht)
Sfeer: uitstekend

<b>Lange reis</b>

Zo stap je in het hoge Noorden van NL in een gele koker over het Pieterpad richting het zuiden van Nederland. Jeetje zeg, nooit geweten dat dat via allemaal omwegen gaat. Van een step, trein, bus, taxi tot het diepste van een ondergrondse underground Cave.

, 26 mei 2003 21:57
Nou ik had dr onwijs veel zin in enne ik was me al uren van te vore aan het op tutte enz. :P
ik ben dr heen geweest met een aantal vriende van me, echte stampmaatjes en die zate daar wel goed ;) we hadde dr ongeveer 1 uurtje op gereden. maar was errug gezellig in de auto met me wijffies :P
we kwame daar aan en dr stond best wel een lange rij voor de deur. met heel veel man door een heel klein deurtje. hehe :S dat werd dus proppe. iedereen wou er zo snel mogelijk in.

, 26 mei 2003 20:57
Bitte ein Beat!

Ja ik als trouwe BeB-fanaat was er weer bij. Ik vertrok zo rond 20:30 met de auto van Leiden richting Loco. paar minuten voor 21 uur was ik er dus kon ik gelijk binnen lopen en mijn tasje met CD en T-shirt in ontvangst nemen. Jas weggedaan en dan ff de CD laten signeren door de DJ's en dan tasje weggebracht bij de garderobe en dan hop party time ! Hier ff een verslag van hoe ik het heb beleefd :)

1.

Mindwarper, 26 mei 2003 20:51
Caves of Joy

http://www.sms4free.com/pix/hotkitchen/images/9600.JPG

Caves of joy….and what a joy it was…

Het is zondag 12.30. Net terug van een ontzettend-party-avondje in het Liburgs/Belgische land. The caves of joy….staat synoniem aan een goed en strak opgezet housefeest diep verscholen in de mergelgrotten van Kanne; net over de grens van Nederland in België

Of we samen met wat plaatjes wilden schieten voor oa partyvibes.

thenightguide, 25 mei 2003 22:20
Line up :

Emilio Ferreira
Marko Nastic
Valentino Kanzyani
DJ Rush

Het begon allemaal een kleine maand geleden toen ik Dj Rush voor het eerst zag op Shockers. Na dat succes wist ik toen eenmaal bekend was dat hij naar de Winkel van Sinkel zou komen dat ik daar ook naar toe moest en zou gaan. Dit zou toch in theorie met zo'n line-up toch een heel leuk verjaardagsfeestje kunnen worden. jammer genoeg pakte dat iets anders uit

Rond 00.

, 25 mei 2003 20:59
4 Elements

Zaterdag 24 mei 2003,

UDC presents: 4 Elements
Ahoy Rotterdam

Enkele weken geleden ontving ik 2 gratis kaarten voor 4 Elements.Ik wilde er sowieso al heen, want de line up was echt om te smullen!Ik besloot 2Nuts mee te nemen.Het zou zijn eerste feest zijn.Nouja, eerste grote feest. We hadden om 22:00 afgesproken op Hengelo CS.Toen wij er stonden, kwam de trein, die ons naar Rotterdam zou brengen , net binnen rijden.
De hele trein was lekker leeg.Heerlijk.

, 25 mei 2003 18:18
Nuclear Bass

nou de dag van het groote feest, eindelijk maar toch. Erg gespannen natuurlijk en hopen dat alles goed verloopt.
We waren rond vier uur naar de Boogie bar gereden, want de apparatuur zou komen en die moest nog aangesloten worden.enne dat was wachten wachten en nog eens wachten tot dat het geluid perfect was, maar de maagen begonnen te knorren dusss wij naar huis toe. eten en omkleden en weer terug.
al het personeel was er al nog laatste check en het feest kon los barsten.

, 25 mei 2003 17:31
Een technofeest in Utrecht, mag je natuurlijk niet overslaan als je zo dichtbij woont! En zo ging ik dus ook naar dit feest, week van tevoren kaartjes gekocht, en dat was maar goed ook, want 1 of 2 dagen van tevoren was het uitverkocht, iedereen kwam natuurlijk maar voor 1 man Rush, nouja iedereen? Ik niet eigenlijk, ik had geen van de lineup ooit gehoord, maar ik wist wat ik kon verwachten en al hou ik meer van de wat zweverige techno, dit wilde ik niet missen!

, 25 mei 2003 16:11
Nou zeg,nog geen verslag van hardhouse generation,hoe kan dat nou? Dit feestje verdient echt wel een verslagje hoor!

Showtek begon de avond meteen goed met al z'n knallers die hij bij zich had. Er was nog niet zoveel publiek rond 0.00 maar dat zou later op de avond helemaal goedkomen.
De MC van de avond was MC-UB en die kon er ook wat van,het paste helemaal in het 'scenario'.

, 24 mei 2003 16:27
Planet Joy

Eindelijk was het dan zover ! :-D
Na een half jaar gaan we weer naar Planet Joy, dit keer in the Wall.
De vorige keren heb ik me super best vermaakt en was daardoor zeer benieuwd naar deze editie.

Niet alleen een nieuwe locatie, ook 2 zalen en een chill terras.

jackshouse, 20 mei 2003 21:57
Crazyland

Crazyland Special Edition - Hemkade Zaandam 17 mei 2003

"Free your mind, and your ass will follow - The kindom of heaven is within'". zo zou je de sfeer wel kunnen omschrijven. Zelf had ik het gevoel verzand te zijn geraakt in "The Freak of Nature"! Vanuit een treintje aangekomen op een regenachtig station in Zaandam richting Hemkade. Bij de ingang alles tot in de nopjes geregeld.

, 19 mei 2003 18:09
Crazyland

Wij de drie musketiers WARMDUSCHER DIGIT EN M@RK voor het eerst naar crazyland in zaandam! Bij aankomst auto parkeren en naar de entree wat allemaal soepel ging! Toen werden we gekeurd of we oke waren met onze kleren enz.

, 18 mei 2003 14:15
Serenity

Tijdens het parkeren ontdekte ik hoeveel mensen er al binnen waren, dit was zeker een aangename verrassing! (Had om eerlijk te zijn veel minder verwacht, dit m.b.t. de Kardinge-FLOP van vorige week zaterdag)

Verder,

geen gezeur bij de ingang en de garderobe. Leuke medewerkers trouwens! Na binnenkomst was ik de eerste 10 minuten verbaasd over het GEWELDIGE geluid. Ik keek om me heen en vroeg me af of iemand anders net zo onder de indruk was als ik.

, 18 mei 2003 11:17
The Bridge

DANA in the house! We kwamen tegen een uur of twaalf aan in the bridge en op de parkeerplaats kon je al zien dat het weer lekker druk zou worden. En dat was binnen ook al lekker te merken. Bobby V was al aardig op gang en de dansvloer stond al lekker vol. De sfeer was echt goed en het was weer reuze gezellig met alle bekenden.
Iedereen ging weer helemaal uit z'n dakkie en dat maakt natuurlijk een avond zoals deze.

Bobby kondigde Dana aan en toen ging het los.

, 18 mei 2003 08:27
Road House

En het was weer tijd om om eens een kijkje te gaan nemen in Coevorden.
C-TOWN´S 2-jarig jubileum werd gevierd en dat wilden wij ook ff zien en horen.

Tegen een uur arriveerden H@rdhouse looney en ik in Coevorden en konden onze auto haast voor de deur parkeren. Iets wat we niet hadden verwacht. Binnen aangekomen was het dus ook niet zo erg druk,maar dat mocht de pret niet drukken. Er werd al erg hard met de beats gesmeten en dat is dus meteen een lekker binnenkomertje.

, 17 mei 2003 20:20
Bass Nation

vrijdag 16 mei 2003
22:00 - 03:00
Zevende Hemel
Enschede

Schade: € 10,-
http://dance.student.utwente.nl/~party/images/upload/FORMAT/original/UPIMGID/260.jpeg

Al een tijd geleden was me gevraagd voor een setje Hardstyle in de 7e hemel. Ik was er al eens eerder geweest, I LOVE HARDSTYLE, op zich een leuke tent, alleen geluids technisch (apparatuur) slecht. Tegen 23:00 kwam ik samen met Felix binnen. KoKKa was aan het mengen in de beneden zaal, de zaal was nog leeg.

Duustere DNS, 17 mei 2003 09:41
2 Fast 4 Trance

Geachte menschen uit Nederland en omstreken,

Ik kom u wederom weer verblijden met een nostalgische samenvatting van het partijtje van zaterdag 10 mei jongstleden.

Mijn inspiratie laat het tegenwoordig vaak afweten, dus daarmee is de reden verklaard waarom jullie zo lang hebben moeten wachten. Kan niet echt zeggen dat de inspiratie al terug is, maar vaak doe ik aldoende veel enthousiasme op en zal het uiteindelijk wel goed komen.

L-inda-Mix, 15 mei 2003 14:11
Mindcontroller

http://dance.student.utwente.nl/~party/images/upload/UPIMGID/204/FORMAT/original.jpeg

Drop The oldskool beats :D:D. HAKKUHHHHH YEAHHHHH. khad dr zin in :)

22.15

Bob was present @ the hemkade :) De rij :D:D die was dr nie (y). bob werdt ff onderzocht op Wapens en Drugs, daarna snel naar binnen. Eenmaal binnen hoord ik al meteen een nr van promo :D. goed begin dus :)

EN weet je wat. dr was af en toe zelf TERROR :|

De Dj's

Wat een line up :D.

DIT IS EN WAS DE MOOISTE DAG VAN MIJN LEVEN ! Citaat van DJ Tiesto na afloop van deze wervelende show in het Gelredome te Arnhem.

Ik deel die mening van hem.

Kben al op heeeel veel feessies geweest. Gemiddeld zo'n 2 in de week, maar dit is echt

HET MOOOISTE CONCERT/FEEST/HAPPENING WAT IK IN MIJN JONGE LEVENTJE, KBEN PAS 30 HEB MEE MOGEN MAKEN.

Het begon allemaal half Januari. Toen werd bekend dat DJ Tiesto een Solo concert zou gaan geven in het Gelredome te Arnhem.

Nickelson35, 12 mei 2003 22:07
Mindcontroller

Main Area Early Hardcore:

22.00-23.00 DR Z-Vago
23.00-00.00 Chosen Few
00.00-01.30 Darkraver
01.30-02.00 Marc Acardipane Feat Dick Rules LIVE
02.00-04.00 Bass D & King Matthew
04.00-04.30 Rob Gee LIVE
04.30-06.00 Buzz Fuzz

Oldschool area:

00.00-02.00 Champ-E-On
02.00-04.00 Requez
04.00-06.00 Pavo

Main Area Early Hardcore:

22.00-23.00 DR Z-Vago
23.00-00.00 Chosen Few
00.00-01.30 Darkraver
01.30-02.00 Marc Acardipane Feat Dick Rules LIVE
02.00-04.

, 12 mei 2003 19:12
ja ja er zijn er al zoveel, maar zet de mijne er toch maar bij :D

Nou, toen ik over dit feest hoorde wist ik dat ik zou gaan.

ambs, 11 mei 2003 21:18
Ik weet het er zijn al een paar verslagen van deze avond. Maar ik moet gewoon iets over deze speciale avond kwijt.

Vanaf het moment dat ik wist dat Tiësto 10 mei een concert ging geven, wist ik dit gaat iets heel bijzonders worden. Ik heb hier dan ook lang naar uitgekeken.

Gisteravond was het eindelijk zover.

Rond half 10 vertrokken wij vanaf Utrecht naar Arnhem. Onderweg hoorde we dat het erg druk was voor het Geldredome.

, 11 mei 2003 20:46
In het heelal zijn vele sterren, groot, klein, fel, dof, noem het maar op. maar op zaterdag 10 Mei was er maar er één ster die alle sterren deed verbleken, en die ster draagt de naam. DJ Tiësto!

10 Mei was het dan eindelijk zo ver, na meer dan een jaar helaas geen feest meer te hebben bezocht ging ik eindelijk weer eens naar een feest.
En wat voor een feest, een feest dat mij nog zeer zeer ZEER lang zal heugen.

Sidion, 11 mei 2003 19:23
Innovate 0.1

http://www.2-dance.com/images/flyers/innovate.jpg

Line-Up Techno
Dj Ruiz
Dj Ritzi Lee
Dj Kenny & Shiver
Omkara Techichi (live)
Dj Kay D Smith 3 hours set!

Hardfloor
Pulse DJ's
Wesz & Mike B
Bruce P

Het was 10 mei 2003 en de dag dat Tiesto geschiedenis ging schrijven door voor een uitverkocht stadion te draaien. Maar er was nog een klein bedrijfje in de dance wereld die ook geschiedenis ging schrijven die dag.

, 11 mei 2003 17:11
2 Fast 4 Trance

Zo zo eindelijk ontwaakt na een brute nacht 2F4T.
Eindelijk was het 10 mei, met de voorgaande edities in het achterhoofd beloofde het weer een leuk avondje te worden. En dat is het zeker geworden!

De avond begint ergens 9 uur als ik telefoon krijg van Sander (Qriminal,deze naam dankt hij aan dat "telefoonboek" wat bij hem in de kast ligt) dat hij op het station staat. Geen zin om hem op te halen we waren even op visite bij een vriendin van ons dus sander gevraagd daar te komen.

, 11 mei 2003 15:32
The Bridge

Nou maar ff een verslagje van mij dan:P
We kwamen dus om kwart over 11 al in de Bridge aan. :S
Het geluid stond zacht en het was echt nog vet rustig. dus maar ff rondgelopen!
Tegen 1uur ofzo werd het al behoorlijk drukker maar het geluid stond nog steeds zacht. :vaag:heel erg jammer dus. Dj Rico was bezig met draaien en ik vond het allemaal maar een beeje :vaag:
Volgens mij was het tegen 1uur ofzo dat Sam-pling

ofzo ging draaien!
Dat klonk in het begin nog goed.

Kimmje :jaja:, 11 mei 2003 13:09
Oke dan. Aardig gek. Ik ben net tien minuten thuis en ben er helemaal stil van. Ja, ikke naar Tiesto. heel apart. vrijdag om tien uur bedacht ik dat ik erheen wilde en het is me nog gelukt ook! Ik was er tegen 23.15 en de muziek was nog erg soft. Ik moest vreselijk wennen aan het publiek. Hippe mensen, puntlaarzen, beenwarmers, dragonball Z-haar, streep/kreukbloezen. Heel apart. En de gemiddelde leeftijd was rond de 25 wat ik gezien heb.

Fairytale, 11 mei 2003 08:29
Mania

Nah dan zal ik ook maar weer is een stukkie schrijven,

Het was dus inmiddels vrijdagavond 20:00u we zouden om 21:00u uit dordrecht gaan vertrekken,
na wat kleine vertragingen en een afgesloten A15 snelweg rijden we (ik, vanessa, andrea, leda en daisy) via de N214 lekker tussendoor naar Beesd, dit was weer is een lokatie waar ik nog niet eerder was geweest dus was wel benieuwd.

MC Excess, 10 mei 2003 17:34
Mania

Hallo allemaal, hier een verslag van Mania van hoe ik het beleefd heb

Ik had me waanzinnig verheugd op dit feest want de vorige keer was echt een dikke vette 10+ naar mijn mening, maargoed ik kwam dus ongeveer om 22.45 binnen toen Nosferatu aan het draaien was
dat klonk al behoorlijk lekker en er kwamen plaatjes voorbij als menace 2 society -chronic disorder, up yours(van wie is ie ook alweer?), prednison attack dus dat is mijn type hardcore wel dus Nosferatu scoort zeker voldoende.

, 10 mei 2003 15:53
Donders

Dan maar een Donders verslagje;

We (me broer - Terror Uber Alles, me broers vriendin :respect:terrorwijffie:respect: en ik waren om 9uur bij "Alexandrium". Dit omdat we nog wat moesten doen daar.
Nadat we alles hadden voorbereid was het ongeveer kwart voor tien. De eerste dj's komen binnen wandelen en mochten ook meteen beginnen met draaien. Rond 10 uur kwamen de eerste gasten al, na een paar uur was het alweer vol. Het ging zo hard in één keer.

Shockers

Nou nou, het is dus al enige tijd geleden dat SHOCKERS is geweest. ƒ¼ Ik zelf hou niet zo van dat softe geluid van id-t maar goed er is een party en das beter als niets ;)

Ik ging samen met Helm en zijn vriedin en aanhang. Mijn vrienin ging ook mee.
Echt een te gek feestje gehad.

, 8 mei 2003 11:15
yeah! net thuis, ok al bijna 3 uur, maar bevrijdingspop 2003 te Haarlem was geslaagd!

van tevoren niet gedacht dat t droog zou blijven, maar toch! ideaal! rond 16.00 verscheidene security lui omzeild en den rugtas vol booze over t hek gegooid :D en go pang! allemaal bekenden die je 1x per jaar tegenkomt, biertjes via mensen achter de bar, en de lekkerste muziek van matthew dekay, kareem, stuart en marco v!

jay begon met wat hiphop/r&b classics, toen om 17.

FlexyFrank, 6 mei 2003 03:02
Illegal Vibes 9

zaterdag 3 mei 2003
22:00 - 08:00
Oostpoort
Harlingen

LINE UP

Bionic

Buzz Fuzz

Darrien Kelly

Dizzy

Justino

Rabies & Alian

MC: Double-T

verslag.

na een ruig weekje stappen/feesten/zuipen/enz enz.
maakte ik me klaar voor een SNOEIHRDE avond in harlingen.
eerst hadden we een feestje van teade (scratched aka dommel) in hardegaryp

na dat feestje ware we allemaal al mooi skeef.

.Onbekend, 5 mei 2003 12:28
I Hate Trance

Rond een uur of 7 vertrokken we met de auto richting de Waakzaamheid in Koog aan de Zaan , voor de Queensday edition van I HATE TRANCE zou . na eerst onderweg vrienden te hebben opgepikt , kwamen we rond 20:15 aan in koog aan de Zaan . de door ons verwchten ry viel mee , maar toch nog +- 45 tot 60 in de ry te hebben gestaan waren we gelukkig binnen.

:xPePPeRiCk AkA KeRMiT*NL:x, 4 mei 2003 22:52
Rond een uur of 9 ging de telefoon, of we meegingen naar Weert. Ja! Waarom ook niet. De vorige keren daar waren nog altijd goed bevallen. Kwartiertje met de trein, EUR 10,- doen we!

Rond half 12 kwamen we aan bij de Carte. Wat is het hier rustig? Ingang aan de andere kant, dat was de verklaring. Daar stond wel een flinke rij voor de deur. Het was eigenlijk al zo goed als vol binnen, dus echt snel ging het niet.

Grote Vriendelijke Rens, 4 mei 2003 22:25
Matrixx

Italixx was echt waanzinnig! Dit was mijn eerste keer in The Matrixx, dus ik was al extra benieuwd. Ik kom van verre (Beverwijk is ehh. erg ver rijden vanaf Nijmegen) maar ik was toch al het hele weekend in Rosmalen (Full Speed '03 - was trouwens ook geweldig), dus greep de kans maar gelijk om even langs te gaan.

Om half 12 kwam ik binnen, en meteen zat de sfeer er goed in bij mij.

Timmie, 4 mei 2003 21:42
The Comeback

Op 2 mei was het weer es zo ver er zou weer gestampt worden in E-town (emmen)! Het feest georganiseerd door de jongus en meisies van EH en begon al tegen 22.00 uur. Wij gingen tegen half 12 heen want we haden zelf nog een feesie. Een maal aangekomen in de bb leek et wel verdacht stil. Gauw na binnenwaar de hardcore je altegemoet! De eerste dj heb ik helaas een groot deel van moeten missen en hoorde dus allen zn laatste plaatjes wat erg lekker klonk.

, 3 mei 2003 14:11
Hellraiser

Hellraiser. feest waar ik zo lang op heb gewacht dat ik zenuwachtig van was. De avond ervoor al wild gedroomt over dat het een grote teringzooi zou worden. de vip niks voorstelde. onrustig en weinig geslapen de volgende dag dus op naar hellraiser. maar niks uit drie droom bleek waar! Het geld wat ik voor viptickets had uitgegeven was het zeker waard! Ik heb het mischien niet helemaal eruit gedronken of wellicht net maar je kon pakken wat je wilde.

, 3 mei 2003 10:21
Mayday

Feest: MAYDAY - Troopa of Tomorrow
Datum: 30-04-2003
Locatie: Westfalen Hallen Dortmund
Line-up: Westbam, Chris Liebing, Paul van Dyk, Tomcraft, Marco Remus, e.v.a.

Omstreeks 19:00 uur met de auto richting Dortmund vertrokken, waar we dan 2 uur later eindelijk arriveerde. De auto op nog
geen 20 meter van de ingang geparkeerd en dat voor maar €3,50.

, 2 mei 2003 21:18
dinsdagavond toch besloten om even in de carte te gaan kijken hoe het feestje Queensday expierence was.
Na er rond 12 uur aangekomen te zijn was er al weinig plaats voor mn autootje. dan maar een stukje lopen. Bij de (achter) ingang stond een behoorlijke rij, daar had ik geen zin in, dus bedacht ik me dat we via de andere ingang naar binnen zouden gaan. Maar die was dicht werd me al meteen door een meisje verteld.
Dat maar in die rij gaan staan.

, 2 mei 2003 18:59
Antwerp is Burning

Hi All,

Kben net terug van een bezoekje Zeeland.

Maar daar gaat mijn verslag helemaal niet over nee dat gaat over Antwerp is Burning.

30 april was het zover juultje en Pieter waren jarig.

Nickelson35, 1 mei 2003 19:53
Mayday

Zo,

hierbij maar een besluit genomen om een reviewtje te typen van dit feest.

http://dance.student.utwente.nl/~party/images/upload/UPIMGID/145/FORMAT/regular.gif

Het begon allemaal om 19:00 uur bij mij voor de deur te amsterdam,
Tjalf kwam aan en we hebben even wat gebabbeld tot het punt (19:30) waar Sonny en Martijn zich bij ons voegde om de rit naar Dortmund te beginnen.
na een cd met een X aantal stampende livesets te hebben gefikt konden we dan eindelijk weg.

Demon Discord, 1 mei 2003 18:12
Zino

Met hoge verwachtingen reden we richting tilburg.
dj Francois 12,5 jaar dat gaat wat worden dacht ik, en dat werdt het inderdaad ook. Francois heeft een soort magie die er op speciale momenten uit komt.
Deze magie stroomde afgelopen dinsdag rijkelijk ! We wilde vroeg gaan omdat we een grote opkomst verwachte, op zo'n dag verwacht je de huidige generatie en "oudere" fans zoals wij.
Met redelijk vertraging kwamen we om 23:00 bij de Zino aan.

WW, 1 mei 2003 17:39
Shockers

http://members.lycos.nl/soundtropolis/Upload/Shockers2003.BMP

Feest: Shockers 26 april 2003
Tijd: 21.00-07.00
Plaats: Amsterdam RAI
Prijs: €37
Line-up:

- Cristian Varela
- Dana
- Daniele Mondello
- Marco Carola
- Montana
- Rush
- Speedy J (live)
- and many more

Afgelopen zaterdag was het dan zover, Shockers 2003. Een feest waar ik lang van te voren een kaartje voor had gekocht en waar ik heel erg naar uitkeek.

, 1 mei 2003 15:02
FeestDatumAuteurPublicatie
Output presents Laurent GarnierJerK31 mei 2003
Hemelrave 200331 mei 2003
Hardhouse Generation29 mei 2003
4 ElementsLeonardo da tranci27 mei 2003
Bitte ein Beat!bob d€ b€uk€r SNOEIHARD [M.O.T.P.C.]27 mei 2003
Caves of Joy26 mei 2003
XCess & Club Risk26 mei 2003
Bitte ein Beat!Mindwarper26 mei 2003
Caves of Joythenightguide25 mei 2003
XCess & Club Risk25 mei 2003
4 Elements25 mei 2003
Nuclear Bass25 mei 2003
XCess & Club Risk25 mei 2003
Hardhouse Generation24 mei 2003
Planet Joyjackshouse20 mei 2003
Crazyland19 mei 2003
Crazyland18 mei 2003
Serenity18 mei 2003
The Bridge18 mei 2003
Road House17 mei 2003
Bass NationDuustere DNS17 mei 2003
2 Fast 4 TranceL-inda-Mix15 mei 2003
Mindcontrollerbob d€ b€uk€r SNOEIHARD [M.O.T.P.C.]13 mei 2003
Tiësto in ConcertNickelson3512 mei 2003
Mindcontroller12 mei 2003
Tiësto in Concertambs11 mei 2003
Tiësto in Concert11 mei 2003
Tiësto in ConcertSidion11 mei 2003
Innovate 0.111 mei 2003
2 Fast 4 Trance11 mei 2003
The BridgeKimmje :jaja:11 mei 2003
Tiësto in ConcertFairytale11 mei 2003
ManiaMC Excess10 mei 2003
Mania10 mei 2003
Donders:[ Bazzzer :[ Lid van WarChild8 mei 2003
Shockers8 mei 2003
BevrijdingsfestivalFlexyFrank6 mei 2003
Illegal Vibes 9.Onbekend5 mei 2003
I Hate Trance:xPePPeRiCk AkA KeRMiT*NL:x4 mei 2003
Queensday ExperienceGrote Vriendelijke Rens4 mei 2003
MatrixxTimmie4 mei 2003
The Comeback3 mei 2003
Hellraiser3 mei 2003
Mayday2 mei 2003
Queensday Experience2 mei 2003
Antwerp is BurningNickelson351 mei 2003
MaydayDemon Discord1 mei 2003
ZinoWW1 mei 2003
Shockers1 mei 2003